FreeLancer Posted August 6, 2003 Report Share Posted August 6, 2003 Hainy'am to4 taisniiba , ar kaadu vieglaak speeleet , taads arii tev der......... pac speeleeju ar 1024x768.............. un taa nu gluzhi nav taisniiba ka visi labaakie speeleetaaji speelee ar 640x480 , dazhi jaa , tas to4 , bet nu ne visi. Ar tik mazu res. maybe fps lielaax , vai vieglaak galvaa ieshaut , hz...... es ar vienreiz meegjinaaju , bet peec manaam domaam crosshair's pa visu ekraanu nerlzz ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted August 6, 2003 Report Share Posted August 6, 2003 Jaa taa ir taa viena lieta kas man pie zemaa resolution nepatiik, ka crosshair ir pa lielu, taapeec jau arii speeleeju ar lielu. Ar pashu lielaako atkal ir citas probleemas, un proti, nevar vairs salasiit chatu un visus paareejos burtus consolee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 7, 2003 Report Share Posted August 7, 2003 hmm... speeleeju es tanii smirdiigajaa DanaR'aa un nevaru saprast, kaadeelj vairs vispaar nevienu nevaru noshaut.... nu taa 2 nedeeljas speeleeju un nevareeju saprast.... beidzot liidz maniim aizgaaja - grafons par labu.... tag automaatiski lieku OpenGL 800x600 un nu viss rullee (reizeem)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLizaRd Posted August 7, 2003 Report Share Posted August 7, 2003 tajaa Danaraa nav C-D vai Vac , tur spelee ar 4iitiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 7, 2003 Report Share Posted August 7, 2003 sorry, nepareizi patecu - speeleeju NO DanaR'a... pashaa danar serverii tieshaam nau nevienas antichiitu programmas, tur es speeleeju tikai tad ja uz aarpusi nezheeliigi pingo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
awp30 Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 (edited) nu nez, man skiet ka 1024x768 visi objekti baigi mazie ir.. vismaz uz mana 15" ekrana es pieradis pie 800x600... nu protams uz 19" datora 800x600 nemaz _nedriixt_ likt ja negrib lai viss izskatas pec vienas lielas kakas... es domaju kapeec vis izskataas peec kakaam un beigas sapratu ka vaina nav izskirtspejaa bet stulbaa wh ka neko saprast nevar tagad dabuju jaunus 4itus un vairs nekas neizskatas peec kakaam bet peec caurspidigaam kakaam bet kad iesledzu speed hack ta vispar gljukoja un beigaas pargaju atpakal uz veco labo CDH ja kas rekur bildiite ka speleeju ar labo CDH nu man izcili iet!!! nu bet ar suudigo wh kur vis izkatas pec caurspidigam kakaam veel sliktak gaja ( Edited December 10, 2005 by awp30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 640x480 un ar to visu fps 40-60 :]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 Kstate, saakumaa stumbrs rakstiija 3ais 17" taa iisti bez ljoti zemiem Hz nespeej pavilkt *1200x1000 par monitoriem un izshkjirtspeejaam. Es uz sava vecaa 17" (Compaq V720) maximaali varu uzlikt 1600x1200 ar 65 Hz Vienmeer un visur lietoju 1024x768 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 me taga speele ar 800x600 laigan sakuma bija 1024x... 640x480 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 (edited) es domaju kapeec vis izskataas peec kakaam un beigas sapratu ka vaina nav izskirtspejaa bet stulbaa wh ka neko saprast nevar? ? tagad dabuju jaunus 4itus un vairs nekas neizskatas peec kakaam bet peec caurspidigaam kakaam ? ? ? ? ? ? ? bet kad iesledzu speed hack ta vispar gljukoja? ? un beigaas pargaju atpakal uz veco labo CDH? ? ja kas rekur bildiite ka speleeju ar labo CDH nu man izcili iet!!! nu bet ar suudigo wh kur vis izkatas pec caurspidigam kakaam veel sliktak gaja (? ? ? ? ? rofl. 4iitaks es mochiju ar 800-600 dazreiz lielaaku(taapat nemaaku speeleet) aa un P.S. tavs posts ir paarpildiits ar smailijiem un tu esi loxs Edited December 11, 2005 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
awp30 Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 tas jau ta bija domaats un tas neesmu es kas tur spelee tas bija jox tikai aaa nu es to jau sen zinu ka esmu bet tu gan to nezini Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 tas jau ta bija domaats un tas neesmu es kas tur spelee tas bija jox tikai aaa nu es to jau sen zinu ka esmu bet tu gan to nezini nebiju jau domaajis ka tu esi 4iitkas tu postos lieto paaraak daduz smailijus un tavs texts vairaak izskataas peec spama(sry about offopic&spam ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 awp aizgaaja 2 nedeelju atvaljinaajumaa. NEapmaksaataa diemzheel Kas attiecas uz rezoluuciju ar kaadu speeleeju - 800x600, esmu megjinaajis 1024x768, pirmajaa briidi wow yeah baigi forshi viss smuks etc, BET 1) FPS daudz mazaaks (ja veel pieskaita manu sadirsto cietni vai ko tur, deelj kura jau taa fps nenormaali kriitas, tad vispaar kirdik) 2) Nepierasti, nemaaku speelet ar taadu rezoluuciju, laikam 2reiz esmu mainiijis, bet augstaakais nedeelju nospeeleeju un uzliku atpakalj veco, jo nevareeju pierast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 tikai un vienīgi uz 640*480. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Esarii dodu prieksroku 800x600 nezinu kapeec bet ar savadaaku vaisr nevaru paspeleet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 ak dievs ! uzrakāt 2 gadi vecu topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Bet tomeer visu nakti studeeju forumu.. Un baigi pieedos... Tagad no kreesla nevareeju nokaapt... diemzeel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Sākumā bija 1024x768, tagad uz 800x600! Bet nu tas man ir pilniigi po! Manas dubutās austiņas un mega pele+paliknis sit pušu pat manu superkompi un videokarti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 4-6 + 1024x768 = always loved it and always will... lol divarpus gadu vecs topiks. rispakt tam loham kas atraka man tagad 640x480 jo uz lielaakaam bremzee Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpa Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 hehehhe noobi jums gan shvaki monitoori man ir 1280*1024 un visiem galvas caurumoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Pats n00bs, monitors tur mazāk vainīgs par sistēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
awp_is_back Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 (edited) awp aizgaaja 2 nedeelju atvaljinaajumaa. NEapmaksaataa diemzheel Kas attiecas uz rezoluuciju ar kaadu speeleeju - 800x600, esmu megjinaajis 1024x768, pirmajaa briidi wow yeah baigi forshi viss smuks etc, BET 1) FPS daudz mazaaks (ja veel pieskaita manu sadirsto cietni vai ko tur, deelj kura jau taa fps nenormaali kriitas, tad vispaar kirdik) 2) Nepierasti, nemaaku speelet ar taadu rezoluuciju, laikam 2reiz esmu mainiijis, bet augstaakais nedeelju nospeeleeju un uzliku atpakalj veco, jo nevareeju pierast. Tapeec ka neapmaksaji tapec atri apnika un naku atpakal nakusreiz es gribetu pats pateikt ka dodos atvalinajumss man atvalinajumaa bez dirsiigajiem modernatoriem apnika nu jaa.... es zinu ka baigi krit uz nerviem mani smaidinji baac mani draugs nositis laikam ka sadirsu vinja epastus regojoties pa jaunu gignaa aa un baac ko uzrok 2 gadus vecu topiku jautaa =???????????????????= bac paprasi labak gudrajiem modernatoriem kapee vinji nevar sataisiit un ta neraks neviens augssaaaaa labi paldies par uzmaniibu jaabeeg lai mani neizbano uz visiem laikiem baac besii ka rakstiits ka spiezu add replay You have posted a message with more emoticons that this board allows. Please reduce the number of emoticons you've added to the message ok dzesu ara dazus .. Edited December 13, 2005 by awp_is_back Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 Tapeec ka neapmaksaji tapec atri apnika un naku atpakal nakusreiz es gribetu pats pateikt ka dodos atvalinajumss man atvalinajumaa bez dirsiigajiem modernatoriem apnika nu jaa.... es zinu ka baigi krit uz nerviem mani smaidinji baac mani draugs nositis laikam ka sadirsu vinja epastus regojoties pa jaunu gignaa aa un baac ko uzrok 2 gadus vecu topiku jautaa =???????????????????= bac paprasi labak gudrajiem modernatoriem kapee vinji nevar sataisiit un ta neraks neviens augssaaaaa labi paldies par uzmaniibu jaabeeg lai mani neizbano uz visiem laikiem baac besii ka rakstiits ka spiezu add replay ok dzesu ara dazus .. Ok, es tev dodu iespeeju pateikt ka tu ej atvaljinaajumaa. Kopsh shii briizha tev ir 3h laika (liidz 19:00) Link to comment Share on other sites More sharing options...
awp_is_back Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 paldies es gribeju pajautaat uz cik ilgu laiku tu man dod (apmaksaa) atvalinajumu? neapmaksataa neieshu bet ja mani ar varu aizdziis... ta nekaa... nee ja nopietni uz cik ilgu laiku met mani atkal araa? negribaas kautkaa iet.... labi labi zinu es pats esmu to pelnijis..... ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 paldies es gribeju pajautaat uz cik ilgu laiku tu man dod (apmaksaa) atvalinajumu? neapmaksataa neieshu bet ja mani ar varu aizdziis... ta nekaa... nee ja nopietni uz cik ilgu laiku met mani atkal araa? negribaas kautkaa iet.... labi labi zinu es pats esmu to pelnijis..... ......... 2 nedeeljas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now