kedshoot Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 Labdien. Tatad uz augustu, t.i lidz gigna tusam velos iegadaties masinu, summa 800-900 ls. Isti nezinu, ko tadu varetu panemt, bet velos pec iespejas labaku par so summu. Pats itka temeju uz civicu hetcbeku vai kadu bambuku Varbut Jums ir kautkas iesakams? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 mazda 626, detaļas spainī 10ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedshoot Posted July 17, 2010 Author Report Share Posted July 17, 2010 (edited) Eh, nepatik man mazdas, turklat, si masina man nebus uz ilgu laiku, varbut kadu pus gadu tik, tpc detalu izmaksas mani ipasi neinterese. Edit: Golfus ludzu ari nepiedavat. Edit2: GB, Tu gadijuma nebiji tas calis, kurs sito nesen pats nopirka? Ja taa, tad, kapec megini tikt valaa? Edited July 17, 2010 by kedshoot Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 (edited) Cena : 1010 Ls Modelis:320 Edited July 17, 2010 by GB_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Kas tev Golfos nepatīk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedshoot Posted July 18, 2010 Author Report Share Posted July 18, 2010 Nu pirmkart man vini ipasi nepatik pec skata, otrkart, nav tas labakas atsauksmes, par koka ratiem uzskata Gribas kautko nedaudz stiligaku pec skata, golfinam jau itka nav nekada diza aina, laikam vienkarsi nesaista. Katra zinja gaidu ieteikumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4llschmir Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/mer.../230/jopij.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedshoot Posted July 18, 2010 Author Report Share Posted July 18, 2010 protams, loti liels kardinajums, bet deretu, tomer kautkas mazliet ekanomiskaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 meršuks pa pirmo! ekonomiju tu vari lietot uz gāzi, tā kā tur problēmu nebūtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Ņem Audi 80 B4 ,laba mašīna...Detaļas nav dārgas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 shitas nep[atik, tas nepatik, beigas tu tapat nonaksi pie eko klases ar 1.6 - 1.8 max, to jau pec komentariem var maniit, pie tam kada shkjirba dizainaa, tie giolfi neizskatas nemaz tik traki un ja jau tev tik uz neilgu laiku tad tas jau vienalga, protams, ja prioritate, lai mazaas miiztu karstu no tava autinja(pa 900ls? ka tik ne arii ), tad protams cita lieta, bet summaa mersis ir way to go, ja tehniski viss ir ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedshoot Posted July 18, 2010 Author Report Share Posted July 18, 2010 Bla Tu vienmer tadu gudrinieku telo! Vismaz paskaties, cik reali te ir ieteikumi un ko man darit, ja man sis ieteiktas masinas ipasi nesaista?! Mersim nav ne vainas, bet loti saubos, ka visn ir ideala stavokli, jo tik zema cena ir mazliet unreal tadam autinam, kaut vai vins ir laba stavokli, lidz tam bridim, kad man bus tada naudu, vins jau noteikti bus pardots! Un kas vainas 1.6 - 1.8 tilpumam, es autina taisos uz stripas likt vai kaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 daudz vainas. kamēr 1.8 nav ar T burtu, var iet sēnes lasīt. apdzīt pat nevar. mersim nav ne vainas un summa ar nav neadekvāti zema. tur viss ok. un kad ta tev būs tā nauda? augusta beigās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ag0ny Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Beidziet ar savam rietumu grabažām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 crx http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/honda/crx/adfeg.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Deadalive, Tu laikam braukt nejēdz ja ar 1.8 nevienam garām netiec. kedshoot, es tev ieteiktu nepirkt kaut kādu lūzni uz neilgu laiku, bet gan pakrāt un nopirkt mašīnu, kura tiešām patīk un ar kuru Tu arī brauksi ilgi. Tas ka tevi neinteresē detaļu izmaksas ir vienkārši super, jo ja tu pērc mašīnu pa 900Ls, Tu notiekti viņu dabūsi paskrūvēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedshoot Posted July 19, 2010 Author Report Share Posted July 19, 2010 Nauda man bus lidz gign tusam. Svax, nu pa 900ls var nopirkt ari normalu masinu un saubos, ka pa to pus gadu es vinu dabusu baigi daudz taisit. Varbut liksies smiekligi, bet crx ari kautka neder. Masina jau forsa, spridzeklis, bet, tomer vairak sliecos uz audi b4 vai varbut sanaks bmw 1.8is dabut puslidzlaba stavokli. Butu jau baigi forsi, ja tas mersis lidz tam laikam netiktu notirgots... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 jep, tiesibas ieguvu pirms 2 nedeljam. man k-ka neieper braukt ar masinu, kurai knapi ir 100poniji. (nerunaju par jauniem dzinejiem, ko autors nevar atljauties.) 20 gadus vecs 1.6 motors suka olas pamatīgi. bmw 318is ir jau labaks variants. Link to comment Share on other sites More sharing options...
njasa Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 (edited) Pērc bmw e34 ar tavam maciņam un vēlēm atbilstošu motoru. Tādu kā ali Btw, nebūs žēl nodot metālos, kad būsi sasitis! p.s. uzliec normālus ljitakus, nopulē orģinālo krāsu, un tik dragā. p.s.s http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=5048 es domāju ideāli - http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/bmw/525/bkldg.html Edited July 19, 2010 by njasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedshoot Posted July 19, 2010 Author Report Share Posted July 19, 2010 Par so variantu ari biju domajis. Ta jau tavs piedavajums ir labs, nenemot vera to, ka vinam ir 2.5 katls. Izdomaju, ka kad bus si summa uz rokam, tad uz to doto bridi bus ari vieglak izlemt, no visiem piedavajumiem, jo kas zin, varbut kadam ta krize vel smagak iespedis un vares kautko tiesam labu dabut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/audi/100/gpdie.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/sub...bero/ehlpm.html Party subaru ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedshoot Posted July 19, 2010 Author Report Share Posted July 19, 2010 audi c4 ari tika noskatits no manas puses, reali ja kads no siem piedavajumiem (t.i. mersis un audi) netiks aprdots, tad ceru, ka nonaks mana ipasuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Tak ne tas mersis ne tas audi ir pēdējās mašīnas par tādu cenu. Kad pienāks tavs pirkšanas laiks droši varēsi atrast vēl izdevīgus piedāvājumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now