allworth Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Šitādu šitu atradu un norēcos Es runāju par šo Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 nu par šito jau gāja lielas diskusijas, kad viņš parādījās un praktiski ar šito sākās GIGN un netgeimu diršanās. manuprāt tas tika taisīts tikai tāpēc, lai nomelnotu gign un piesaistītu vairāk tautas apollo "krutajiem" serveriem Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 blje izlasiju un noreecos. datums tikai taads pavecs Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted November 10, 2005 Author Report Share Posted November 10, 2005 (edited) Tiek atspoguļots sabiedrības interešu centrā ēsošais "Kill me" gadījums Nu jā, datums vecs, bet šito biju palaidis garām, tagad rokot atradu un likās smieklīgi Edited November 10, 2005 by AllwOrth Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 bet šito biju palaidis garām moš tapē ka tevis vēl gign forumā nebija ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirdiens Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 ja es buutu taa vecha vietaa tad vnk nomainiitu niku..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted November 10, 2005 Author Report Share Posted November 10, 2005 moš tapē ka tevis vēl gign forumā nebija ? Moš arī Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 (edited) btw - šis ,bet šis te vismaz nav uz naida nots Edited November 10, 2005 by meniks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 ja nu kaads veelaas veel info par sho teemu, tad luudzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 izlasot visus to jacky rakstinjus, es konstateeju, ka: 1. DoubleD bija vecaa apollo krutaakais admins 2. Cilveeks miileeja runaat rupjus vaardus un ja uz vina klaviatuuras buutu palikushi 2 tautinji, vinsh shaa vai taa vareetu uzrakstiit kaut ko rupju 3. worm speeleeja ar chiitiem 4. macho bija gatavs kaadu izrubiit 5. informaacija par gign tusu tika safabriceeta 6. SuperRembo bija draugos ar dziivniekiem visnotalj interesanti, man tanii laikaa nebija nets, cik speeleeju, tad tikai klubaa un kkados latnet, svnet un apollo seerveros, tadu gign nemaz nezinaju, par taadaam cs majaslapu un forumu pastaveshanam arii neko nezinaju, zinaju tikai 4tus lapu un fanoju par BlackJed jauki laiki, laikam, ir bijushi, zeel, ka esmu tos palaidis garaam, otrreiz taadu iespeju man dziive nepiedaavaas P.S. sveiciens [KM]Kill Me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Gribi satikties eezel?? © mrg Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 1. DoubleD bija vecaa apollo krutaakais admins kļūda - radiomix un mario bija krutākie - viņi arī bija sakarīgi veči un tad man pret apollo nekas nebija iebilstams. Tagad ar katru momentu viņi kļūst aizvien... idiotiskāki un debīlāki - labi vismaz ka viņu lapu apmeklē daudz cilvēku un viņiem nav jātaisa lēti popularitātes iekarošanas triki ar kaut kādas huiņas rakstīšanu par gign forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkoze Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 NetGames nomelno GIGN ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 kruta kruta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Ja godigi, pat besis bija visu lasit, kautkads bullshit, neierubiju tikai vienu, ko netgames gribeja isti ar to panakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage666 Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 em^ nav jegas lasit! apollo(netgames) nekad neko jedzigu neuzrakstis!Kads tevs tads dels Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Slow Hands, same as me, es arii pie neta tiku tikai pagaajushaa gada vasaras beigaas, bet tad gign un netgames man iipashi neko neizteica Jaa un no tiem staastinjiem nebiju lasiijis tikai to peedeejo par gign tusu, bet nu vispaar ir forshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
s3ak^^ Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 (edited) Diesel > mrg 16:05 19.Jul. tu rullee puis.. ta vietaa lai uzraxtitu suudzibu gign foruma sadaljaa suudzibas un normali izvertetu situaciju, tu raxti te ka es sakoju.. vai nu tu esi siikpirdis kas sleepjas vai arii tu vienkarsi esi pilnigi atsaldeets... have a nice day gribeetu redzeet kaa vinjsh vinjam to pasak dziivee EDITED: lab laikam es domaaju citu Diesel buushu sajaucis Edited November 11, 2005 by s3ak^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 tu laikam neesi dzīvē redzējis Diesel. Un nevis laikam, bet pilnīgi noteikti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 vinsh ir liels un draudiigs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 vecs shits un nG ar to gribeeja tikai panaakt popularitaati jo visiem bija uzdirst uz vinjiem un taa vinji piesaistija kkaadu tautu Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 http://www.gign.lv/index.php?cat=news&page=18 2. raksts šajā ziņā vaētu būt arī interesants tiem, kuri to nav lasījuši nezinošajiem "SIA Nerealitāte"ir netgeimi Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Sen aizvadīts fakts. NETGAMES tikai kaarteejo reizi pieraadija ka ir LOHi Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 OPTOPIC DAAREKER TU ESI LOSIS UZLIEC VEL TO BLING BLING $$$ LOGO UN VISPAR RULLESI DIRSA LIDEJS NOLADETAIS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
s3ak^^ Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 (edited) Villis[Wassup] 19:09 30.Dec. Beidzat dirst man augumā! Saprotiet inflācija, kuram vajag manu autogrāfu par 50 latirm? Esmu zvezda! just_a_man 19:33 30.Dec. tu esi pinkaina aita Villis[Wassup] > just_a_man 19:52 30.Dec. Taaaaaaaaaadas frizuuras maksaa bargu naudu! domaa man patiik vazaaties pa centru ar bigudi matos? Maaksla prasa upurus! just_a_man 20:20 30.Dec. domaa man nav pox, ko tu domaa un kas tev patiik? Villis[Wassup] 21:01 30.Dec. Nevienam nevar buut pohuj, jo es esmu zvaigzne! Tu vēl man luugsies autograafu par 50 latiem esmu izskatiigs un elegants! Edited November 11, 2005 by s3ak^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts