Jump to content
GIGN Forum

B Kategorijas Braukšanas Eksāmens


samuray
 Share

Recommended Posts

:D

atceros to ka uz valsts teorijas eksāmenu aizgaju ar pamatigu pohu, jo iepriekšēja vakara svinēju vārda dienu :) un noliku ar 0 kļūdām :)

Es jūtu, kādam te kaut kas izauga garāks!

Edited by Pensionars
Link to comment
Share on other sites

Var jau būt ka katrs ir savādāks, bet nu kad es liku tiesības man pietika ar 7 reizēm braukšanas pa stundai un jau varēju maukt uz eksāmenu...tik tā teorija, tā teorija... vot tas gan ir viens fakin stulbs suuds. Ties gan sākās ražas novākšana un tisesību likšana pa pipeļiem

Link to comment
Share on other sites

Es pirms 5gadiem kad tiesibas liku un nenoliku man bija pox, PArsvaraa uz braukshanaam dzerumaa sanaca,sakumaa vareju izshmaukt,ka pie vainas ir miegs manaam aizlietaam aciiim,bet pec tam kad satiku instruktoru klubaaa,vinjam mani redzot pixajam, viss kljuva skaidrs :) Teorijai arii laika neatlika,taa arii lidz VALSTS EXAMENAM mani nepalaida un es uzmetu miiksto :) Tagad noteikti tiaa nedariitu,bet labi tomer ka man nav to tiesiibu,a to jau sen butuu nodzeris!

Link to comment
Share on other sites

besī kukuļdevēji. nemāki braukt, nebrauc.

mācēt braukt un nolikt eksāmenu ir divas dažādas lietas. ne jau braucot normāli pa ielu kāds tevi monotonā balsī komandēs un skatīsies tev uz pirkstiem. man vispār ir bail no tā, ka kāds ar mani runā, un ja vēl monotonā tonī, tad par braukšanu var aizmirst. nerunāju par kukuļdošanu, bet gan blatu! ;)

Link to comment
Share on other sites

:) Teorijai arii laika neatlika,taa arii lidz VALSTS EXAMENAM mani nepalaida un es uzmetu miiksto :) Tagad noteikti tiaa nedariitu,bet labi tomer ka man nav to tiesiibu,a to jau sen butuu nodzeris!

kaut es būtu tāds kā tu :(

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...