worm Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Visiem apple faniem http://www.apple.com/ some more info: http://www.engadget.com/2010/06/07/iphone-4-announced/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Smuks Tikai sūdīgi, ka ar micro sim :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 8, 2010 Author Report Share Posted June 8, 2010 nav nekur teikts, ka sim turētājs nebūs backwards compatible ā un vispār: http://db.lv/r/321-tehnologijas/223797-lat...ti-nav-problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Vismaz iepriekšējiem modeļiem cenas kritīsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Nu jaunais iPhone konkrēti nokilloja visus sūda HTC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Nesapratu kas par huiņu ar 199$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Ar AT pieslegumu USA! BTW .. jaunais iphone principa ir zaudejis savas krutas ficas un reali vair ne ar ko neatskiras no parasta chinese bricka. Tas taa... chainiisiem bus vieglak kopijas taisit.. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Nu nezinu gan. Man vienmēr ir patikuši iphoni, bet jaunais HTC Desire arī ir ļoti labs, kas spēj izkonkurēt iphone... Vecais dizains man patīk labāk, bet gan jau arī pierastu pie šāda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 8, 2010 Author Report Share Posted June 8, 2010 androīdam vēl ir bāls teļš skrejams līdz būs konkurētspējīgs ar iphoni... galvenā problēma ir daudzo aparātu piedāvājums nevis viens universāls aparāts kurā tiek iegrūsti miljoni, lai to attīstītu... bet man patīk ideja par metālisko malu jaunajam iphonim... kā arī tas, ka aizmugure un priekša ir vienāda, nevis kā tagad 3g - apaļa aizmugure Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 AmE, nu nevar tas HTC neko izkonkurēt. Dzelžu ziņā moš, bet noteikti ne dizaina uz softa ziņā. Tas ir tāpat kā salīdzināt kautkādu Dell ar MBP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Bļeģ, es jau domāju, ka sapņoju par 199$ Labi, jāiet padirst un jāiedzer tēja, lai pamostos. Kāds ir mēģinājis GPS sūdu iphonam? Viņš rāda stafu normāli arī ārpus pilsētām? Doma ir - vai viņu var izmantot geocachingam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 bļā jurko, tu būsi ūberīgākais gailis ciemā, ja TEV būs aifouns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 1. Man nav tikdaudz liekas naudas, lai es to sūdu pirktu. 2. Es tāpat esmu ūberīgākais gailis ciemā 3. Tev jāstrādā galīgi nav!? NODOKĻU ZAGLIS!!! p.s. Es to sūdu pirktu tikai tad, ja tiešām viņam būtu labs GPS un man vajadzētu jaunu telefonu vai no gaisa nokristu baigais baksis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 8, 2010 Author Report Share Posted June 8, 2010 Mēs ar spiti geocachojām ar iphoni... strādā labi, ja apkārt nav koki vai lielas mājas... ja tu trāpies mežā, tad būs nobīde līdz pat 50 metriem... man ir 3G versija un viņai nav iekšā magnētiskais kompass, tāpēc tas ir vēl viens mīnuss, jo sanāk pie pēdējiem pāris metriem staigāt krustām šķērsām, kamēr tu atrodi prezīcu spotu. Rezultātā nopirkām Garmin Oregon 500... ar šito var pat no dzīvokļa uzķert GPS signālu visticamāk, ka mēģināšu šito dabūt no kāda ebay tirgotāja, ja vien neradīsies šmucīte kā tas bija ar 3GS, takā varēšu pēctam noreportēt kā darbojas GPS uz jaunā iphouņa Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Sāku krāt naudu , bet stabili ņemšu no ASV , ebay vai sarunāšu , lai kāds atved. Latvijā cenas būs griestos Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 (edited) Ar kautkādu LMT pieslēgumu varbūt nebūs tik traki. Edited June 8, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Jā esmu apmierināts šobrīd ar LMT iStyle pieslēgumu, tāpēc būs jāiečeko kādas cenas viņam būs ar pieslēgumu Tik dārgas mantas kaut kā caur pastu no ārzemēm galīgi neceļās roka sūtīt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 kas tur var nebūt traks? ja tagad tu ņem iphone no LMT ar 24 mēnēsu līgumu ^^ 20ls fiksētais maksājums mēnesī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 man bus labs tas pats vecais 3g vai 3gs, esmu atverts piedavajumiem, ja kad iphonja lietotajs velas atbrivoties no vecaa un nopirkt jauno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 vel lidz septembra beigam ligums ar LMT, pec tam domaju atbrivoties no veca, tad jau kko sashtukos Ja jaunais iphone paradisies lmt, njemshu 100%! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 ar mani notiks tas pats laikam tik neatceros kad paņēmu 3G, jāmeklē papīri Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 kad šis varētu parādīties LV i-neta veikalos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Rīt būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 :lol: :lol: :lol: :lol: jokdaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now