Traffic Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Nezinu, vai tā mājaslapa ir pazudusi vai nevaru atrast, bet vismaz pagāšgad bija tāda mājaslapa, kur cilvēki varēja tirgoties ar mācību grāmatām. Reāli tur no rokām jaunu grāmatu uz pusi lētāk varēja nopirkt. Šogad kaut kā nesanāk atrast, adresi neatceros. Pa vēlu gan jau vispār par šito visu atcerējos, bet varbūt sanāktu tikt vaļā no jaunām pilnīgi nelietotām grāmatām 10. klasei, kuras bļin skola liek sapirkt, un tad gada laikā ne reizi nav nācies izmantot. Varbūt pat te kāds atrastos, kam vajag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muffy Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 10. klases anglenes grāmata kkāda tev ir? Un darba b. krievu v. ``путь``? Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Aizgāju uz 10.kl vispārizglītojošo. karč, viss ir izņemot vācu valodas grāmatas, autorus nosauktu pa PM, ja nu kādam ir.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 11, 2010 Author Report Share Posted August 11, 2010 ar angļu valodu ir tā, ka viņa mainās pa semestriem. Ir solutions intermediate, bet nu 1. semestri vēl vajadzīga. krievu val laikam tas pats, un ir prosto po russki nevis putj. kr4 man ir pilnīgi neskarta - Kārlis Veiss Informātika vidusskolai 2007. g. izdevums (pat vārds nav ierakstīts) lietota bet pilnīgi bezjebkādiem defektiem Matemātika 10. klasei Evija Slokenberga, Inga France, Ilze France Pašam interesē Solutions Upper Intermediate (students book+work book) 2006.g. krievu valodā Putj 2 darba burtnīca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Varu kadam piedavat sitadas. Soma vienureizi ieliktas un parejo laiku plaukta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 11, 2010 Author Report Share Posted August 11, 2010 Atradu meklēto mājaslapu - ibook.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopfrog Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Es varu desmitklasniekiem piedāvāt dažas grāmatas. Lietota - Matemātika 10.klasei.Autori Evija Slokenberga, Inga France, Ilze France. Pilnībā nelietotas mācību grāmatas krievu valodā - Путь 1.Autori E.Marčenko, Z.Sabaļeva.Komplekts-mācību grāmata(nejauši nozagta no skolas bibliotēkas,darba burtnīca, pārbaudes darbi. Mazlietota- Pasaules ģeogrāfija vidusskolai 1 Mācību grāmata. Autori- Zinaida Melbārde,Maija Rozīte, Līga Zelča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Man ir vesels maiss ar grāmatām, kuras sakrājušās pa vidusskolas laiku, un nezinu, kur lai viņas liek. Šobrīd slinkums vērt vaļā un skatīties, kas tur ir, bet es labprāt arī uzzinātu, kur viņas var atdot par jebkādu summu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgrEs1ve Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Ja kadam vajag man ir gandriz visas 9/10/11 klases gramatas un darba burtnicas ari nepilditas ir ari pilditas Atdosu Leeti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopfrog Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Lieta tāda, ka tagad jaunais standarts ir un mācību grāmatas visu laiku tiek izdotas jaunas.Reti kuru veco grāmatu tagad skolās lieto, nu vismaz manā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 (edited) Varu piedāvāt Domino grāmatu pa kreisi, pirkta pirms diviem gadiem laikam, nopirkta nepareizā, tajā laikā cena bija Ls 5.80, un divus gadus atstāvējusi plauktā neaiztikta... Edited August 11, 2010 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now