Jump to content
GIGN Forum

Saw 2

Koshkers
 Share

Recommended Posts

Taatad buudams liels fans filmai ''Saw'', esmu noskatijies sho satriecosho filmu vairaakas reizes. Nesen iznaaca jaunaa dalja ''Saw 2'', kuru es nezheeliigi gribu redzeet, bet liktenis man nav leemis vinju atrast nekur uz neta sad.gif

Taatad, ja kaads man paliidzees atrast sho forsho filmu.. normaalaa kvalitaatee. Tas dabuus cepumu no manis.

Pienjemu arii ''Doom'' labaa kvalitaatee laugh.gif

• 5 weeks later...

nupatās noskatījos un sajutu vajadzību uzrakstīt savu sāpi. vēlviena filma, kuras turpinājums ir totālā dirsā (otra ir "Cube"). "Saw" bija samērā ok, pat nelielas ietekmes no klasiskās Pārkera "Midnigth Express" saskatīju, nu bet "Saw 2" bija galīgi garām. iepriekšparedzamais MTV stils. "ak dievs nē viņš laužas caur durvīm" vai "ak nē viņš dzenas mums pakaļ" kaut kur pie beigām ar to keksu ar nazi vispār liekas kā no citas filmas. 1 acs (ābols, zvaigzne, punkts).

TradeMAAK said:
Nē, bija viss kārtībā. Man patika, sižets labs, slazdi arī. Laba filma.

TradeMAAK tas viedoklis nāk no Ziemeļkorejas koncentrācijas nometnes, kuri tā īsti neko nav redzējuši. Un nemaz neķersimies klāt mongoļiem.

eu uuberhaxori palidziet man! tjipa es ka4aju no dc to saw (ar torentiem ipashi neaizraujos) un tads fails kadu es ka4aju bij tikai viens un es noka4aju 670/680 MB un tas uuzers pazuda nah! ka es varetu palaist to failu? kaut ka vareja, es pat pats senak laidu, bet tagad 4ota nesanak! media playerim kaut kadi errori!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...