Jump to content
GIGN Forum

Atspirdzinošie Dzērnieni


MašīnZaglis
 Share

Recommended Posts

Varbūt kādam ir padomā kāds dzeramais ,ko padzeroties kaklā jūtama svaiguma sajūta? Nu teiksim apmēram tā,ka piemēram kaklā ir rūgta garša kuru var nomākt ar noteiktu dzērienu,teiksim šņabi. Bet nejau par to ir runa, vajag kautko bezalkaholisku,vairāk neko par kolām,nestea un minerālūdeni nezinu. Varbūt ir kāds enerģijas dzēriens vai kas tāds? (nav doma lietot ikdienā)

Link to comment
Share on other sites

ir atvēries jauns alkohola veikals uz deglava ielas, tieši pirms deglavu tilta, pirms daugavas stadiona, blakus Eliza mēbeļu veikalam. :) Cenas tiešām ir graujošas ar to, ka ir lētas. kā piemēram 0,7 arseničš (ja nemaldos, kas par marku bija ) citur maksā 11.99ls? šeit maksā 6.40ls. lieliski ārzemju vīni, šampji un citi stuffi no ārzemēm. izplatītājs tas pats, kampari18.lv :D

un es izlasīju visu postu, redzēju, ka vajag bezalkoholisko, bet ideja tak kkā ir jāietirgo.

Edited by emys
Link to comment
Share on other sites

Nu visi gluži nav gan ķīmiski,Spilvas ražojumi,tie gan ir kkāds sūds,pēc krāsas jau vien var pateikt,ka E nav žēlots,bet ļoti laba alternatīva ir Pūres sīrupi,pudele tumša neizteiksmīga un bik dārgāka par citiem,bet garša tiešām ir tāda,liekas,ka no Omes pagraba nesen izvilkts,tiešām iesaku pamēģināt!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...