wastabee Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 wc3 . lv dabūsi visu nepieciešamo informāciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 ar nelielu nokavēšanos, bet nu pohuj... itkā drusku sāku spēlēt to LoL, tā tīri for fun, nu godīgi sakot, tā spēle liekas nereāli viegla pēc dotas. sānāk normāli noowno, pat ja spēlēju to spēli mazāk kā nedēļu, savukārt dotā pat pēc 2 mēnešiem es tik labi nevarēju nospēlēt. LoLā lielākais pluss ir tas, ka tur NAV FAKING LĪVERI, jo tur liek 24h auto banus uz akkauntu, ja esi pametis spēli,protams ar rekonekt iespēju, ja kompis vai nets ir nokāries... Un tieši dēļ ši iemesla es turmpāk spēlēsu LoLu nevis dotu. Protams, esmu pārliecināts, ka spēlējot pret krutiem tīmiem cw dota ir milzīgs fun, bet nu... tur vajag pavadīt daudz laika, lai līdz tam nonāktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 (edited) Caur garenu jau ilgāku laiku nespēlējam. www.iccup.com Kārtīgs ladderis ar leave countu. Viss baigi čoina tur. Kā arī iccup ir team balance fīča, kas strādā diezgan adekvāti. +tiem, kam ar krievu valodu tā pašvakāk, lieliska iespēja uzlabot savu lamu vārdu arsenālu. true story. Edited December 30, 2010 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Caur garenu jau ilgāku laiku nespēlējam. www.iccup.com Kārtīgs ladderis ar leave countu. Viss baigi čoina tur. Kā arī iccup ir team balance fīča, kas strādā diezgan adekvāti. +tiem, kam ar krievu valodu tā pašvakāk, lieliska iespēja uzlabot savu lamu vārdu arsenālu. true story. kādreiz moš, mani pasauciet, iekekošu. Nu man ir tā, ka es krieviski māku tikai lamāties, bet ne runāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 (edited) http://ru.iccup.com/dota/gamingprofile/guMa_ToKaPb.html Im stronk! P.S. mozh kad sachinishu naudu , sakshu no UK atkal spelet. Edited December 31, 2010 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 http://ru.iccup.com/dota/gamingprofile/guMa_ToKaPb.html Im stronk! P.S. mozh kad sachinishu naudu , sakshu no UK atkal spelet. Normāla keriju kuce tu mums esi Negribi ar mums kādreiz uzspēlēt caur ventrilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Normāla keriju kuce tu mums esi Negribi ar mums kādreiz uzspēlēt caur ventrilo? Nu es shodien maucu uz UK , nezinu kad tikshu pie PC. Ar savejiem es negribu spelet , jo tur pedeja laika visi dirsh bezsakara. P.S. ja bus velme un iespeja spelet , zinoshu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richii Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 DotA2 izklausās daudzsološa, žēl ka Valve piesavinājās DotA zīmolu, Blizzard īpaši priecīgs par to nebija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARCHEBALDS Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Nu hz man labāk patīk LoL`a itemi nekā dotas, lielāka daudzveidība savādākas fīčas viņiem utt, vēl LoLā kruti ir kad masteries un rūnes ir. LoLā konkrēti nobesī queue... Par DOTA2 izskatās jau kruta, gan jau kad arī būs. Gribētos lai viņa būtu for free... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Dota hujj būs for frē, bet paskatīšos kāda būs, un moš ka nopirkšu. Dotā bija tonna ar līveriem. Lolā to ir kaut cik salabojuši. Dota izskatījās līka. Neesmu grafikas piekritējs, bet viņa bija konkrēti kantaina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Negaidu pat, Dota 2 būs tāds pats klons kā dota, tikai grafika uzlabota, jauni itemi, čampi.. thats all, man pietiek ar LoL'u, tagad viņš iet uz priekšu, daudz kas jauns drīz būs, tā pati jaunā karte un visādi citi sīkumiņi garšīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Ja tur buus kruumi, tad i be like so rofl Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Ja tur buus kruumi, tad i be like so rofl kā tad bez tā? 100% būs, es saku, nekas neizmainīsies tikai kartes,čampi,itemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Nu jaa, lols aizvaca daudz ko, un ari ieviesa daudz ko jaunu. Bet man liekas ka dotai ir jabut vairak lidzigai lolam, nevis dotai. Uz viena hardcore gaming musdienas neizbraukt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 runājot par lolu un dotu... LOLS VISPĀR nekam nav līdzīgs, cilvēki sak, ka lols ir kopija dotai, cmon.. kurš kaut ko tādu reāli var teikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Forši, ka dotas kantainā grafika izskatās 666 reizes labāk par to LoLa fairyteilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Forši, ka dotas kantainā grafika izskatās 666 reizes labāk par to LoLa fairyteilu. nu nav gan tik traki, nestāsti, beidz fanboyot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 nu nav gan tik traki, nestāsti, beidz fanboyot. ko lai tev tādu pieklājīgu atbild? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaiZivS Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 (edited) piekrītu guld!nātajam, dota ir visu šo spēļu tēvs - okey HoN vēl ir spēlējams, bet LoL.. c'mon, tā spēle nav spēlēšanas vērta - gameplay ir čerņa un tu nevari deny, kas ir viena no galvenajām spēles sastāvdaļām dotā( Tu vari deny savu creepu, lai pretinieks nedabūtu gold, tik daudz exp, jo lielāks tev ir skills , jo mazāk exp, gold dabū pretinieks, šādā spēlē tas ir ļoti svarīgi, it īpaši ja ir solo lana no abām pusēm, kātas parasti ir PUB'os mid leinā ) Gaidu DoTA2 - lina, morphs izskatijās tīri sakarīgi(pēc bildēm), protams uz source engina nebūs same shit, bet laiks iet, lietas mainās, noteikti izmēģināšu, ceru ka patiks Edited July 21, 2011 by HaiZivS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 mersija, redz, vairākus mēnešus cīnijās pa dotas laukiem, bet tā spēle bija pārāk sarežģīta visā tās uzbūvē, jo nav rūķītis, kas pasaka kādi itemi ir derīgi katram hero Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 mersija, redz, vairākus mēnešus cīnijās pa dotas laukiem, bet tā spēle bija pārāk sarežģīta visā tās uzbūvē, jo nav rūķītis, kas pasaka kādi itemi ir derīgi katram hero Tipisks bembista viedoklis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Dotā - Jāzin nahuj katrs items no kā sastāv, ko dod, cik maksā katra sastāvdaļa, kats jāpērk no sava vendora. Lolā - viens vendors - viss pa kategorijām, bildiem, cenām... Izdarām secinājumus - kurā vieglākt iebraukt iesācējam? Ja dotā 2 izdarīs tā pat - tad būs muļķi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Dotā - Jāzin nahuj katrs items no kā sastāv, ko dod, cik maksā katra sastāvdaļa, kats jāpērk no sava vendora. Lolā - viens vendors - viss pa kategorijām, bildiem, cenām... Izdarām secinājumus - kurā vieglākt iebraukt iesācējam? Ja dotā 2 izdarīs tā pat - tad būs muļķi... Tipa, ja spēlei ir labs un parocīgs interfeiss, tad spēle ir sūds? Ļoti labs arguments. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 (edited) mersija, redz, vairākus mēnešus cīnijās pa dotas laukiem, bet tā spēle bija pārāk sarežģīta visā tās uzbūvē, jo nav rūķītis, kas pasaka kādi itemi ir derīgi katram hero es nekad neesmu teicis, ka dota ir sūds, es to pārtraucu, jo nevis bija par grūtu, bet bija l2 jāspēlē. LoLā pat minoritijs vairs netaisa recommended buildu, tas builds ir huiņa. Kas man nepatīk dotā, ir čara pazaudēšana. Viņu es vairs neatsāku, jo tas ir miris projekts, turpretī LoLā spēlētāju skaits aug ar katru dienu, kā arī almost weekly apdeiti. P.S. vēl aizmirsu piebilst par jauko LoL pvp.net sistēmu. Edited July 21, 2011 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 (edited) Tipisks bembista viedoklis. vērtīgāks par viedokli, kura tev nav mersija, foršs arguments - čara pazaudēšana ir tāda lieta trešajā warcraftā, kā unita binds uz jebkuru no cipariem, ko es tev neskaitāmas reizes esmu teicis (ctrl+shift+cipars) lai ienāk bullets un ieposto plusus un mīnusus par abām spēlēm. domāju, ka viņš ir vienīgais forumā, kurš tā pamatīgi ir izgājis cauri abām spēlēm ar galvu uz pleciem. P.S OK. Dotai ir viens mega mīnuss. Nav oficiāla servera uz kura spēlēt. Ir vairāki projekti, katrs ar saviem +/-, bet tomēr prasās godīgu laddera sistēmu. Edited July 21, 2011 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now