Pra Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 hmz un cik aatri tevi te pierego Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 hmz un cik aatri tevi te pierego tik aatri cik aatri nauda paarskaitaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pra Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 lab noregojamies lai ietu pie beibeem ar lieliem pupiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 lab noregojamies lai ietu pie beibeem ar lieliem pupiem A tu pats saprati, ko pateici ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pra Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 velaaak sapratiisu kad buusu pie pilnas sajeegas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salom Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Saaku lasiit sho topiku no 1. lpp., visu sapratu, liidz kaadaa 4.5. sadaljaa aizgaaja runa par to, ka nedo vairs slotu, bet tikai reg nick. Taa ir? Ja taa, tad kamdeelj? Un cik tad ir jaamaksaa lai man buutu skaists, apaljs slots, kaads ir pirmajiem ziedotaajiem, kuriem ziedojuma summa ir 10Ls vai paari 10Ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Saaku lasiit sho topiku no 1. lpp., visu sapratu, liidz kaadaa 4.5. sadaljaa aizgaaja runa par to, ka nedo vairs slotu, bet tikai reg nick. Taa ir? Ja taa, tad kamdeelj? Un cik tad ir jaamaksaa lai man buutu skaists, apaljs slots, kaads ir pirmajiem ziedotaajiem, kuriem ziedojuma summa ir 10Ls vai paari 10Ls. viņiem nav slots, bet slotveidīgs sūds, kas ir krutāks par reģistrētu niku, kas savukārt ir krutāks par nereģisrētu niku. tagad tu vari nopelīt ar savu ziedojumu reģistrētu niku. tas nozīmē, ka nereģistrēts spēlētājs neizmantos tavu niku, un tu tiksi iekšā serverī, ja kādu no slotiem aizņems nereģistrēts spēlētājs. slotu, kā tādu domājams tev neredzēt kā savu muguru Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Saaku lasiit sho topiku no 1. lpp., visu sapratu, liidz kaadaa 4.5. sadaljaa aizgaaja runa par to, ka nedo vairs slotu, bet tikai reg nick. Taa ir? Ja taa, tad kamdeelj? Un cik tad ir jaamaksaa lai man buutu skaists, apaljs slots, kaads ir pirmajiem ziedotaajiem, kuriem ziedojuma summa ir 10Ls vai paari 10Ls. tādēļ, ka bija laiks, kad mums vajadzēja naudu un pateicībā par palīdzību mēs uzlikām cilvēkiem slotu. Tagad, kad serveris ir nomaksāts, mēs vienkārši piedāvājam piereģistrēt niku pa 10ls. Un nevarētu teikt, ka slotu vairs nav iespējams dabūt. Teorētiski mēs joprojām tādu liekam atsevišķiem cilvēkiem, kas mūs finansiāli atbalsta. Bet es nevaru atbildēt uz jautājumu "cik maksā slots?", jo viss ir atkarīgs no apstākļiem. Parasti slotus dabū tie cilvēki, kas noziedo gignam negaidot neko pretī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pra Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 kad man pieregosi to nick Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 tad kad atsūtīsi informāciju ko prasīju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pra Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 laikam vieniigais kad kaut ko izsaka slot ir 16-19 un varbuut veel svetdienas un sestdienas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pra Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 agraak te speleeju bet tas bij baigi sen kad serv aizklapeeja uz pusgdau laikam tadel cs ari pametu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pra Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 inf tev aizsutiiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 A tu pats saprati, ko pateici ? Izlasi paaris post uz augshu arii sapratiisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exy Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 es ar tgd esmu lepns ka noziedoju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Uzcel mammai māju un tad lepojies, nevis viņas doto naudu noziedo savām fatass izklaidēm un lepojies. Es vēl pieņemtu, ka Tu būtu gandarīts vai priecīgs, bet ne jau lepns. Nu kas ir? Negaidīji tādu demagoģiju? Saņem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Uzcel mammai māju un tad lepojies nee! iestaadi ozolu, nosit chuusku (sievu?) un izaudzini deelu! tad vareesi lepoties Link to comment Share on other sites More sharing options...
janka1FRG Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 Nja es ar noziedoju 15ls bet neko par to neideva Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 27, 2006 Author Report Share Posted October 27, 2006 tu pectam kontaktejies ar attieciigo cilveku kam ziedoji? mees neesam nekaadi gaishregji un nezinam kursh ziedo, ja tu nepasaki savu REAL NICK (vaardu un uzvaardu) no kura konta ir ziedots pikjis Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 es ar tgd esmu lepns ka noziedoju! Zini ? Ej pastāsti to kādam šeit ---> www.pplwhocare.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 nee! iestaadi ozolu, nosit chuusku (sievu?) un izaudzini deelu! tad vareesi lepoties katram savs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 (edited) Soory kad stulbi jautaaju! A var naudu paarskaitiit no jebkuras bankas uz tavu kontu! Piemeeram es gribu paarsuutiit naudu no Lateko bankas!? aa un cik ilgaa laikaa tu sanjemsi sho naudu liidz ar to cik ilgaa laikaa man uzradiisies reg niks! Edited October 31, 2006 by 4uWiS^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 No kaut kādas Lateko bankas nauda ienāks nākamajā dienā tikai un tu samaksāsi kādus 40 saņus komisiju. Vieglāk nav aiziet uz Hansabanku un pārskaitīt bez komisijas vai 20saņi (neatceros) un nauda ienāks uzreiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 es nezinu kur Riigaa - Vecmilgraavi ir cita banka, jeb aizmirsu! Nevari pateikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 1188.lv vai kur tur var uzlikt lai parāda visas hanzenes filiāles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now