Jump to content
GIGN Forum

Kalis

Mirstīgais
  • Posts

    241
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kalis

  1. Tātad es un pāris latvieši taisam highlander komandu prieks ugc 9ās sezonas. Pagaidām mēs esam 8, bet drošvien dabūsim vēl kādu spēlētāju. Ja ir kāds kurš ļoti vēlās un māk spēlēt, tad rakstiet šeit vai arī man steamā. http://www.ugcleague.com/team_page.cfm?clan_id=5889 šeit ir tā komanda.
  2. http://ru.twitch.tv/lustig_dikker/b/350239750 No kautkādas 50 minūtes jāsāk skatīties.
  3. Forsak3n un latvietis? Tas ir tas pats kā pateikt ka slonjara vai atomiks ir latvietis:D:D
  4. Nē nu es domāju par čīteriem nevis par kaut kādu atpalikušu slonjaru!
  5. A par kaut kādu čīteru nosūdzēšanu dod punktus? Piemēram tos kuriem aimoboti vai kas tam līdzīgs.
  6. Kā krievs saka tā arī jādara
  7. Lol es jau tik pasaku par šādu iespēju ka var dabūt tās spēles par 1 dolāru. Zombij tu manās acīs jau sen esi iekritis ka atkarīgais tagad tas pierādījās vēlreiz.
  8. Tātad ir tāda mājas lapa http://www.humblebundle.com/ kurā ļoti bieži ir kādas spēļu pakas kuras var nopirkt par 1 dolāru un šoreiz ir, manuprāt, ļoti labas spēles jeb THQ bundle. Samaksājot tos 5+ dolārus vēl klāt dabū Saint Row 3. Ja kādam nav paypal vai cits no tiem tad es varu nopirkt priekš jums, bet tas būs jādod atpakaļ tf2 mantās
  9. Bļāā visi jau par to zin
  10. 20? Par katru pyro pārbaudījumi ir 20 punkti + pa skauta tauntu 15 tātad 55 punktu un ja nemaldos aizvakar viņš arī fermoja, bet par to es neesmu 100% drošs. Tātad ja katru dienu pa 55 punktiem tad nedēļā 385 takā tas ir pietiekami lai paņemtu pirmo vietu. Takā mika nebūs jums krieviem krāpties!!!!!
  11. Tak example bots, spēlēt nemāk, liekat krieviņu mierā! Ja šis būtu mge turnīrs tad gan example paņemtu uz savām krievu stratēģijām!
  12. Amm kad ieskaitīs punktus par nedēļas čelindžiem un kad būs jaunie?
  13. Kalis

    Lol'd

    Tev nav cepuru tapēc ka tu esi f2p. Ja nezināji visiem f2p cepures nav iespējams dabūt, jo viņas tev nekritīs un kraftings ir bloķēts. Nezinu par tirgošanos vai tev var iedot kepku vai nevar.
  14. Jāliek visas foršās kartes nevis tik dustbowl, goldrush un turbīni. Gullywash, snakewater, warmfront, freight, granary, badlands un gravelpit ir ļoti foršas kartes. Cik es esmu gājis serverī vienmēr ir dustbowl, varbūt dažreiz gorge. Būtu labi ja ko izdomātu ar tām kartēm.
  15. Pārdodu: Clan Pride #3367 Demoman's Fro (Nekraftojams) Respectless Rubber Glove (Nekraftojams) Glengarry Bonnet (Nekraftojams) Operator's Overalls 3x Noise Maker - Winter Holiday 3x Mann Co. Supply Crate Key http://steamcommunity.com/id/endlver/
  16. Tātad nolēmu beigās uzrakstīt šo. Es gribēju uztaisīt biznesu idlojot jūsu akountus un kādu nieciņu saņemt par to. Negribu apzagt akountus, bet gan ir lieta ka pc gandrīz visu dienu ir on un lai nestāv bezjēdzīgi on tad lai arī kādam tiek kāds labums un pats ko arī varētu saņemt. Sazināties un uzināt par pakalpojumu var caur steamu. http://steamcommunity.com/id/endlver Lūdzu nepostojiet truli .
  17. Steam čakarējas un tas ir viss. Vienmēr pirms jaunajiem taskiem (20:00) ir problēmas ar itemiem.
  18. http://steamcommunity.com/id/goldenscout
  19. Vaitad mēs negribējām iet uz 5 divīziju?
  20. 6 divīzija un nedomā ka pametu dF, bet gan vācu vēl vienu komandu lai būtu vairāk latviešu komandu iekš etf2l. Kā šo saprast? Varēji vismaz savu steamu iedot!
  21. Sveiki visiem. Es vācu jaunu komandu priekš S11. Rakstiet šeit vai pa PM vai uz steam: filozofs1. Es vācu komandu tapēc ka es gribu lai vairāk latviešu piedalās etf2l. Ir vajadzīgi: 2 skauts, 2 soliji, 1 demo un 1 mediks. Komanda jāsavāc līdz ~februārim. Obligāti ir jābūt mikrafonam.
  22. w4p1337 ej kārties. 1 refineds dalās 3jos reclaimedos un tas nozīmē ka apmēram viena/trešdaļa refineda ir 1 reclaimeds! Pārdodu visu no bp! http://www.tf2items.com/id/goldenscout
×
×
  • Create New...