Traffic Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 PSC jau divas dienas kkas jūdzas nost. Never pdsl vaļā daļu .lv lapas Piemēram GIGN, zb tie dauņi kas tur strādā arī nekā nepalīdz. Ko man darīt??? Man ir līgums uz gadu, bet vai es varu pāriet tagad uz mdsl? Tas ko dos? Mož vaina manam kompim? Kādam, kam pdsl pasakat vai nav šādas pašas problēmas. Me izmisumā pie GIGN tieku tikai pēc 18:00 P.S. Aizmirsu piebilst, ka tieku jau es GIGN un citās bet nereal ilgi jāgaida. P.S.S. Šo postu taisiju 15min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 vot vienu es nesaprotu, kada jeega naakt un raudat par kautko, ko atrisinat tapat nevar? nu ir suuds un soo whaaat? Ir tada lieta, kaa tiikla atrums un vel noslogojums. Piezvani viniem un saki. Es maksaju tik un tik, kapec man tik leens utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 un vel pajauta kaadi pakalpojumi isti ieklauti tava ligumaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 T0mass'am tas pats. Pazvani uzzini, kas par sūdiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 mdsl arī jau vairākas dienas smird. maksimālais ātrums pie 90 KB/s (kritums no ~260) + kad dc vai bitcomets atvērts, tad vispār nevienā saitā caur browseri neiet utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 (edited) nu nez... es pashlaik jauki filminju velku uz ~200 pa bitcometu, dc gan ir leens... saitos arii var ieiet.. + veel 2. call of duty iet... varbuut kkaada lokaala probleema? Edited November 17, 2005 by whitesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Mhm, man veel biezhi peedeejaa laikaa baigi pings pa vakariem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now