Jump to content
GIGN Forum

Iphone 4 Garantijas Servisa Stāsts


worm
 Share

Recommended Posts

  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ne gluži par iPhone 4, bet gan par citu Apple produktu. Tātad, pagājušajā vasarā iegādājos iPod touch 2g un tagad man ir saplīsis audio jacks. Ārzemju forumos lasīju, ka principā šo problēmu atrisina vienkārši iedodot jaunu modeli. Garantija man ir un par to tieši ir jautājums - īsti neesmu sapratis, vai Latvijā eksistē tāds "Apple store", kurā var dot no jebkura veikala pirktās Apple preces? Principā garantijā ir norādīts Baltijas Servisa centrs (pirku neostore internetveikalā), taču, manuprāt viņi tāpat tos iPodus sūta uz kādu Apple offisu or smth, un nodošana pie viņiem garantijā varētu būt ilgs process. Varbūt ir iespējams nest kaut kur pa taisno? Un vēl viens jautājums, tīri intereses pēc - labi zināms, ka šobrīd pārdošanā un apgrozībā jau labu laiku nav 2. generationa iPodi - ja ir tā, ka to tiešām maina pret jaunu modeli, vai tiks kaut kur izrauts 2g modelis, vai varbūt spīd tikt pie 4g? :) Jo cena, par kuru es tajā laikā pirku 2g ir vēl nedaudz augstāka, nekā šobrīd tirgojās jauns 4g modelis kaut tajā pašā neostore.

Link to comment
Share on other sites

Negribu te diži spamot, bet gribējās pateikt, ka esmu mainījis savas domas. Aizbraucu uz citu lmt kantori un šie telefonu ātri vien savāca uz garantiju. Tagad pēc diezgan ilgas gaidīšanas vietā saņēmu pilnīgi jaunu telefonu ar garantiju.

Link to comment
Share on other sites

Darbā kolēģis caur LMT paņēma aifonu un izskatās, ka šim arī ir foršais zonas gļuks. Negribas protams uzreiz spriest par visiem aparātiem, bet tomēr izskatās, ka tie aifoņi, kas nāk uz Latviju, nāk ar zonas gļuku. Tāpēc potenciāliem pircējiem ir iespēja apdomāties un nogaidīt ^_^ (vai arī paņemt aifoni no anglijas caur kādu draugu).

Atgādināšu, ka zonas gļuks ietekmē TIKAI 3G pārklājumu. Tas nozīmē, ka paņemot aparātu rokā un veicot "death grip", pazudīs 3G pārklājums un telefons pārslēgsies uz 2G pārklājumu (EDGE/GPRS). Sarunu tas nekādi neietekmē, jo atšķirībā no ASV, kur laikam darbojas tikai 3G tīkls, mums ir arī vecais labais 2G pārklājums. Tāpēc reāli tas ietekmē tikai datu pārraidi.

Link to comment
Share on other sites

Tev ir jāņem līgums uz telefona nomaksu. Pēctam tu vari viņu lauzt un samaksāt līgumsodu. Reāli sanāks noteikti pa virsu samaksāt kādus 100-200ls. Mans ieteikums - nopērc biļeti uz Londonu, aizbrauc uz nedēļas nogali, iebrauc Apples retail store un paņem sev telefonu... sanāks pat ietaupīt :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...