emys Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Ir lieta tāda, ka vēlos pielikt augumā, bet nav ne mazāko ideju kā to izdarīt efektīvi. Veselīgs uzturs, sports and other shit? Ir kāds, kas aug nereāli ātri te un vēlas atklāt recepti? Pats esmu sportists, hokejists. Pašlaik ir 180cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Tas ir gēnos. Nekāda paika vai dzīvesveids neliks augt straujāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Nu es gan nezinu, kādu iespaidu var atstāt hormoni.. tikai tad, ja veic normālas konsultācijas.. un tiešām apsver visus + un -. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4llschmir Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 http://cgi.ebay.co.uk/Height-Increase-Shoes-Insole-Elevator-PAD-5-Layers-4cm-/270634734240 šito. ja dabiski nesanaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted April 25, 2011 Author Report Share Posted April 25, 2011 http://cgi.ebay.co.uk/Height-Increase-Shoes-Insole-Elevator-PAD-5-Layers-4cm-/270634734240 šito. ja dabiski nesanaak haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 mazāk pīpē ps. tufļas lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbitch Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Ir lieta tāda, ka vēlos pielikt augumā, bet nav ne mazāko ideju kā to izdarīt efektīvi. Veselīgs uzturs, sports and other shit? Ir kāds, kas aug nereāli ātri te un vēlas atklāt recepti? Pats esmu sportists, hokejists. Pašlaik ir 180cm. mhm es savos 16 gados pīpēju,dzeru un tādāgarā.. Esmu 188cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 tu esi vecis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 mhm es savos 16 gados pīpēju,dzeru un tādāgarā.. Esmu 188cm LATVIJAS LEPNUMS, Noteikti fiziskais 0 , slampa vien esi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 mhm es savos 16 gados pīpēju,dzeru un tādāgarā.. Esmu 188cm vairāk tādus jauniešus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 spēlē basketbolu,tad iztiepsies 100 punktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Es jau 15 gadu vecuma biju sasniedzis savus 186cm un talak ne par mm neizaugu. Nedomaju, ka tas ir saistits ar smekesanu! Bet esmu dzirdejis, ka tiem, kas smeke, neizaug lieli! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Tu jau esi to laiku kad varēja kaut ko darīt nokavējis, bērnībā vajadzēja dzīvot pie vecāsmates laukos un dzert katru dienu tikko svaigi izslauktu, vēl siltu, ar putiņām govs pieniņu pa divi litri uzreiz. Paņem uzgopī kādu garo, izsūc ārā visus gēnus, padari efektivākus un iešpricē sev, citu variantu nav. Nomēries no rītiem kad piecelies un vakarā pirms gulētiešanas, no rītiem liksies, ka esi paaudzies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 mhm es savos 16 gados pīpēju,dzeru un tādāgarā.. Esmu 188cm Jo garāks kāts jo lielāks cirvis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted April 27, 2011 Author Report Share Posted April 27, 2011 Tu jau esi to laiku kad varēja kaut ko darīt nokavējis, bērnībā vajadzēja dzīvot pie vecāsmates laukos un dzert katru dienu tikko svaigi izslauktu, vēl siltu, ar putiņām govs pieniņu pa divi litri uzreiz. Paņem uzgopī kādu garo, izsūc ārā visus gēnus, padari efektivākus un iešpricē sev, citu variantu nav. Nomēries no rītiem kad piecelies un vakarā pirms gulētiešanas, no rītiem liksies, ka esi paaudzies. nu tik traki jau nav, ka esmu visu nokavējis. cilvēks aug līdz 20 gadiem. bet nu netaisos te gaidīt vēl 3 gadus, vajag mazliet ātrāk. bet nu paldies čaļi, humora topiks biš sanāca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Jo garāks kāts jo lielāks cirvis! Bļ*, šitas gan bija lieki. Tu esi tik pat liels mudaks, kā tas superbich Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbitch Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Bļ*, šitas gan bija lieki. Tu esi tik pat liels mudaks, kā tas superbich mudaks esi tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Bļ*, šitas gan bija lieki. Tu esi tik pat liels mudaks, kā tas superbich i am pretty shure , ka mudakos paliec tu, ja tev neaizbrauca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Superkuce, tankus netirgo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipucis Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Jo garāks kāts jo lielāks cirvis! Jo resnāks kāts, jo lielāks cirvis? Nevar nepiekrist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 ne, neder, kautko oriģinālāku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now