Jump to content
GIGN Forum

Darbu Veidošana


Nightmares^^
 Share

Recommended Posts

Čau.

Vasara nāk lieliem soļiem un slinkums pieaug spēkā attiecībā uz studijām, vajadzīgs vajadzīgs drīz uztaisīt kursa darbu, jo kkad jūnijā jau ir aizstāvēšana. Tā nu es gribētu zināt, vai kādam nav kādi pazīstami kontakti, kas par samaksu taisa šos darbus un varētu man viņu pāris nedēļās uzbliezt par lētucīti... Cik esmu ss`u izmalis, man neviens uz epastu negrib atbildēt... cenas, šķiet, kkur 1-2Ls par lapaspusi.

Darbs saistībā ar tūrismu. Ceru uz atsauksmi. Paldies.

Bezt wišes

Murdziņš.

/Teirparaksts/

Link to comment
Share on other sites

Tūrisma vadība - temats, Darījumu tūrisms Liepājā .

Cena par zemu? Nu nezinu gan, esmu diezgan pārliecināts, ka priekš kursa darba cena ir atbilstoša, it īpaši, ja es vēl dodu šādus tādus materiālus lidz un norādes kādā virzienā jāraksta un ko jātēmē... Ja būtu bakalaura darbs, tad gan ar divīti biš pa švaku.

Link to comment
Share on other sites

Darba apjoms ir ~40 lapaspuses, ne?

Tatad tu gribi maksat 80Ls par kursa darbu? Pienemot, ka cilveks, kursh raksta kursa darbus, pelna menesi 400Ls, vinam jacepj 5 sadi darbi menesi. Tatad ~ 1 darbs 4 dienas. Tev tas liekas reali? Reali uzcept 4 dienas un reali cilveks, kursh to spej izdarit un prasa tikai 400Ls algu menesi?

Maybe...

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Apjoms ~20 Lpp, 40Ls es neesmu gatavs maksāt, nedaudz zem, jo kā jau teicu, dodu dažus materiālus, kuros iesaistīto info jau var kopēt iekšā. Es vienkārši pats esmu slinks un man nav īsti laika gribēšanai to visu darīt, tad kapēc man neatrast cilvēku kurš taisa. Tāpēc jau es lūdzu palīdzību meklēšanā.

Link to comment
Share on other sites

Kursa darbs uz 20 lpp? :blink:

Manā skolā bija 40 lpp kā minimums un, tāds pats apjoms ir arī citās skolās. Tad jau tev tur tik tāds uzmetums, ņemot vērā, ka teorija sastādīs 50% no darba, kas ir tikai copy-paste, uzcept 10 lpp arī pats varēji.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...