RiSKS Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 (edited) Jau vairaakas reizes ir pieraadijies, ka es nedomaaju taa kaa citi, bet nu shoreiz par karteem... Man personiigi gadu laikaa ir brutaali piebeiijushaas populaaraas kartes(dustbowl(atspeeleets) un goldrush(nekad nav patikusi- paaraak lineaara ar chokepointiem), pat peedeejaa laikaa badwaters). Diemzheel daudzi admini biezhi(saliidzinoshi), taa vietaa lai gaidiitu servera standarta voti uzliek voti tieshi uz shiim karteem un suudi taadi, ka vinjas iet fakin stundu fakin 1/24 no dienas fakin 1/168 no nedeeljas.... Pa iistam ja paareejiem nav nekaadu pretenziju pret sho tad jau man neko vairaak rakstiit nav jeegas, taakaa izsakaamies- ko domaajat par shiim 1h karteem Edited November 2, 2010 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 MAPJU STATISTIKA Principā piekrītu, ka pārāk daudz jau ir "populārās" mapes, taču pie viaduktiem u.t.t. pazūd tauta + bieži vien šāda tipa mapes nemaz netiek cauri balsošanai. Un, cik man zināms, svarīgi ir tas, ko tauta vēlas, nevis daži indivīdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted November 3, 2010 Author Report Share Posted November 3, 2010 (edited) Nevienam citam nekas nav sakaams? Par to tautas pazushanu tas ir lielaa meeraa bullshits... Piekriitu ka viaducts aizbiedaa cilveekus ( nezinu kapeec), bet badlands/fastline/gravelpits pilniigi noteikti nee... un arii ja aizbaida, tad tas arii nebuus uz ilgu laiku, jo vnk nomainiisises tauta, neticu ka vairaak cilveekiem patiik goldrush, nevis 5cp kartes, vnk sheit taa publika taada, kas vinjas iecieniijushas, vairaak speleetu jaunaas- vecie pierastu, un jaunie, kam patiik shiis kartes naaktu klaat. Ienaacu shajaa topicuaa jo atkal uzduuros uz db un uz stundinju tagad jaabadara kkas cits.... edit: pa sho pusstundu kopsh ir db cilveeku skaits ir palicis taads pats kaa bija granarijaa Edited November 3, 2010 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Man piemēram ļoti besī tā tizlā, gļukainā turbīna, ko valve nezkāpēc iebāza pie oficiālajām kartēm, bet pelēkajai masai patīk. Ā un jau vairakkārt esmu teicis, vajag visas mainstream kartes, tajā next map balsošanā, likt kā 4. un 5., lai tik ļoti nesabalso visi 111111 spiedēji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Ā un jau vairakkārt esmu teicis, vajag visas mainstream kartes, tajā next map balsošanā, likt kā 4. un 5., lai tik ļoti nesabalso visi 111111 spiedēji. Tad vajag izņemt nominate iespēju kā tādu ārā... Lai tikai randomā iekš votes parādās kartes. Or arī uztaisiet "cieto" maplisti, bez jebkādām votēm un miers. P.S. Turbīna forša, tikai ne priekš 15x15. Pārāk mežonīga gaļa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 (edited) Ja nemaldos KSO serverim bija plagins vai modificēts patreizējais tā, ka vote uz mapes beigām sākas no Nr.4 un iet uz augšu, lai randoma 1,2,3 spiedēji nesaspiestu kārtējos dastboulus vai arī mēslus, kurus neviens nemaz netaisās spēlēt, pie tam pavisam nepiedomājot un neapzinoties savu tizlumu. Varbūt pie tā derētu padomāt. Viaducts jau 6v6 fps ziņā ir drausmīga karte, kaut arī maza, tomēr fps drops ir unikāli liels. Coldfrontā - tas pats, tikai karte mazliet lielāka. 16v16 gaļā tādas kartes spēlēt ir "tīrākā bauda un prieks", lai gan viaducts, match4, turbine un bball ir labas mapes no rītiem, kad spēlētāju nav tik daudz un pamazām tādās mapēs ( kā arī visiem labi zināmajā dastboulā, badwaterā un badlandos ) tauta arī pievācas. Edited November 3, 2010 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 (edited) Poh, kāda karte, galvenais lai ir tauta. Man pilnīgi vienalga vai stāv populāra vai nepopulāra karte, galvenais lai ir pret ko šaut. Tiem kuriem nepatīk dustblow, goldrush, turbine, lai iet uz citiem serveriem. Neviens pēc jums neskums Labāk, lai ir pilns servers ar tautu, nekā tukš un vāksiet, kā šeit http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=48446 tautu uz vakariem. 10% cilvēku nepatīk, ka visu laiku ir viens un tas pats, bet jūs ar saviem 10% nepiepildīsiet serveri, ja uzliksiet vostoku vai viaductu. Galvenais ir 90% tautas un, ja tautai patīk dustblow, tad kāpēc, lai nebūtu bieži? Tad, kad bija hellovinu mape tikai uz gign, tad servers visu laiku bija pilns, a tad, kad tagad uzlikāt atpakaļ veco map list, tad tauta ir tikai uz Dustbowl, Goldrush, Turbine, Badwaters uz parējām ir 5:5 entuziasti, kas grib vel iekļaut citas nepopulāras kartes Vso Edited November 3, 2010 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted November 3, 2010 Author Report Share Posted November 3, 2010 Nu jau tu skam ir skaitljus i faktus fantazee aaraa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Bet, ja tev nepatīk mape, kāpēc tu neej uz citu serveri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Nu jajau cilveki spele tad vis ir kartiba vienigi vaidzetu biezak badlandu/granary :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 omg!Ko es vakar sarakstīju, pat neatceros lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 eu, šitā ir laba doma, jāpiesaka tikets! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Žēl, ka Granary ir tik reti. Es personīgi gribu lai karšu ciklā tiktu iekļauts 2fort. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruSh Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Granary vaig biežāk,un tiešām 2fort varētu pa retam uzraut,sniperu paradīze Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Derētu hightower , egypt un 2fort pievienot nominate listei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalis Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Cik ilgi speleju gigna tik ilgi tur ir dustbowls un goldrush. Butu labi ja uzliktu biezak ctf_mach4, tc_hydro un egypt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 NU, kāpēc atkal prasa jaunas kartes, ja pat populāras nevar piepildīt? Ja? labāk spēlēt papilnā dusblow,gold rush, nekā meklēt viens otru egyptē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted December 30, 2010 Author Report Share Posted December 30, 2010 Ja nemaldos KSO serverim bija plagins vai modificēts patreizējais tā, ka vote uz mapes beigām sākas no Nr.4 un iet uz augšu, lai randoma 1,2,3 spiedēji nesaspiestu kārtējos dastboulus vai arī mēslus, kurus neviens nemaz netaisās spēlēt, pie tam pavisam nepiedomājot un neapzinoties savu tizlumu. Vareetu shito beidzot ieviest jo 99% gadiijumu izveeleetaa karte ir 1. vai 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Man ir tā , ka parasti nospiežu 1 , 2 vai 3 , jo man ir hud_fastswitch , un kad gribu mainīt ieroci , parādās kartes ( un es protams nepamanu ) un spiežu pa tām podziņām ( 1 , 2, 3 ) varētu to ka sākas no 4. un uz augšu hydro būtu laba mape .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Hydro tik tiešām būtu laba, bet par Ēģipti - kategoriski pret.. Vajadzētu goldrusham un dustbowlam spēles laiku samazināt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Hightower ir awesome mape, tāpat arī hydro. Vismaz iekš nominate lista iekļaujam šīs abas, pārējais tad būs laika jautājums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andRe Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Nevar nepiekrist, katru reizi kā parādās goldrush vai dustblow, sarodas vēlme pamest serveri līdz nākošajai kartei. Prasās biežāk cp kartes, kā piemēram granary, badlands un ļoti priecātos ja tiktu listei pievienotas PUB nepopulārās cp mapes kā piemēram gullywash n šit , respektīvi nost ar attack/defend mapēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Es gribu ēģipti un 2fort. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunthug Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Man ir tā , ka parasti nospiežu 1 , 2 vai 3 , jo man ir hud_fastswitch , un kad gribu mainīt ieroci , parādās kartes ( un es protams nepamanu ) un spiežu pa tām podziņām ( 1 , 2, 3 ) izmanto !revote vēlāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1.doks Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 (edited) http://www.fileplanet.com/fileblog/images/TF2_5maps/CTF_AeroSpace_1.jpg http://bans.webege.com/images/maps/cp_egypt_final.jpg http://bans.webege.com/images/maps/cp_junction_final.jpg http://bans.webege.com/images/maps/pl_hoodoo_final.jpg http://www.tfportal.de/gfx/content/tf2/maps/tc_hydro.jpg http://www.fpsbanana.com/maps/50608 http://www.fpsbanana.com/maps/94628 Visas esmu spēlējis - neesmu iemetis vnk kuras pēc bildītēm patīk. Nezinu kā šīs mapes pubā varētu strādāt, bet varbūt var pamēģināt: http://ravelog.gslb.jp/orangeserver/wp-content/uploads/2010/09/02/cp_gullywash_imp3.jpg http://forums.tf2maps.net/geek/gars/images/6/5/0/4/cp_obscure_rc50010.jpg cp_obscure_final <- te gan fps drops sagaidāms. Vispār jau varētu kautkādu balsošanu uzrīkot tepat forumā un top5 tiek maplistē. Edited December 31, 2010 by n1.doks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now