Miezis Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Sveiki,cik dzirdeju GX vairs nepastāvēšot dēļ tā,ka to vairs nav izdevīgi uzturēt? Kādam vēl ir kāda infa? Neesmu gan drošs par to ko lasiju. !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOOzzY :P Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 jaa, mees visi mirsim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miezis Posted June 17, 2010 Author Report Share Posted June 17, 2010 ak mans dievs nebiju gan par to aizdomajies Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 lapa neveras viņiem, droši vien ka ciet. mani tikai nedaudz izbrīna šādi jautājumi - ja tevi interesēja gamerx tad tev obviously vajadzēja būt informētam, ja ne - kāpēc tevi tas uztrauc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miezis Posted June 17, 2010 Author Report Share Posted June 17, 2010 mani tikai nedaudz izbrīna šādi jautājumi - ja tevi interesēja gamerx tad tev obviously vajadzēja būt informētam, ja ne - kāpēc tevi tas uztrauc? man pilnigi un galigi neinterese vins,bet interese, kas notiek ar vecajiem css komuniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 ja Tev interesē, kas notiek ar to lapu un tās biedriem, kāpēc Tu viņus meklē šeit !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miezis Posted June 17, 2010 Author Report Share Posted June 17, 2010 ja reiz tas komuns bus pajucis,domaju dala bus ar seit,domaju,ka tas ir pasaprotami vai tad ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 es domāju ka LIONz izdomāja likvidēt , jo viņš taču tagad piedalās jaunajā nesen uztaisītajā projektā strike.lv , kuru nodirš uz katra stūra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miezis Posted June 17, 2010 Author Report Share Posted June 17, 2010 pirmo reizi gan dzirdu par to portalu,bet lai veicas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heinz Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Kas, kur, kāpēc? http://steamcommunity.com/groups/gamerx/an...363840947063405 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 gign > parejas cs, tf2 n' shit komuunas Link to comment Share on other sites More sharing options...
prekkk Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 (edited) vienigais ko atceros - cs admini tur bija debili, pilnigi poh uz sito. Edited June 17, 2010 by prekkk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Jā jums ir vajadzīgs gamerx ziedojiet ja nav neziedojiet viss ir jusu rokās ceru uz jūsu atsaucību un uz tikšanos. Vispār izlāsot šo teikumu man pilnība smiekls uzgāja. LoL ja vajag tad sūtat, retardi vai nahuj lai sūta to veci un lai nāk uz gign vai uz citeim serveriem. Dooh. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0l.- Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Viņiem bija problēmas ar naudu. Bija 200ls liels parāds par īri, 120 ls saziedoja, 80 pietrūka. Vismaz man tā stāstīja pacani no turienes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 jā, tas ir arī augstākesošajā linkā minēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 jā, jo, ja GIGN pēkšņi nolūztu, tad 95% lietotāju būs kam jautāt, kas noticis, ja ne citos forumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 strike.lv ir bijušā klase biedra projekts. kas viņu nod*rš? ;DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 kas viņu nod*rš? ;DD es? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruSh Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 GIGN da best Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 pohuj pa kautkādu gamerx, tā pat viņš bija pēdējā huiņa. tā ir dzīves patiesība. admini galīgi iesūkāja, tur bija neomulīgi. ja gigns ir, tad lai gamerx mirst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOOzzY :P Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 kamēr man ir draugi ar kuriem varu pavadīt labu laiku, tikmēr man ir po*uj!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Tagad jau tu pleasure ar citu niku esi atnācis uz gign atpkaļ , bet es tur skatijos ihack.lv ka tur daži labi kas te uzturās nodirš gign adminus un visu projektu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 iedod linku, kur es ko nodiršu? visi to ta pat zin, stulbais jenots :muahaha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Nebija nu gluži šī pēkšņa nolūšana, viņiem tas parāda staffs jau kādu laiciņu bija. Arī topiks čota neizklausījās pēc "wtf? gamerx down?" bet gan pēc tā, ka kaut kādu sūdu rezultātā viņi vairs nav. Un par tādiem sūdiem aktīvie jūzeri zinātu. Līdzīgi kā, ja kaut kādi sūdi briestu gignam (lai gan I don't see this happening). Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 psc, un es tur dabuju banu tf2 serveri par to ka es hackoju (jeb buveju teleport exitus sava baze, lai teleportetu pretienka spiegu). so sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now