quickaim Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Ak mī un žē. Kas parasti šitajos pasākumos notiek? MAn tas viss uzdzen zosādu un sāk mesties pumpas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 (edited) not for me. edit: izlasīju par to tēju, cepumiem, dambreti un jau padomāju, hmm varētu pat padomāt. tad izlasīju līdz galam ;DD Edited July 4, 2010 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Visiem sludinātājiem un reklamētājiem ar sirpi pa pautiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted July 4, 2010 Author Report Share Posted July 4, 2010 Sagaidāma attieksme, tas ir normāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 /čukstus/ sekta Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Es arī izlasīju par tēju, cepumiem un pasēdēšanu. Nodomāju, varbūt varētu... Tiesa gan, esmu jau bijis vairākos šādos kristīgos pasākumos. Lai arī ticību dievam nenosodu, man šausmīgi nepatīk tās žēlabās lūgšanas pie pusdienu galda un mācības, ko it kā vajadzētu darīt. Katrā ziņā, ja varētu paciest tās lūgšanas, noteikti dotos, jo tie cilvēciņi ir sirsnīgi, jautri un tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted July 5, 2010 Author Report Share Posted July 5, 2010 Nē, tā Talsu draudze pieder pie Latvijas evaņģēliski luteriskās Baznīcas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 (edited) dalības maksa 8 lati idioti edit: piedo divīt, bet es nesaprotu kas īsti te ir wārnojams. vēljoprojām ir cilvēki, kuri maksā desmito tiesu savas algas mācītājam, kurš skromna dzīvo rīgas centrā kautkādā ūber dzīvoklī un braukā ar s klasi, ughm, jā, dieviņš nolaidās un iedeva viņam. gribi kruta atpūsties? samaksā 8 latiņi un mums būs svetība uz 2 dienām a man būs jauna mašīna atejisms rox Edited July 7, 2010 by Oddijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 oddij, kā sauc to mācītāju, kurš skromna (ko vispār šis vārds nozīmē?) brauc ar S KLASI un dzīvo ahujenajā dzīvoklī? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted July 7, 2010 Author Report Share Posted July 7, 2010 (edited) idioti edit: piedo divīt, bet es nesaprotu kas īsti te ir wārnojams. vēljoprojām ir cilvēki, kuri maksā desmito tiesu savas algas mācītājam, kurš skromna dzīvo rīgas centrā kautkādā ūber dzīvoklī un braukā ar s klasi, ughm, jā, dieviņš nolaidās un iedeva viņam. gribi kruta atpūsties? samaksā 8 latiņi un mums būs svetība uz 2 dienām a man būs jauna mašīna atejisms rox Redzi, ir patiesāki un ne tik patiesi mācītāji. Citi mantkārīgi uzdzīvo uz draudzes rēķina, bet ne visi ir tādi. Edit: Oddij, tu gribi teikt, ka nometnei mūs par velti trīs dienas būtu jābaro? Edited July 7, 2010 by quickaim Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Jā, un nesen viņš mierīgi čučēja uz šosejas, savā mašīnā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Cena trim dienām tīri paikā aiziet, bet tas tā. Bet nometnes tēma. Nezinu vai dusmoties uz sludinātājiem vai just līdzi tiem, kuri uzķerās uz viņu sviesta (tas attiecināms ne tikai uz šitiem, vēl relatīvi nekaitīgajiem). Protams pieļauju, ka viņi tur aktīvi un labi pavada laiku, bet noteikti neiztiek bez ierastās demagoģijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 (edited) I`m Athiest. Manās domās ticība ir biznesa plāns! Edited July 8, 2010 by Tenchy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Nez, kam mācītājam vajadzīgs mobīlais telefons un ēpasts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted July 8, 2010 Author Report Share Posted July 8, 2010 Protams, ir jau ok, ja visu tavu mūžu tev iet ok, bet katram var pienākt tas brīdis, kad nav ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Un tāpēc jāpievēršas smadzeņu skalošanai? Tā jau sektas arī strādā - meklē garīgi sagrautus cilvēkus, lai pēc tam viņus izžmiegtu līdz galam, gan finansiāli, gan emocionāli. P.S Es nesaku, ka šī "Exit" apvienība ir sekta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted July 8, 2010 Author Report Share Posted July 8, 2010 Tā ir brīva izvēle un aicinājums. Sanāk, ka tu tici evolūcijai un noliedz kaut ko augstāku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Kāpēc tu tagad sāc demagoģēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted July 8, 2010 Author Report Share Posted July 8, 2010 Neatbildi tu, neatbildu es Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now