Jump to content
GIGN Forum

Zēnu/vīriešu Auskars?


SlimyGuy
 Share

Recommended Posts

sievietem gan patik normali veci

Pilnīgi piekrītu. Kārtīga sieviete ar kušķi padusēs un kājstarpē vienmēr izvēlēsies KĀRTĪGU vīrieti, nevis kaut kādu koptu pediņu :lolza:

UPD: Solārijs džekiem ir fair enough, ja vien nepārspīlē un nepaliek viegli iedzeltens. Tāpat manikīrs vai vismaz forši sakopti nagi ir MUST. Par spalvām vispār nerunāsim O_O. Spalvainas krūtis ir ok, bet daudz kur citur, gan nevajadzētu aizrauties ar kušķu audzēšanu :lalala:

Link to comment
Share on other sites

ko var dirsties - ir cilvēki, kuriem piestāv tāds sūds un ir tādi, kuriem nepiestāv, bet kuri tāpat liek un izskatās pēc tādiem, kas trying too hard.

teiksim Ziediņš izskatās pēc geja arī bez visiem auskariem, tā ka tie tur neko daudz nemaina :)

Link to comment
Share on other sites

Ja jau sākam mētāties ar viedokļiem, tad man auskari liekas arī tā, so so, pēc maniem uzskatiem tikai pie stila elementa piederās.

A vot pīrsingi man piedur nedaudz vairāk, nav gan nekad bijis un, drošvien, ka nebūs, bet pīrss uzacī izskatās vienkārši badass ^_^ Protams čalim arī jāizskatās pēc džeka, ja jauks blondīns ar platām biksēm un kepīti ieliks pīrsu uzacī, viņš paļubasu izskatīsies pēc wtf?

Whatafaks ir idiots, tur vairāk nemaz daudz nav ko piebilst.

Solārijs...emmm, nezinu, vai būtu spējīgs sevi piespiest uz tādu iestādi vilkties. Nešķiet nepieciešama lieta ne sievietēm, ne vīriešiem... Zinu čiksu, kura uz solāriju iet ~2 vai 3 reizes nedēļā, citreiz arī vasarā pamanās aiziet, nu ir jau fucking sexy brūna nonstopā, bet nu neiestāstīs man neviens to, ka solārijs uz ādu neiedarbojās negatīvi un kādas būs sekas pēc 10 gadiem. Krunkas, kur jūs rodaties :D

Ai, vispār diezgan pastulba tēma. Gaumes lietas, tik pat labi varētu diskutēt kā ir valkāt kalvina kleina apenes, ķipa tas tak ir peģiski... :D

Link to comment
Share on other sites

Bļe, macho, pēc tā teksta nākamgad, augusta trešajā nedēļā labāk stiprās dziras nelieto. Pamodīsies ar asiņojošu dupsi kā likums :)

EDIT: Kretīns, īstenība es par "geju" varu uzmest lūpu. Es pidarus kā sugu neieredzu.

Edited by Ziediņš
Link to comment
Share on other sites

sievietem gan patik normali veci

Man automātiski izlasot tekstu radās priekšstats par Tevi, proti - visi kuri patīk meitenēm ir pediņi, tāpēc, ka Tu meitenēm nepatīc.

Tu patīc sievietēm - dzemdējušām tantēm, kuru ķermeni klāj celulīts un strijas, nolaidības pēc ir aizaudzēts viss iespējamais un elpa jauki iesit nāsīs spirtu un tabaku.

Un Tu, kā jau normāls vecis dušā neej - mazgājies savos sviedros, kurus Tu izdali dzerot alu un spiežot ķepā savā smirdīgajā klubkrēslā, right ?

Doublepost FTW.

Edited by Ziediņš
Link to comment
Share on other sites

Apsveicu, ir jauns foruma trollis uzradies. Watafak, tev uz laukiem jāpārvācās, varēsi gaterī strādāt un satusēt ar īstiem večiem, nevis kaut kādiem tirliņiem, kurus interesē sakopts izskats un personiskā higiēna.

P.S.

Neciešu solārijus (fiziski) . Par auskariem pofig, pašam nav un nebūs.

Link to comment
Share on other sites

Katram cilveekam jau savaadaak ir, es arii paziistu daudzus, kam aada jau ir diezgan tumsha jau no dzimshanas (es domaaju baltos latvieshus, ne melnos chigaanus) un vinjiem tas bruunums viegli ieguustams un ilgi noturiigs. Bet taa jau nav visiem, man piemeeram iedegumu dabuut ir gruuti un kur nu veel notureet, tapeec arii eju uz solaariju. Pasham tachu arii paskatoties smogulii negribas redzeet baalu mironi, bet dziivesprieciigu un veseliigu cilveeku, ne taa?

Link to comment
Share on other sites

Kopš kura laika veselīgums un dzīvesprieks ir atkarīgs no ādas toņa vai to nosaka ādas tonis? Biku ieberzies ar šo te.. Tad jau mīļie nēģeri vispār ir laimīgākie un veselīgākie cilvēki zemes virsū.

edīte:

Pag, tad jau sanāk, ka uz solārijiem negājēji visi kā viens ir nelaimīgi un slimi? ROFL

Edited by bReeTz
Link to comment
Share on other sites

bReeTz, taa paarprast ir baigi neforshi. <_< Es biju domaajis, ka ja cilveekam patiik tas ko spogulii redz tad tas celj pashapzinju, paarlieciibu un cilveeks tachu tad ir prieciigs, ne ta? Tas jau arii, laikam, tomeer atkariigs no cilveeka, jo ja vinjam patiik, ka pretii staav baals mironis ar nedeelju nemazgaatiem matiem tad man vinju zheel.

LOL, kam tumshaaka aadaskraasa, tie ir laimiigaakie un veseliigaakie cilveeki! :D Ceru, ka tu ieprieksheejo postu rakstiiji kaut kaadas vielas iespaidaa. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...