ag0ny Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Nekur nēesmu pazudis, man bērnudārzā kontroldarbi, maz laika. Ja kāds grib Ušakovu, kā hostu vai kautko, tad dabūniet man daudz bildes, pašlaik maz laika/slinkums meklēt. Btw līdzīgāku resno mūdzi dabūt nevar... Defaultajam modelim ir limiti, bet, imo, līdzība ir normāla. Drīz būs gatavs. A, kurš aizlokoja manu iepriekšējo topiku, bails no Šlesera a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 ĻOĻ Ir labs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopfrog Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Ļoti liela līdzība. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 (edited) Ir ir liiidzigs, pa shitaadu drankji csaaa es labpraaat pashautu PS. Gaidu kad vareesu dabuut vinju Edited June 27, 2010 by bon1facijs* Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Man tiešām patīk, laikam vajadzēs gaidīt kad būs vesela paka modeļu ar deputātiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaE Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Cilvēki kā zvēri spēlēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 hahaha ;DD par cik es pazīstu aidžu man tas ir daudz reiz smieklīgāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ag0ny Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 Tad jau labi. btw, skins būs gatavs pēc kādām 4 dienām mazie. Rock on! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soprano Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Bļāviens ritīgi labs, šlesers labāk patika, bet nu jā. Tiešām vaidzētu sataisīt paku. ct un ts. piemēram tur Tautas partija ir ct un Zaļo zemnieku partija ts kautko tādu, tas būtu vienkārši JO! cepuri nost, ja uztaisītu kāds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Vēlēšanas būs jautrāk sagaidīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Tad arī būtu daudz vairāk cs spēlētāji Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Cik Tev maksā par šādu reklāmu vai arī tā ir sociālā anti-kampaņas reklāma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ag0ny Posted June 28, 2010 Author Report Share Posted June 28, 2010 Kāda kampaņa, tie kam nepatīk PLL nebalsos tāpat, diez vai mans veikums šeit iespaidos kāda izvēli, būtu gan labi, ja tas tā notikti. Man vienkārši patīk fotošops un nepatīk daži LV politiķi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now