Jurko Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Tātad, mans stāsts būs īss! Mana draudzene piedalās fotokonkursā ar megauuberbildi! Vienu reizi viņai 1600 balsis jau anulēja par kaut kādu mistisku šitu - bezsakarā! Bet vienalga mēs balsojam un ir puslīdz ok! Tātad, es gribu lai jūs visi nobalsojiet par šo bildi no sava meila (ja ir vairāk kā viens meils - tad no visiem, kas jums ir!) Sistēma vienkārša - ejam šeit ievadam savu e-mail un kodu, pēc tam ieejam e-mailā, kur uzklikšķinam uz apstiprināt balsojumu! Lūdzu, lūdzu, lūdzu, izpalīdziet!!! Viņai mājās nav PC, bet ja uzvarēs, tad dabūs balvā PC! Balsot var vēl 2vas dienas, tāpēc, lūdzu, nobalsojiet no visiem iespējamiem meiliem un pasakiet saviem draugiem lai arī balso! Būšu ļoti pateicīgs! P.S. Kad nobalsoji, ieliec šeit kaut ko līdzīgu vārdam Done! vai Izdarīts! un cik reizes nobalsoji. P.P.S. Par bildes kvalitāti un estētiskumu nediskutēsim Viņai vienkārši patīk sirsniņas, tāpēc ielika tādu bildi! P.P.P.S. Par offtopic šajā sadaļā - Dr.Pain, droši vari uzlikt kādu sodu!! Milzīgs paldies jau iepriekš! Ar cieņu, Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 nobalsjou 1. reiz atnāk mails apstiprinu. pēctam mēģināju akal, bet mails nenāca, ja varēšu kādas pārdesmit vēl balsis sametīšu. P.S. apsveicu dimenē, kura laikam aizvakar tev bija edit: atvainojos. izlasīju nuteikumus u ntur bij tekts, ka bvalsot var 1 reizi dienā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 (edited) nobalsoju a kas tas ir par brinum konkursu? Edited November 16, 2005 by Hugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted November 16, 2005 Author Report Share Posted November 16, 2005 Nezinu, kaut kāds mistisks konkurss! Jā, balsot var vienu reizi dienā no viena meila, tāpēc jābalso no visiem jūsu rīcībā esošajiem meiliem, kā arī jāiesaista ģimenes locekļi un čomi - vēl tikai divas dienas - bet meitenei ļoti vajag datoru! P.S. Paldies, par apsveikumu! Davai balsojam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 nobalsoju no 2 meiliem. maybe sanaaks vel ;D gl Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 no 3 meiliem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 nobalsoju - divas balsis GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
inevitable Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 nu Tev un draudzenei par godu atcereejos arii savus vecos mailus (baac, cik vinjos bija daudz spama ) un nobalsoju man liekas chetras reizes piektais (augstskolas) meils, maita taads, filtree informaaciju (vai tamliidziigi) un neljauj piedaliities taadaas akcijaas ok, lai veicas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted November 16, 2005 Author Report Share Posted November 16, 2005 Lūgums no vienas IP adreses vienas minūtes laikā nebalsot no padsmit meiliem, viņi domās, ka tiek ģenerēti e-pasti! Bet nu pāris reizes jau var, ja ir daudz meili, nobalso no pāris - pagaidi kādu brīdi un balso no pārējiem, lai nedomā, ka tiek ģenerēti e-pasti! Davai visi močī!!! Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 done x2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 nobalsoju no saviem 10 meiliem Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 5 reizes Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 (edited) 2 reizes no manīm... EDIT: Nu jau 3. Edited November 16, 2005 by p00p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 no maniim tikai 1 balss... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 8 reizes no manis, jo negribeeju suutiit no darba meila un uz diviem neatnaaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 nobalsoju no diviem e-mailiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 nobalsoju 4 reizes, ta bilde isteniibaa choina, nezinu kaa citiem, man patika taa sirds P.S. Jurko, ja vina uzvarees, es vareeshu aziet ciemos uzspeleet cs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 (edited) nobalsoju no 4 meiliem... LŪDZU!!! kamera baigi triiceeja? p.s. aizsuutiiju paaris draugiem, mosh tie arii paaris balsis sametiis... Edited November 16, 2005 by whitesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 5 times Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted November 16, 2005 Author Report Share Posted November 16, 2005 Es ceru, ka jūs netikai nobalsojāt, bet arī meilos apstiprinājāt visus! Tiem kas nesaprata - pēc tā, kad ievadiet savu meilu un kodu jums uz e-pastu pienāk vēstule, kura ir jāapstiprina (jāuzklikšķina uz garā linka, kur atversies jauns logs ar paziņojumu, ka balsojums apstiprinaats), tikai tad pienāk balsis klāt, kad tās apstipra no sava norādītā e-pasta! Paldies, visiem, kuri balsoja! Davai vēl!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inevitable Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 es atcereejos veel vienu meilu, bet... balsoshana beigusies? bija tachu veel divas dienas edit: + veel viens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted November 16, 2005 Author Report Share Posted November 16, 2005 Viss kārtībā, balsojam tālāk!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Balsosana beigusies! un es jau ar saviem (sāk skaitīt) 1,2,3,4,5,6,7,8.. hm 9 vairs nebūs... jā laikam 8iem meiliem grasījos balsot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted November 16, 2005 Author Report Share Posted November 16, 2005 Viss kārtībā, balsojam tālāk!!! GO!!! Tikai no vienas IP adreses ne uzreiz visus! Lēnām, lai nedomā ka ģenerēti e-pasti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 2 no manis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts