Vairogs Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Domaju pirkt PC un man viens calis ieteica Sitas , bet es neko daudz tur nesaprotu 4o po 4om tur isti ir ! Nebus ta ka vins jau 2 vai 3 nedela nosvils ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 (edited) Būs būs, aizdegsies un uzprāgs. Ieteiktu jau laicīgi domāt par drošības pasākumiem un pierakstīt spiecdienestu tiešos telefona numurus, lai pie pirmās vajadzības uzreiz var izsaukt palīgā. Ja mazliet nopietnāk, nafig tev vajadzīgs kaut kāds mistisks 6 kodolu procesors? Tu Nasā strādā? Vienkārši nespēju iedomāties ko tu taisies uz viņa griezt, toties samazinot tās astronomiskās prasības varētu ieekonomēt naudu. Protams, var jau būt, ka tas nav vērā ņemams faktors tavā gadījumā. Izskatās jau sapņaini un labi. Edited April 2, 2011 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 (edited) Krutās spēles ar tādu integrēto video nepaspēlēsi... Baroklis manuprāt ir pašvaks priekš 6 kodoliem. Edited April 2, 2011 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vairogs Posted April 2, 2011 Author Report Share Posted April 2, 2011 Nu man ir tikai divi varianti pirkt Sito vai Sito! P.S. Vinjam vaitad ir integreta video karte ? Video karte (VGA): ATI Radeon HD3000 on 3067Mb DDR3 Total Available Graphics Memory, DVI, HDMI, Direct X 10.1, Pixel Shader 4.1, Htbrid Crossfire redy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Dato.lv == fail. Cik spēcīgu PSU izvēlēties? Izrēķini pats >> http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vairogs Posted April 2, 2011 Author Report Share Posted April 2, 2011 (edited) Kas tur barowanas bloks tikai ir slikts ? Ja ta tad visu var sarunat lai ieliek lielaku ! Vai kada cita vaina tur ir ? P.S. Es taja adrese nesaprotu tak neko kas tur jakolkul Edited April 2, 2011 by Vairogs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 par 300ls var sakomplektēt labāku datoru, nekā tu tur skaties. lol. Cik tu esi gatavs ielikt datorā un kādas ir tavas prasības? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vairogs Posted April 2, 2011 Author Report Share Posted April 2, 2011 esmu gatavs ielikt 300 Ls ! Prasibas ir tadas lai pavelt speli Crisis2 : Nanokostjum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 (edited) esmu gatavs ielikt 300 Ls ! Prasibas ir tadas lai pavelt speli Crisis2 : Nanokostjum Cilvēks bez skatienu uz nākotni. Edited April 2, 2011 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Dato.lv, mhmm. http://x0.lv/post/vai-tas-ko-tu-perc-tiesam-ir-tas-ko-tu-perc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vairogs Posted April 4, 2011 Author Report Share Posted April 4, 2011 Sk. tatad sito PC var nemaz nepirkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now