jonathan Posted April 1, 2011 Author Report Share Posted April 1, 2011 Ko juus tieshaam domaajat ar wh, ka es speeleeju? Demo baigo atshkjiriibu nevar redzeet, jo es tam pautam maacu speeleet apmeeram 3 gadus jau. Visu laiku speeleeja anglju serveros, a te peekshnji idinjsh izdomaa GIGN'aa ieiet. Un pats tizlaakais ir, ka vinjsh smejas par mani tagad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 nekad nebiju domājis, ka kaut kas tāds var notikt. atbilstošs topiks 1. aprīļa dienai. es tomēr esmu jonathana pusē, bet tad viņam vajag sms unban nopirkt un atpakaļ tiesības! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 APRIL,APRIL, es neticēšu kamēr nebūs ielikta demo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmz Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 neznaju neznaju ne verju 4tob jonathan v zdravom ume igral s 4itami, mozete govoritj 4to hotite nu nedumaju 4to on mog bi tak zdelatj. P.S. esli nado tebe unban napiwi , ja kuplju tebe unban... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 nu ko ar tevi darīt, it kā jau visiem noteikumi vienādi. Lai arī kam, bet tev bija jāzin - citiem savu acc nevaidzētu dot spēlēt. Jo rodas šādas piņķerīgas situācijas. Nebūtu ļoti smuki atstāt tev acc, jo tas galīgi sagrautu visu gign politiku. Es vēl parunāšu ar samurayu, jerrīti, wormu, macho ko ar tevi darīt. p.s. nekad nebūtu domājis.. ka ar jonothanu šādi sanāks, bēdīgi, bet taisnība.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Uz mirkli jau noticēju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Pat ļoti neslikts apriļļa joks Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted April 1, 2011 Author Report Share Posted April 1, 2011 Eu nu c'mon | Parbaudam pieeju - STEAM_0:1:18380255: OK. Tavas tiesibas - +-[Pieeja liegta]--------------------------------------------------- | BANA ID: 81658 | ADMINS: Teddy | NOBANOTAIS NIKS: jonathan | NOBANOTAIS STEAM_ID: STEAM_0:1:18380255 | IEMESLS: aktivsbans97764 | UZLIKTS: 01.04.2011 20:46 | Uzlikts pirms mazak ka minutes | Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku! | Info webaa: http://www.gign.lv/ban/81658 +-------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 btw man ienāca piķis par unbanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
achee Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 (edited) Okey, Pasaki ka tavs bana ID var sakrist ar sho http://www.gign.lv/ban/81445 ? Otrais bans gan ir tavs...TIkai tapec, ka ganjau teddy nemaz nezina par sho prikolu aa un paskatas uz laikiem Posted Today, 09:34 [izveidot topiks] UZLIKTS: 30.03.2011 00:17 [bans, kad tika sanjemts] Uzlikts pirms 10 minutem. Edited April 1, 2011 by achee Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwanftw Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Šitādu joku vajadzētu uztaisīt , kādu citu mēnesi... tad gan būtu citādāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 nu ko, ja jau viņš wormam samaksāja, tad lai jau spēlē tālāk. te tik tāds maziņš sūdiņš: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 šinī brīdī viss zaudē ticamību Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 ...10ls tak arii ir nauda... acīmredzot, nepietiekami liela Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 aj, aj līdz screenam nodomāju kad točna aprīļa joks.. bet labi to pm vai kur viņš to bija rakstijis ar visu var sarunāt!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 (edited) Jokojam vēl divdesmit minūtes Turās. EDIT: Fake ir lošara EDIT2: džonis nemaz nemāk spēlēt EDIT3 @ 2. aprīlis: WIN Edited April 2, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 (edited) Jokojam vēl divdesmit minūtes Turās. tu neesi daunis , un tavi posti ir noderīgi. EDIT : tu to pateici kā aprīļa joku , aahahahaha Edited April 1, 2011 by Fake^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Nu jau aprīļa joki beigušies, vari likt jonim atpakaļ visu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted April 2, 2011 Author Report Share Posted April 2, 2011 Ok, zheel, ka neiznaaca mazliet paardomaataaks tas aprilja joks, jo tas viss notieka diezgan spontaani darbaa, kad biju aizmirsis par 1. apriili un mans koleegjis sanjeema sms no savas meitenes ar tekstu "I'm pregnant". Nabadzinjsh nemaz neiedomaajaas, ka tas ir aprilja joks un saaka triiceet un raustiit valodu! Tad nu es lidojot cauri GIGN'am uztaisiiju fake banu. Bija interesanti palasiit, ko citi domaa. Un prieks par tiem, kas saprata, kas par lietu un speeleeja lidzi. Mazinjsh fujinjsh tiem, kas uzreiz jau visu uztveera meganopietni un norakstiija to uz aprilja joku, bet nu tas taa. Prieks bija redzeet, ka neskatoties uz to, ka ir ticis banots mans ip, dazh labs pat unbanu piedaavaajaas pirkt! Atceros, ka vienu gadu ap sho laiku tika vaakti ziedojumi jaunajam serverim un pirmajaa apriilii worms publiceeja rakstu, ka vinjsh ir nozagts un naudas vairs nav. Es no riita pieceldamies un izlasot to biju taa - WTF? Interesanti Ok, can i have my special powers back please! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 tu par ko runā? kāds joks? neko nezinam Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 par šādiem jokiem tiesības atpakaļ nevajag ;D sākumā noticēju, bet pēc tam tā ticība pazuda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Tākā Jonathans ir bez tiesībām un kāds jāliek viņa vietā, es piesakos! Jonathan nenovel vainu uz kaut kādu 1. aprīļa joku, samurayjs jau ielika bildi, kur viss ir skaidri uz gaiši redzams! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted April 2, 2011 Author Report Share Posted April 2, 2011 haha, taa jau domaaju, ka paies tagad pusgadsimts, kameer mani veel padirsinaas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmz Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 haha, taa jau domaaju, ka paies tagad pusgadsimts, kameer mani veel padirsinaas... nu vot obmanul, a ja hotel tebe unban kupitj Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 te jau nu ir vairāk kā skaidrs... acc nost un bans serverī un webā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts