ba1ba Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 (edited) Oops! This page appears broken. DNS Error - Server cannot be found. Edited January 11, 2017 by ba1ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 vispār jā, ja šņabi dzer ledusaukstu tad baigi labi iet iekšā. Esmu dzirdējis, ka ar pelmeņiem kopā iet iekšā uz urrā. Bet teiksim labs šņabis, teiksim zeļonnaja marka (tā kas ar zaļu etiķeti nevis ar dzelteno, (i found out it the hard way)) varētu mierīgi uz tīro iet iekšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 tas рveps jau ir labs, ja balto dzer. ja dzer kвdu viskiju tad kфla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Kas par modi visitim skalot kautkadu sudu virsu? Tiraja only. Rasshen sveps ar moskavieti ir best, bet nu jau piegriezies. Ar greifrutu sulu ari iet labi ieksa, kaut pati sula ne ipasi garso. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4llschmir Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 kas bus standarta izmaksu robezaas jā tas ir labs (redbull) bet labaak ar maximas kkadu enerģijas dzērienu 1l 68 kapeikas. afigena iet iekšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 NU ja ir laba manta, tad tiru var dzert, protams dzerot no saldetavas iznemtu. Silts snabis ir phee... Un vispar es ipasi nemilu snabi, bet tada veida iet ieksa labi. Galvenais lai ir laba manta, nevis leetaa krutka. Un ja kokca, tad ar vinogu sulu tikai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 šnabis un enerģijas dzēriens ir labs veids, kā nokaut sirdi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 radas sro4na jautajums taka vakar bija izlaidumi un trapiju mentene enivei ar ko labak dzert bacardi ? sodien itka tira veida ta isti nekas neiet ieksha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 (edited) red bull + absoluuts, to es dzeru retaak, auksti atdzeseetu dzeru Jeljcina snabi, un Danksa viinogu, tie tiraja iet iekshaa taa ka pat neprasas uzdzert. Vel bez uzdzeramaa ir tas Arsenjich oranzhais, dirsaa labs, no sakuma, kad draugs teica panemam sito, labs, paskatijos domaju kas tas par suudu, kad iedzeru domas mainijas, megaleets un megalabs, galva arii nesaap pec tam, vismaz man. Edited June 19, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 lieli + sarkanajam švepam un vīnogu sulai. bīfa metode vnk OMG. taisi studentu asiņaino mēriju ( vodka, tomatu sula, sāls ) and thats all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Antona 5 litrīgais pa 8 LS + sālsūdens . Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 (edited) Bonītis ar kolu = BEST! nezinu labāku salikumu, vienkārši garšigi, paļubomu! bonoparte rulzz edit; Labi best nav bonis ar kolu, bonitis ieņem otro vietu pēc Jāgera ar dinamītu. Edited June 19, 2010 by anti jesuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 (edited) Tev nav žēl? Jāgeris tīrajā, mon. Serve COLD!!!!! Edited June 19, 2010 by ausainis Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 0.7 jāgeris un 0.35 dinamīts = cool Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 shnjabis + martini + sprits + citrons + ledus, gardi un dzeerums pielaviisies nemanot Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 19, 2010 Author Report Share Posted June 19, 2010 Es nezinu nevienu citu šmigu, kura tik nenormāli noceltu jumtu. Un ne jau labā nozīmē. Visas lielākās debīlības pālī esmu sastrādājis ar bonīša "palīdzību". Čomiem tas pats. Konkurenci varētu sastādīt vienīgi Antona 5 litrīgais pa 8 LS + sālsūdens. Šo pataupīšu Bič pārtijam un GooD MeN'a klātbūtnei Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Šo pataupīšu Bič pārtijam un GooD MeN'a klātbūtnei Bļāviens, tapēc domāju, kapēc vienmēr esmu tādā pālī un neko neatceros. Jā es arī sūdus bieži sataisu. OMG, nedomāju, ka tas ir tieši no bonīša. liels paldies, jādzer mazāk bonītis Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 (edited) goods tev netikai to iemaciis jaukt :khehehe: :khehehe: Edited June 20, 2010 by blacKnight Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Labrītiņ Blexaa galva saap...Bonjuku,50gradigu uzlejumu un alu pa daudz laikam vakar sadzeros...Veders ariii sap,shodien... Vopshem, shnjabis pats pa sevi man nekad isti nav garshojis,bet ja vinsh ir pietiekami auksts,tad taa jau ir puse no atbildes, jaa Fanta labi nosit shnjabja garshu,bet nu nekas... cash^ kad atbrauksi uz bitchenieku pie manis,pec tam kad busi pardevis iespejams man savu telefonu,es tev par to pikji taaadu kokckhiku uzmochiishu ka neliksies maz!! Bet garanteju ka buus super... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh... Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 taka vakar bija izlaidumi un trapiju mentene enivei ar ko labak dzert bacardi ? sodien itka tira veida ta isti nekas neiet ieksha Atkarībā kāds, Bacardi Limon vispār bez uzdzeramā var dzert (pats par sevi garšīgs) par citiem nezinu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Nu ja tu dzer puslitru uz vienu sotinju virsu tad taa ar buus. Vinju tik maz vajag virsu, jo lieliski nosit snjabi un noiet kaa mazais. ps. Ja ne biezaak kaa menesi tadu kombeni taisi tad nedomaju ka ir par ko uztraukties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Ļoti garšīgs ir šnabis un pa virsu uzdzerot tomātu sulu vnk ņamma. Vispār Cola un snjabis ir negaršīgi labāk tad tīru šņabi dzert. shnjabis + martini + sprits + citrons + ledus, mm, būs japameiģina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^EndEr_ Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Finlandia.. mmm.. Ar dzērveņu garšu.. mmm... Ja ir Finlandia ar garšu, par uzdzeramo vienkārši aizmirsti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Pērc labu šņabi,nejutīsi. Aizvakar svinot māsas izlaidumu,rimčikā paķērām pāris 0.5 absolut vodka, kā reiz uz akciju viņa bija. Sulas : upņu,ābolu,vīnogu. Gāzētie: russian šveps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 visi tādi profi, topiks piedirsts jau līdz ceturtajai lapai nu labi, es arī padalīšos pieredzē Variants 1: Šņabi notur saldētavā (uzgriežot maksimāli aukstumu). Tad ielej ledus glāzītēs un dzer tīrā... ja ir labs šņabis, tad šādu sasaldētu vispār nevajadzētu uz garšu just. Bet nu ja nu prasās, tad uzdzer kaut kādu sulu vai arī vienkārši uzkož gurķīti/tomātiņu. Variants 2: Šitas ir piektdienas nakts variants, ja sestdien vari gulēt visu dienu. Var dabūt jebkurā bārā - šņabi kopā ar enerģijas dzērienu, klāt vēl pieliek laimu (piedod skābumu) un visam pa virsu grenadīnu (piedod saldumu). Ar šiem nevajadzētu aizrauties - ne vairāk pa kādiem 4 vakara gaitā, citādi var nokaut motoru Variants 3: Tas pats, kas #2, tikai ar russchian schweppu. Tos var dzert kamēr iekšā lien, bet garša nav tik laba kā #2. #2 un #3 variants parasti iedarbojas nelabi uz veselību nākamajā dienā Variants 4: http://qi.lv/JVK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now