Jump to content
GIGN Forum

Gribat Pirkstus Patrenet

SuperRembo
 Share

Recommended Posts

Es isti nezinu ka sis virus strada bet viens cilveks iedeva exe failu kur ir sis mazais rezgalis, es protams neveru valja jo atradu daudz info ko tas dara biggrin.gif un safe moda list man negribas.

Gribeju uzzinat vai kads velas izmeiginat savu pc uz so rezgali smile.gif p.s es zinasu vai tas tiesam ir virusa exe

Ieliksu atachment ja bus daudz gribetaju

p.s vienam iedevu sis gribeja patestet mometnali pazuda mirca :/

Edited by SuperRembo

da nekaads viiruss tas nav...kr4 apgaismoshu tevi, ko tas dara - ja tu vinju esi uzinstaleejis uz sava kompja, peec tam to restarteejis, uzmetas taa programma, kas liek kaut kaadaa noteiktaa laikaa uzraxtiit noteiktu fraazi paaris reizes, savaadaak bez safe mode nav iespeejams darboties windowsaa. that's all

LOL, tak safe mode ir briizhiem gandriiz vieniigais celjsh kaa tikt no viirusa valjaa... tikai tad viss jaadara manuaali. Taakaa nemiiz cool2.gif

bet piem. taadam kaa man, kas no pc zin tikai to, kas ir stundaas tika maacits, kas saistiits ar cs un kas darbam vajadziigs happy.gif domaaju sanaaktu laba izsmieshanaas man pasham ja taadu hujnju plaistu smile.gif

eMal <- laMe.. visu izsaka... programma kas " paarmaaca " laames smile.gif bija kaut kaadi saiti kur nokachaat. mamma sleedza kompi iekshaa un riktiigi sabijaas un naaca mani saukt. nu i un arii raxtiiju 10x vienu teikumu kas skaneeja apm shaadi " es vispirms pajautasu google tantei pirms uzdosu stulbus jautajums " nu kaut kas liidziigs.. vismaz ar taadu domu smile.gif

aa aizmirsu pateikt ka noteiktaa laikaa vajadzeeja raxtiit.. neatceros iisti cik laika bija dots..

Edited by anfisa

aha, 5 min bija. galiigs fufelis, vajag tikai speeleet liidzi (uzrakstiit tos teikums) un viss buus oki.

heh, ja buutu ctrl+c un ctrl+p ta jau vispaar nebuutu jeegas no taada emaala.

bet piem. taadam kaa man, kas no pc zin tikai to, kas ir stundaas tika maacits, kas saistiits ar cs un kas darbam vajadziigs happy.gif domaaju sanaaktu laba izsmieshanaas man pasham ja taadu hujnju plaistu smile.gif

aij lol, es atceros veel, kad sho prikolu uzzinaaju taaaa noreecos, uhh...18.gif))))) kr4 kaalim - @gign aldis, iestaastiiju, ka taa programma tjipa uzlabo cs'aa fps, baigi labaa utt., sararoju un aizsuutiiju pa mircu. nu ko dzheks uzinstaleeja un tad neraadiijaas kaadu pusstundu mircaa. ok, es neko, seezhu pie PC, garlaikojos, zvana tel., jaaa kaalis, chalis reaali sastresojies saak raudaat, lai shim iet uzraxta, ka tjipa sencis netiek pie kompja utt. omg, es vnk. taaaa reecu, sen nebiju tik veseliigi smeejies, nu bet, kad shis man otro reizi zvaniija, tad tomeer aizgaaju un uzraxtiiju...18.gif) taa ir, ka tikai speelee cs un pat raxtiit nemaak smile.gifnew_silly.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...