on2u Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Иau visiem CyberSport un e-fun fanвtiem! :naughty: Kв jau vairakumam ir zinвms, agrвk bija i-net klubs "Tornado", daюi arо zin ka viтр kautkur pazыda BET, jau 15. oktobrо tas atkвl darbosies uz 220% vienоgais ir tas, ka atradоsies jauns TornadoPro jaunвjв vietв (Grзcinieku 22/24), ja ir tвdi kas vзl nezina рo ielu.. paskaidroрu sоkвk, laikam visi zina "Okupвcijas" muzeju nu kad tur atnвksiet, skataties uz mыsu skaisto Daugavu, pagrieюamies pa kreisi, redzam kazino 777(tas atrodas uz Grзcinieku ielas) pa grзcinieku ielu ejat uz vecRоgas pusi un, redzat uz durvоm uzraxts "Tornado PRO", tiem, kas nemвk lasоt, varu ieteikt, paskatоties uz blakusesoрo "Dzintara veikalu" un ieиekojiet to Apnika eliks ? Apnika poligons? Gribвs kko jaunu un reвli piestвvoрo tavai geimera bыtоbai ? Tad Tornado Pro ir interneta klubs, radоts tieрi tev... Jaunвkie samsung monitori, jaunвkвs austiтas, jaunвkie samsung hardi, 512 ram uэ katra datora, 128 un augstвkas videokartes, Pentium 4 2.8 GHz, Athlon XP 3.0 Ghz, videokameras, bluetooth, 3.0 MB download вtrums uz katra datora, un daudz daudz daudz visвdu nereвli krutu fiрku, kuri vispвr var bыt vajadzоgi reвlвm geimerim :thumbup: Cenu saraksts: Diena - Datora izmantoрana 1 st 0.45 Ls - Datora izmantoрana 3 st 1.00 Ls - Datora izmantoрana 5 st 1.50 Ls - Datora izmantoрana 7 st 2.00 Ls - Datora izmantoрana 12 st 3.00 Ls - Datora izmantoрana 24 st 4.00 Ls - Datora izmantoрana (pзcapmaksa) 0.01 Ls/min Nakts - Datora izmantoрana visa nakts (darbadienвs, pirmв zвle) 1.00 Ls - Datora izmantoрana visa nakts (darbadienвs, spзпu zвle) 1.15 Ls - Datora izmantoрana visa nakts (darbadienвs, VIP zвle) 1.30 Ls - Datora izmantoрana visa nakts (piektdiena-sestdiena, sestdiena-svзtdiena, pirmв zвle) 1.00 Ls - Datora izmantoрana visa nakts (piektdiena-sestdiena, sestdiena-svзtdiena, spзпu zвle) 1.30 Ls - Datora izmantoрana visa nakts (piektdiena-sestdiena, sestdiena-svзtdiena, VIP zвle) 1.50 Ls Visi ir laipni gaidоti 15.10, 12:00 uz kluba atverрanu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 mmm, izklausaas vlinoshi, buus kaadreiz jaapiekaapj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 on2u , tu kkaads jaunais Tornado administrators ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
on2u Posted October 14, 2005 Author Report Share Posted October 14, 2005 not quite, es sheit lieku kompjus, un visu ko var, paliidzeet taisiit klubu vnk sheit tuseeshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Cool! Tas ir 50 metru attaalumaa no manas shuules 3 .vsk! Buus ar mythu jaaiet uzspeelet! Cenas arii normaalas! Un kompiihi vispaar 3x laabaaki nekaa man maajaas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 nehuja , spelet es neieshu ,pa klubiem nestaigasu... mosh vieniigais kaadu reizi draugos pasedet lai gan var aiziet ,ja tu gludinataj man uzsauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 kad būs turnīrs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 nehuja , spelet es neieshu ,pa klubiem nestaigasu... mosh vieniigais kaadu reizi draugos pasedet lai gan var aiziet ,ja tu gludinataj man uzsauc Izmaksaashu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 kad būs turnīrs? tu taapat nebrauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Dualam jauns konkurents Link to comment Share on other sites More sharing options...
on2u Posted October 15, 2005 Author Report Share Posted October 15, 2005 (edited) Dualam jauns konkurents Dual sux hard Par turniiriem: varbuut nakamajas briivdienaas, mozhka veelaak, vel visu izrunaas, vnk ir japarunaa ar THUG`u, ar fury, un vispaar riikotajs buus daze, visi jautajumi par turniiru pie vinja, bet ja negribat noraut ignore, labak neko neprasiet Edited October 15, 2005 by on2u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 kaadu veel ignore ? tipo ja es kko prasiishu - ar mani ne1 nerunaas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 (edited) btw, viens taads neliels jautaajums reklaamas autoram. gribeeju pajautaat vai es kaa speeleetaajs, kas nav ieguvis lielu recu visu Latvijas labaako speeleetaju aciis, tb nestaigaaju pa klubiem, nepiedalos turniiros, varu vispaar tajaa klubaa savu kaaju spert? cik saprotu, tad tas ir Pro clubs (nosaukums par to liecina) un tur apgrozaas tikai speeletaji ar augstu skillu un pro devaisiem (Steelpadi, jaunaakas peles, labaas austinjas utt.). Ja man nav nekaadi uuberlabie devaisi un mans skills nav tik labs, lai sacenstos ar viniem, vai es driikstu tur speeleet? P.S. tas nav nekaads joks, es prasu nopietni! Edited October 15, 2005 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 pievienojos, mani ar nelaidiis - neesmu pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 cik man ir zinaams, tad tas PRO pie taa nosaukuma domaats taadeelj, ka attieksme buus savaadaaka,ja tu naaksi teiksim ar savu mx518 un gribeesi vinju sleegt klaat! neviens tev to neliegs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 turniri buus k-kad, arii war3, tas blizzard cieniitaajiem ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 blizzard cieniitaajiem ir wow ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 jaa super, davai zini ko uzmochii wow turniiru lanaa !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 (edited) zini ko, kam interesaa lans ? labaakas ir mmorp speeles. Edited October 15, 2005 by Pinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 kaut kaa esmu piedaris pie majam, prieksh manis saloni suxx...nejedziga naudas notriekshana Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecstasy Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 hmm shodien pieskrieshu un iekjiisiishu kaa ir =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLLy Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 Esmu dzirdeejis par sho pro klubu vissa ciena! Link to comment Share on other sites More sharing options...
on2u Posted October 18, 2005 Author Report Share Posted October 18, 2005 par to PRO: tas ir paredzeets, lai pro geimeri, naaktu uz klubu ar saviem deviciem bet par chempiem: jau shajaa viikendaa (22/23 okt.) buus CS-chemps, piedaliisies: clan.g , eclipse, un daudzi citi ja ir veeleshanas paspeeleet ar muusu cs zvaigznem come right in Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 nu re, izraadaas tikai PRO var njemt liidzi savus devaisus P.S. nedomaaju, ka kaadam ir veelme paspeeleet pret Latvijas cs zvaigzneem dazas kartes, skirties no 20Ls un laimiigiem iet maajaas, bet varbuut es kluudos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 pat ir vip zaale? pa visiem dator klubiem kuriemesmu bijis neviena nekas tml.nav bjis buus japiekaapj loliks tu vispaar kaadaa saloonaa taadaa gadiijumaa esi bijis ? vai tikai kaadaa lauku salonaa kur 5 PC un tie pashi smird ?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now