Jump to content
GIGN Forum

Labākais Telefons Par Saprātīgu Cenu


Mazinjais
 Share

Recommended Posts

Sveiki.

Pirms diviem gadiem iegādājos SE C902. Vēl aiz vien skaitās labs, bet tā vai tā prasās kaut ko labāku. Pētīju Iphone 4, bet nonācu pie secinājuma, ka cena ir pārspīlēta. Par tādu cenu var nopirkt SE ar 12MPX kameru, HD ierakstu, utt. Lai nu kā, meklēju jaunu telefonu. Pagaidām favorīti ir SE Xperia X2, Nokia C6 un HTC Desire. Gribētos dzirdēt citu domas..

ps. Maksimālā cena - 300-400ls.

Edited by Mazinjais
Link to comment
Share on other sites

Cik nu esmu dzirdējis, samsungi neizceļas kvalitātes ziņā..

EDIT: Palasot citu viedokļus un pielīdzinājumus tam I9000, nonācu pie secinājuma ka HTC Desire laikam ir labākais variants uz šo brīdi..

Edited by Mazinjais
Link to comment
Share on other sites

Kārtējais Šlesera šofera dēls gan jau...

400ls telefonam ir maksimālā robeža (šaubos vai vispār ir Latvijā kāds nopērkams dārgāks par 400ls - kurš tad, izņemot zagļus, to var atļauties maksāt), nevis "saprāta robeža"...

Link to comment
Share on other sites

Galaxy S - Samsungs ... nekad nav viesis uzticību šis ražotās, tajā pat laikā šis modelis ir viņu flagmanis ... iespējams ir kas mainījies ar šo konkrēto modeli, bet liela daļa pārējo ir diezgan neuzticami ... Plīst/gļuko (ne vienmēr, bet bieži) Android OS ... daudzi par viņu ir starā... pašam ne tik ļoti viņš tīk

Desire vietā ieteiktu HD2/ HD2 pro Ātrāks (tik pat ātrs procesors kā uz Galaxy s) + smukāks :)

SE Xperia 2 - ir taustīts un čamdīts ... diezgan nedraudzīgs pirkstiem ... būs jādarbojas ar irbuli +cik lasīts tad uz viņa jaunais windows mobile 7 nebūs... + viņš ir lēnāks par HTC ... + jap viņam patīk iebremzēt ...

Nokia C6 - svaigs modelis ar ja nemaldos, tad uzlabotu symbia versiju kurā izskausti diezgan padaudz mīnusi... full qwerty ir + ātrakstīšanas un ērtuma ziņā kas ir ļoti patīkami...

No šiem visiem (un visiem pārējiem kādi ir) iesaku HTC ražojumus vai C6 + vari uzmest aci vēl arī nokia E7 (pārāks par C6)

katram no šiem tālruņiem ir savi + un savi - iesaku vēl papētīt dziļāk katru no modeļiem

PS pats ikdienā staigāju ar N97 (symbian s60v5 ) neiesaku ja nepatīk čakarēties un uzlabot pašam :)

Edited by mader
Link to comment
Share on other sites

mums nav svarīgāk apspriest naudu. mums ir svarīgāk apspriest topika nosaukumu par telefonu ar saprātīgu cenu. saprātīgu. pieleca?

edits.

tas tavs telefons var maksāt arī 20 reizes vairāk. tikai padomā pie vārdu izvēles. piemēram "labākais telefons par 400ls" un mēs visi būsim laimīgi.

Edited by Outlawz
Link to comment
Share on other sites

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...mp;#entry499345 ?

Skolas biedri saaka smieties, ka lieto 2gadus vecu modeli ?

Kā jau teicu, prasās kaut ko labāku, a.k.a. apnicis. Klasē vēl aiz vien labākais telefons. Kaut kā nepatīk ka uz tā Ui1 ir S60.. Veca/maz iespēju. Būtu android, noteikti ņemtu.

Edited by Mazinjais
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...