Traffic Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Man jau labu laiku sāka laptops slēgties ārā, ieejot kādā prasīgākā spēlē, jo kā varēja saprast, pārkarsa. Dators Acer Aspire 5739g. Nu vot, izdomāju, ka vajag iztīrīt ventilatoru un vai radiatoru, bet kā redzams bildē tālāk netieku. Visas skrūvītes, kas bija korpusā izskrūvēju, bet negrib tā aizmugure nākt nost. Tad vienkārši jautājums, vai es vispār varu tā normāli tikt klāt tam ventilatoram un viņu iztīrīt neko nesačakarējot? Ar varu neko negribu mēģināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Es vairāk ārā nejauktu. Noķīlētu ventilatoru un izpūstu ar saspiesto gaisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Noņem klaviatūru, zem tās jābūt vēl skrūvēm, kas tur visu kopā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 18, 2011 Author Report Share Posted February 18, 2011 Noņem klaviatūru, zem tās jābūt vēl skrūvēm, kas tur visu kopā. Un kā lai to izdaru neko vairāk neskrūvējot? Vincister, es īsti nesapratu par to ventilatoru. Vairāk pagaidām es pie viņa klāt netieku, bet ja šādā pat stāvoklī pūtīšu tur visu laukā, tad tie putekļi tak aizies tikai kaut kur tālāk, nevis ārā.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Šito paneli var noņemt. Viņš ir uz klipšiem nu ķip āķīšiem. Ar plānu skrūvgriezni vai nazi viņus atāķē. Klaviatūra parasti ir vainu pieskrūvēta vai tāpat aizāķēta, zem viņas arī tām skrūvēm vajadzētu būt. Tik ņem nost uzmanīgi savādāk norausi klaviatūras vadu, tie plānie sūdi viegli plīst, tāpat kā touchpada vads. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 ko tu nesaproti ar "nobloķēt ventilātoru" ? iztriec kautvai naglu cauri, katik tas ventilātors negriežas kad ar saspiesto gaisu, vai kompresoru pūtīsi arā putekļus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 (edited) ko tu nesaproti ar "nobloķēt ventilātoru" ? iztriec kautvai naglu cauri, katik tas ventilātors negriežas kad ar saspiesto gaisu, vai kompresoru pūtīsi arā putekļus.. Statoil tev palīgā... Edited February 19, 2011 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 19, 2011 Author Report Share Posted February 19, 2011 Nesapratu žargonu noķīlēt Noņēmu to panelīti, klaviatūru, bet touchpads gan nenāca nost, kaut kur tieši pa vidu kaut kas vēl viņu turēja ciet. Anyway, tikai panelīties vien bija vajadzīgs. Maz jau likās, ka kaut ko izpūtu, bet vismaz pagaidām vairs neslēdzas ārā un nedūc tik skaļi Paldies! TL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts