Gucci Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 GIGN serveris griežas jau uz jaunās versijas. Šobrīd ar non-stīma patču ir tā, ka tiko iznāks izlabots engine.dll, tā uzreiz ielikšu patču uz v56 versiju, cerams tuvākās dienas laikā tas notiks. Pašlaik serverī var tikt tikai stīmotie spēlētāji. Bļin, tāpēc es domāju kas par lietu! Met erroru ārā. Tad gaidu ko dosi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Jaunais PATCH priekš non-steam versijas - CLICK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted October 28, 2010 Author Report Share Posted October 28, 2010 Jaunais PATCH priekš non-steam versijas - CLICK Ļoti apšaubu, ka šis strādās, enivei, mans patčs jau ir gatavs, šas ielikšu GIGN mājas lapā. Jaunais patčs - šeit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haraldzz Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 Tas tavs jaunais plāksteris Nak3D vispār nekur neder. Lai kurā serverī ietu, visur met ārā logu ar to, ka nevar ienākt spēlē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 (edited) patch'š der iespējams tikai gignam, tādu lietu neesat apsvēruši ? ļoti pieļaujama lieta ir visādi bugi kreisajos serveros Edited October 30, 2010 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haraldzz Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Esi apsvēris to ka es arī mēģināju ieiet GIGNā? Visur viens un tas pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 (edited) principā jums visiem vajadzeja nopirkt šo speli pus gadu atpakal kad to izdariju es, bija akcija - 3ls edit, šovakar visi varetu savakties ap 7/8iem un uzšaut Edited October 31, 2010 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 o, jā - uz 20:00 būtu labi! Starpcitu - rīt būs atlaides uz CS:S stēmā, jo rīt ir CS:S dzimšanas diena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 stīmotajiem šodien spēle izpaliks, serveris nav apdeitots! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mārtiņš Vigulis Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 $īteru kari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haraldzz Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 He, stīmeri nevarēs spēlēt jo serveris nav apdeitots, bet non-stīmeri nevarēs spēlēt, jo patčs nestrādā Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Ai baiga huina sanaks ar visiem sitajiem updeitiem utt.. vajadzeja vien palikt pie vecas v34, kamer vien tauta bija, jo lielaka dala kas spele ir non stiimeri, kuri negrib cakareties ar visiem sitajiem paciem un labak paliek spelejot v34 kur nav nekadi paci katru nedelju jaliek, skarbi, bet taa ir realitaate.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 ja man nebutu stims, es domatu lidzigi, bet pat tad man butu pie kajas par apdeitiem, jo neesmu tik liels bots lai nemacetu patchu uzlikt, musdienas liela daļa jaunatnes nav gājuši cauri laikam kad 1.6 patchi nāca reizi 2 nedēļās un visi spelēja kā prieks.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haraldzz Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Cilvēki vienkārši ir pārāk izaidušies un pārāk truli lai novilktu vienu mazu jauninājumu un varētu spēlēt tā ka prieks! Ir kāda ziņa, kad būs spēlējams serverī? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emiv Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 drīzs jau dators darīs visu cilvēka vietā ja jau nespēj updeitu novilkt kas prasa 5min Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts