Jump to content
GIGN Forum

hkz

Mirstīgais
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About hkz

  • Birthday 07/12/1991

Profile Information

  • Location
    psc.lv
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

hkz's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Šajās lietās neesmu īsti kompotents, tādēļ vēlējos palūgt jūsu palīdzību. Tātad, manai mašīnai (Ford Focus 1999. g) standartā ir iebūvēta 5000RDS EON magnetola (izskatās šādi) kura piedāvā tikai kasešu un radio atskaņošanu. Saprotams, ka mūsdienās tas nav tas īstais variants kā parasti tiek klausīta mūzika, tādēļ vēlējos lūgt padomu, kādi ir varianti situācijas uzlabošanai. Esmu dzirdējis par tādiem variantiem kā par kaseti ar 3.5mm vadu parasto mp3 playeru pieslēgšanai, kā arī par tādu lietu kā FM modulators, taču pēc lasītā spriežot, abi šie varianti kvalitātes ziņā esot diezgan briesmīgi. Tātad, cik saprotu, atliek ķerties klāt pašai magnetolai, taču problēma ir ar to, ka Fordiem viņa ir galīgi nestandarta izmēra.. esmu kaut ko dzirdējis par tādu kā korpusu (?!), kurā iet iekšā parastās auto magnetolas, taču sīkāk neko nezinu. Varbūt ir kādi ieteikumi? Galvenās prasības, lai neskan pavisam dranķīgi un var darbināt ar diskiem/flashiem.
  2. hkz

    Neiet Google Un Youtube

    Tātad baltkoms vainīgs, man arī..
  3. hkz

    Neiet Google Un Youtube

    Kāds tev interneta provaideris? Jo man aizdomas, ka ir saistība ar to, vismaz man uz abiem mājas datoriem neiet
  4. hkz

    Neiet Google Un Youtube

    Meh, tikko ielogojos, lai uztaisītu tādu pašu topiku, taču kāds jau pasteidzies.. tas izskatās tā - http://d.pr/n2kY (no linka nav jābaidās..) Kaut kāds vīruss vai kas?
  5. Sakarā ar savu pagaro postu šajā pašā topikā, vēlējos pateikt, ka pagājušajā otrdienā nodotais iPod touch 2g ir ticis apmainīts pret pilnīgi jaunu, izmantojot BCCS pakalpojumus. Liels paldies tiem, kuri ieteica griezties pie viņiem. Cik sapratu no pašiem darbiniekiem, būtu saņēmis arī ātrāk, bet iemesls esot bijis problemātiskā lidmašīnu satiksme.
  6. Ne gluži par iPhone 4, bet gan par citu Apple produktu. Tātad, pagājušajā vasarā iegādājos iPod touch 2g un tagad man ir saplīsis audio jacks. Ārzemju forumos lasīju, ka principā šo problēmu atrisina vienkārši iedodot jaunu modeli. Garantija man ir un par to tieši ir jautājums - īsti neesmu sapratis, vai Latvijā eksistē tāds "Apple store", kurā var dot no jebkura veikala pirktās Apple preces? Principā garantijā ir norādīts Baltijas Servisa centrs (pirku neostore internetveikalā), taču, manuprāt viņi tāpat tos iPodus sūta uz kādu Apple offisu or smth, un nodošana pie viņiem garantijā varētu būt ilgs process. Varbūt ir iespējams nest kaut kur pa taisno? Un vēl viens jautājums, tīri intereses pēc - labi zināms, ka šobrīd pārdošanā un apgrozībā jau labu laiku nav 2. generationa iPodi - ja ir tā, ka to tiešām maina pret jaunu modeli, vai tiks kaut kur izrauts 2g modelis, vai varbūt spīd tikt pie 4g? Jo cena, par kuru es tajā laikā pirku 2g ir vēl nedaudz augstāka, nekā šobrīd tirgojās jauns 4g modelis kaut tajā pašā neostore.
  7. Gribēju tikai apjautāties, vai tev ar galvu viss normāli? 300ls? Slims.
  8. bļeģ, tev cilvēks prasa ar mikrofonu. kādus sūdus tu tur dod? par tēmu: latvijā būs pagrūti atrast. ebay it.
  9. hkz

    Skaņas Ieraksts

    To mantu sauc par Pop filter. Samazina trokšņus un palīdz pret p burtam līdzi nākošajām nepatīkāmajām skaņām. Veikalā tāds maksā ap 10ls (piemēram) Tavā gadijumā tas neko nedos, jo tas ir domāts studijas mikrofoniem un miķis pa 2,50ls (diemžēl) noteikti nav domāts kaut cik kvalitatīva vokāla ierakstam. AKG miķi ir ok. Pat ar lēto galu dabūsi pietiekami (katrā ziņā labāku nekā normālu skaņas kvalitāti (kas protams nav atkarīga tikai no miķa). Iečeko.
  10. Ņem žurku. Pašam jau 4 gabali bijuši (3 beigti, pēdējais jau pensijā), forši zvēriņi. Tikai ātri mirst (2 no 4 žurkām bija audzējs, kas ir ļoti izplatīts žurkām). Pats savējās jaunības dienās laidu skriet pa istabu. Šad tad jau iecirta kaut kur zobus (sagrauza ipoda austiņas), bet tas viss ir sīkums. Kopšana nekāda lielā - apmainīt ūdeni, iebērt barību un ~vienreiz nedēļā būri izmazgāt.
  11. hkz

    Jautājums Ibio !

    Es tagad esmu galīgi šokā. Tu vispār normāls esi?
  12. hkz

    Videokarte

    lolwtf. Tie veikali neliekas īpaši uzticami (arī noliktavās nevienam no viņiem tā karte nav). Lētākā 5850niece iekša dateksa ir pa 213,95 Ls, 4890niece ir pa 127,32 (Club3D draugs ņēma vēl pa 20ls lētāk). Kaut kā tos 213ls iekš videokartes vien iemest negribas un finanses šobrīd to neatļauj (tie 80ls noderēs citur). To "protams" tā diezgan neapdomīgi izšāvu, neko dziļi lasijis par to 5850nieci neesmu, jo par tās iegādi nemaz nedomāju.
  13. hkz

    Videokarte

    hey. Beidzot esmu nolēmies iegādāties normālu PC geimošanai. Par visu pārējo jau esmu izdomājis, bet visvairāk no visa mani nomoka videokarte. Esmu izstaigājies cauri dafiga forumiem, reviewiem, pētijis benchmarkus, bet izlemt nevaru, tapēc interesē jūsu viedoklis. Radeon HD 4890 vs Radeon HD 5770 Abas spēcīgas kartes. Performances ziņā uz doto brīdi labāka ir 4890, taču 5770 ir DX11, eyefinity (kuru es neizmantošu), taupa enerģiju (svarīgi) un uz doto brīdi ir iespējami diezgan ļevi draiveri. Pats esmu spēlējis tikai uz 4890, karte ir mežonis. Tā kā datoru es pērki ļoti reti, gribās kaut ko tādu, kas arī pēc gada vai diviem būtu pieņemama. Ar skatu nākotnē, liekas, ka 5770 ir neslikts variants, taču performance ir svarīga lieta un uz doto brīdi tā labāka ir 4890. Spēles plānoju spēlēt uz 1920x1080. Vēlos dzirdēt jūsu viedokli, cik ļoti uzlaboti draiveri var izmainīt kartes performanci, cik nozīmīgs ir dx11. Varbūt kādam ir pieredze ar 5770? Runa ir konkrēti par šīm divām kartēm, būtu nauda, loģiski, ka ņemtu 5850, bet tas, diemžēl, nav iespējams.
×
×
  • Create New...