Jump to content
GIGN Forum

Kas Ir Enfuego


Conane
 Share

Recommended Posts

macho un Radioators(Jupis) nav viens un tas pats cilveks, tu tur konkreti jauc personaazhus :D

un enfuego tie teksti, ka nokias ir jauniesiem un ar bmw brauka tiaki jauniesi biya pilnijgakais stulbums no tavas puses, tas pat nav viendoklis, tadi provokativi teksti pec kuriem tu brinies, ka visi tev uzbruk :)

p.s. man nestrada klaviatura, atvainojos par drukas klujdam :D

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

How to GIGN for dummies:

  • Pirms raksti, padomā par gramatiku. Ja nav bijusi iespēja pabeigt pamatskolu, tad labāk necenties rakstīt saliktus teikumus. Pieturies pie pārbaudītām vērtībām, t.i., teikumiem ar 3 līdz 4 vārdiem. Lai izbēgtu no vārdu pareizrakstības kļūdām, būtu vēlams savu rakstīto pārlasīt. Jāizvairās arī no savām prāta spējām neatbilstoši sarežģītu vārdu lietošanas, tu vari palikt par muļķi gan nepareizi tos uzrakstot, gan pārprotot to nozīmi.
  • Nekad (un ar "nekad" es domāju "NEKAD") nesūdzies un pat nepiemini savas personīgās problēmas GIGN forumā. Tev varētu likties, ka kādu tas uztrauc, bet tā nav! Nevienu neinteresē tavas slimības, nevienu neinteresē tavas problēmas ar narkotikām, nevienu neinteresē tas, ka tu sevī esi atradis Dievu, nevienu neinteresē tavi liekie bērni, kuri tev ir jāapgādā.
  • Iemācies, kā atpazīt foruma trolli un NEKAD to nebaro!
  • Veidojot topiku, padomā, ko tu ar to gribi panākt, un pieslēdz savu sesto maņu, cenšoties saprast, vai tu kaut attāli nonāksi pie mērķa.
  • Ja gribi kādu apvainot, dari to, bet dari to tā, lai tu pats nepaliktu muļķa lomā! Beigu beigās saglabā pašcieņu - ja esi neglābjami izgāzies, atzīsti, ka esi muļķis un padodies.
Edited by cucinjshs
Link to comment
Share on other sites

Prikols jau tāds ir interesanti paskatīties, ar kādu attieksmi cilvēki reāģē, to ka mani notirsis un uzskatīs par muļķ,i to es jau biju paredzējis un visi šitie lētie prikoli jau bij paredzami. Tikai nezkāpēc viņi tāpatās cenšās man kautko iestāstīt, nu i man pokuj uz to gramatiku es takš nēsmu nekāds gudrelijs johaidi:D Un tikai tāpēc, ka es izpelnos tik daudz kritikas, ir vēlme rakstīt vēl. Vai tiešām jūs atnācāt manas kļūdas lasīt, interesanti varbūt uzstaisam topicu kļūdu labojums:)

Edited by Conane
Link to comment
Share on other sites

Es nezinu, vai vainīgas pēcsvētku fiziskās/morālās sajūtas, taču šis topiks manī nevieš pozitīvas emocijas. Pārskrēju pāri, izlasīju- līdzīgi kā tvnet raksteļus. Laikam vecs un nekam nederīgs palieku. Būs jāpariet uz avīžu lasīšanu un pasta izmantošanu.

Edited by bReeTz
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...