kaza4ok Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Tātad, nosaukums visu izsaka. Man ir cerība, ka šeit atradīšu kādu cilvēku, kam ir sakari ar darbu Holandē bez nekādām aģentūrām. Vēršos pie jums pēc palīdzības. Ir 3 brīvprātīgie (18, 20, 21 gads), kas ir ar mieru braukt uz turieni ar garantētu vietu darbā (izklausās naivi). Izskatīšu visus piedāvājumus, iepriekš jau liels paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Radio reklamē "Interkosmos" piedāvājumu darbam Nīderlandē. Dzirdēju, ka visi papīri, iekārtošana un dzīvošana ir apmaksāta. Par to mazliet atvelk no algas, bet uzskatu, ka arī šāda iespēja ir labāka par jebkuru bez-izglītības darbu Latvijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted February 18, 2011 Author Report Share Posted February 18, 2011 Paldies, aizsūtīju vēstules pāris cilvēkiem, kas ar šo firmu ir saskārušies. Uzzināšu precīzāk, kas un kā. Tikmēr ir arī brīvi piedāvāt, ko citu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Paldies, aizsūtīju vēstules pāris cilvēkiem, kas ar šo firmu ir saskārušies. Uzzināšu precīzāk, kas un kā. Būtu ahujena feini, ja pēc tam te ierakstītu, ko šamie (cerams, ka labu) teica :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Man draugs brauks uz nīderlandi strādāt.! Viņam bračka tur strādā,bet ir 20gadi, tātad nav pilnā pilngadība,un līdz ar to pelna mazāk. Paintresēšos par firmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted February 21, 2011 Author Report Share Posted February 21, 2011 Atvainojos jau iepriekš par paceltu topiku. Tā persona man atrakstīja, ka tur varot izdzīvot un padzīvot, bet ne nopelnīt. Jādzīvo treilerī un jābūt kārtībai, pretējā gadījumā var tikt uzlikt sods. Vārdu sakot, pati viņa neieteica, lai brauktu tur. Noyd, uz tevīm ar prieku pagaidīšu. Jebkurš variants šobrīd būtu atktuāls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Draugs bija Nīderlandē, tagad saka, ka vairs nekur nebrauks. Nopelnīja diezgan maz un nācās rauties melnās miesās, maz sanākot gulēt. Šķiet kaut kas ar dārzniecību bija saistīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted February 22, 2011 Author Report Share Posted February 22, 2011 Hm, saprotu, ka tas bija kāds no sezonas darbiem? Apsveru iespēju, ka viņam arī tur kāds pazīstams cilvēks vēl ir, varbūt vari painteresēties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 (edited) Viņš teica ka vietas respektīvi tur nav,bet viņš strādās par auto servisa darbinieku. Darba devējs dod 2. izstabu dzīvokli + pirmo naudu pa ko dzīvot. Kā nekā viņš brauc uz turieni ar diviem bērniem. Nu,bet es nedomāju ka tā būtu tā valsts, uz kurieni braukt pelnīt milijonus. Edited February 22, 2011 by Noyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
MašīnZaglis Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Nu,bet es nedomāju ka tā būtu tā valsts, uz kurieni braukt pelnīt milijonus. Mazliet ne pa tēmu,bet pasaki man,lūdzu,kurā valstī vergojot kādam citam var nopelnīt 1,000,000 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Mazliet ne pa tēmu,bet pasaki man,lūdzu,kurā valstī vergojot kādam citam var nopelnīt 1,000,000 ? Poniju zemē! Redz, es māku pārspīlēt tik pat kruti, kā tu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Viņš teica ka vietas respektīvi tur nav,bet viņš strādās par auto servisa darbinieku. Darba devējs dod 2. izstabu dzīvokli + pirmo naudu pa ko dzīvot. Kā nekā viņš brauc uz turieni ar diviem bērniem. Nu,bet es nedomāju ka tā būtu tā valsts, uz kurieni braukt pelnīt milijonus. Īstenībā , ja esmi apņēmības pilns . Vari mācīties NL un strādāt pie reizes, labi sanāks maz gulēt pa nakti , ja vēlies mācīties un strādāt. Tev 550 Euro noliks Nl valdība , dabūsi vel transportu pa brīvu . Un ja daudz nestrādāsi , kkādas 90-100h mēnesi mierīgi varēsi dabūt ap 1800 Euro mēnesi. Izdzīvošanai vajag kādus 800 eiro (dzivošana/paika) Pārējo parasti tērē zaļumos un visādos citos gadģetos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now