cSpoks Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Taisos pāret uz win7, pastāstat + un - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 + Man viss strādā, bez problēmām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 - man ir sound delays @ vt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Nu nedomāju , ka vajadzētu būt kādam - Manuprāt , viss tas pats būs , kas tagad tev ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted July 13, 2010 Author Report Share Posted July 13, 2010 Un ko man darīt ja es gribu no Nelegāla Win xp pāriet uz nelegālo win7? Man sākumā jānoformatē nost winxp vai uzreiz ar setup failu viņš visu sainstalēs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Google ir pilna ar pamācībām... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 - man neiet čupa ar draiveriem, vienkarši viņi ir veci un darbojas tikai uz XP/VISTA ā un Daemon tools jau ir uztaisīts, ka darbojas uz win7? zinu, kad man bija win7, tad negāja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Daemon Tools jau labu laiku iet uz w7... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 + stilīga Sticky Notes fīča pārvietojami Gadžeti SaidBārs negļučī spēlēs, par cik viņa nemaz nav 100kārt parocīgāks Tāskbārs Sērčs strādā arī bez debīlās indeksācijas jaunais Media Player un Media Center - pagaidām nekādu, lietoju tikai mēnesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palaidnis Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 protams, ka vispirms jāformatē cietnis, bet to var izdarīt pirms windas instalācijas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Vienkārš jautājums: Var man kāds pateikt, kur win7 ir "run" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Start > All Programs > Accessories > Run Bet es vienkārši spiežu Start un rakstu Sērčā "Run". Link to comment Share on other sites More sharing options...
chizijs Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 (edited) Laba peles poga uz ta karodziņa, Properties, Start Menu, Customize, atrodi Run command un ieķeksē viņu Edited July 14, 2010 by chizijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 (edited) man uz protatīva ir. viss iet labi + jaunas pārraudzīšanas fīčas ir, kas man patīk. kr4 varētu teikt, ka vista bij beta versija win7 uz ko vnk microsoft izdomāja iekasēt... un uz win7 iet visi sūdi ko vajadzētu. iet demon tools, dc++ utt..kā arī 5 gadus vecas spēles. Edited July 14, 2010 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 (edited) Bet es vienkārši spiežu Start un rakstu Sērčā "Run". Es gan izmantoju sentēvu metodi, uz klaviatūras nospiežot win pogu + r. Ak jā, par pašu win7. Pats tagad lietoju jau kādus 2 vai 3 mēnešus, it kā sūdzību nav. Dažām spēlēm gan novēroju nelielus fps drop'us, bet to varētu norakstīt uz diezgan paveco kompi. Ilgi gan čakarējos ar skaņas draiveriem, bet beigās tomēr viss aizgāja. Brālis gan joprojām nav piedabūjis, lai viņa 5.1 audio sistēmai skanētu visas tumbiņas. Edited July 14, 2010 by DeteCtiV Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruSh Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Nopērciet legālo versiju,nebūs problēmu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Un tev tētis uzdāvināja legālo versiju? Neumnichij ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 "Arguments" par legālo versiju ir muļķības. Esmu lietojis visvisādus windows, starpība starp legālu un nelegālu šādā jomā nav. Un jā, man ir legāls windows! Windows 7 lietoju sesto mēnesi, protams ir bijuši BSOD, galvenokārt foršo ATI draiveru dēļ, kuri bija pārāk svaigi. Pēcāk jau viss pa smuko. Visu izšķir kompis, ja tas ir jauns, problēmu nebūs, gluži pretēji problēmas būtu XP. Bet veciem kompjiem varētu neatrasties draiveri. Ā, man jau ar viena lieta Win7 vairs neiet - arhaisks hp skeneris, kur gan vainojami paši hp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Win7 ir eertaaks!!! Lietoju arii legaalo Win7 un nekaadu probleemu, neviena pasha errora un gljuku nau bijushu. Iet ka smeereets. Miinusu nau. Ir tikkai plusi. Instelee tik virsuu. Galvenais, lai kompis velk!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 (edited) Ak jā, par pašu win7. Pats tagad lietoju jau kādus 2 vai 3 mēnešus, it kā sūdzību nav. Dažām spēlēm gan novēroju nelielus fps drop'us, bet to varētu norakstīt uz diezgan paveco kompi. Ilgi gan čakarējos ar skaņas draiveriem, bet beigās tomēr viss aizgāja. Brālis gan joprojām nav piedabūjis, lai viņa 5.1 audio sistēmai skanētu visas tumbiņas. Lai tavs brālis novelk savai mātesplatei sound draiveru un nebūs problēmu, man tieši tas pats bija, 2-3 dienas atpakaļ. Edited July 16, 2010 by Patriot Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Ir jau mēģināts, nelīdz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Viens mīnuss gan ir. Acīmredzot septītais Windows bloķē gramatisko kļūdu labojumus. A, ja par tēmu, tad teorētiski esmu legālā softa piekritējs. Laigan nauda dara visu, bet spiež kabatu, latvieša loģika, ka visu var nopizģīt mani kretinē. W7 ir smuks, ātrs un parocīgs. Tā uz sitienu nemaz mīnusus neatceros, cik esmu viņu lietojis jau vairāk kā 5 mēnešus. Ja kompis spēj pavilkt, neredzu iemeslu nelikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted July 16, 2010 Author Report Share Posted July 16, 2010 Paldies jums man ļoti daudz palīdzējāt. Varat vērt ciet, viss ir izlemts. pēdejais jautājums. Kur varēja paskatīties kādas atšķirības starp home, ultimate utt versijām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 A, kā varētu atbildēt, ja topiks ir aizslēgts sīkpirksti? Sekunde iekš Google Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 pēdejais jautājums. Kur varēja paskatīties kādas atšķirības starp home, ultimate utt versijām? http://www.microsoft.com/windows/windows-7...re/default.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now