eziic Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Mamma ir par 21 gadu vecāka nekā dēls. Pēc 6 gadiem viņa būs 5 reiz vecāka par viņu. Jautājums: Kur ir tētis? Ja kāds zin risinājumu, varbūt uzreiz nevajag teikt priekšā, lai citi parēķina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 (edited) Tātad, dēlam ir X gadi, bet mammai - Y gadi. X+21=Y Pēc 6 gadiem: 5(X+6)=Y+6 5X+30=X+21+6 X=-0,75 Tātad dēlam ir mīnus 0,75 gadi, t.i. mīnus 9 mēneši, tātad tētis pašreiz atrodas uz mammas. white burti ftw? Edited June 9, 2010 by Liztikz Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 (edited) jautājums ir, kur tētis, ne cik katram gadu edit: nelietis ar edit Edited June 9, 2010 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Tētis cietumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 hahahahha taads feiligs uzdevums :D Pilnigi esmu shokaa ka liztiks zin pareizo atbildi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 :D Pilnigi esmu shokaa ka liztiks zin pareizo atbildi Neko viņš nezin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lycosa Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 :D Pilnigi esmu shokaa ka liztiks zin pareizo atbildi Bernudārzā algebru vēl nemāca. Šaubos vai viņš spētu izskaidrot ko viņš tur ir "aprēķinājis" iekopē googlē teksta uzdevumu un atver 2 linku no augšas (tas, kas ir feini.lv) visu pārkopējis vārds, vārdā. Kāda tam jēga - nezinu. Laikam grib ilzikties gudrāks nekā ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 diezgan foršs uzdevums, kad man bija kādi 10 gadi vecmāmiņa viņu pastāstīja, viņa bija kaut kad skolas laikos dzirdējusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 a varbut ka tas ir megenes berns Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Ak dievs, kāds varonis gribēja būt liztiks, tipa pa 6minūtēm apreiķināja un vel ielika ar baltu fonu - ne, nu es nevaru beigts smieties par viņa feilu gājienu gignā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Iekoppēja vai nē, jebkurš kuram galvā nav sūdi to var aprēķināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 10, 2010 Author Report Share Posted June 10, 2010 Nu piedod, es šo redzēju pirmo reizi, līdz ar to iedomājos, ka vēl kādam varētu interesēt. Nākamreiz pacentīšos saskaņot orģinalitātes jautājumus pirms kaut ko sadomāšu uzveidot. Vienīgais ko es nesapratu ir - kā var zināt, ka tētis ir tieši UZ nevis, piemēram, zem, no sāniem vai stāvus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Vyber shito jautajumu uzdeva 2003 gadaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Šis joks ir tik vecs, ka tad, kad viņu izdomāja bija tikai 1 poza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now