Jump to content
GIGN Forum

Kā Piespiest Izmainīt Kursēšanas Laiku.


Crasher789
 Share

Recommended Posts

Tātad atkal tas ir sācies :blelohs:

Būtībā interesē, kā varētu piespiest vietējo starpilsētu autobusu, kas kursē starp divām mazpilsētām 8.15-9.10 piespiest sākt kustēties apm 15 minūtes agrāk. Neesmu pētījis, vai vēl agrāk arī viņam ir kaut kādi maršruti, bet hvz. Savādāk sanāk braukāt 7 no rīta, vai arī katru dienu kavēt pirmo stundu, kas daudziem sāk piegriezties ar laiku, bet kojās palikt nav nekādas vēlēšanās.

Gribētos, lai viņš iebrauc bišku pirms 9.00 Parakstus daudz nez vai izdosies savākt, bet jūtams, ka arī pārējai tautai tas būtu noderīgi. Principā iesākumam, kur varētu kādu epastu aizsūtīt, lai viņi šito jautājumu sāk pārskatīt.

Edited by Crasher789
Link to comment
Share on other sites

Manā skolā pagājušogad šī paša iemesla dēļ mainīja visas skolas stundu sarakstus. Tātad, ja skolai bija jāpielāgojas pāris autobusu maršrutiem, tad diez vai tev tur ar pāris parakstiem izdosies mainīt šos reisu laikus. :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Njē man sanāk gaidīt apm. 70 minūtes, no rīta nekas nestrādā, ok var aiziet uz sporta zāli basīti paspēlēt. Atceros, ka pirms gadiem 7 jau pārcēla bišk to autobusu agrāk, lai uz vienu lauku skolu paspētu laikā, varbūt jāpainteresējas pašvaldībā.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...