worm Posted December 18, 2007 Author Report Share Posted December 18, 2007 ja atsauciba bus shvaka, tad vienkarshi viss process prasiis ilgaak laiku... bet rezultataa tapat uzmochisim kasti Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 kā jau pirms tam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Janvārī ieskaitīšu 50 Ls...giving my word... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 turēsim pie vārda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Nevajag mani neaizkā turēt... Vnk iepostējiet cik un KAD katrs, sevi cienīgs gignietis, ir gatavs ziedot - tādā veidā worms varēs sarēķināt aptuveno summu, ko un kad savāks par ziedojumiem. Vismaz būs kaut kāda skaidrība, kad mēs visi tiksim pie jaunas kastes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 lol, smieklīgākais bija tas, ka es tev gribēju atbildēt. Es pat sāku atbildēt. Bet tad kaut kas notika. Es vairs neatceros kas jebkurā gadījumā, tu dēļ tā atbloķēji savu kontu. Re - bez manis tu to nebūtu izdarījis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 (edited) Ehhh ieshkiebu jums 30 Ls lai jau tiek Naakammeness veel kaadus 30 vareshu pielikt, ja nesavaksies summa ... Edited December 19, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monkey D. Luffy Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Happy new year GIGN! Mans ari palidzet! Parskaitiju naudinju jaunam serverim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Vai topošā reg.nicka iegādes nauda,tiks pievienota ziedojumiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 10 ls no manis var gaidiit noteikti. jaskatas ka manam eerglim ar ruuusu griida, tadjau redzes .. 10 datuma 10 ls 10.00 gaidiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 No manis laikam ari gaidat naudu!Uskatu ka nedrikst neziedot ja tik daudz te sežu p.s 10ls vai vairak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 7, 2008 Author Report Share Posted January 7, 2008 reg niks nav nekadaa saistibaa ar ziedojumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Brīvprātīgi nosūtīju jums 40 Ls, bet lieta tāda, ka es tagad ir ahoooooona biezs....reāli, ja tā ziedošana ievelkās, varu jums arī aizdot piķi, jo nosponsorēt kasti kautkā nu...emmm galīgi negribās....esmu skops pēc dabas Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 worms tagad ir devies nelielā piespiedu atvaļinājumā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 ņemsim vērā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 jāpiemet jau būs kautkas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Sveiki. Tatad man mirc nestrada, bet PM esmu sutijis Macho,worm`am. Nekeda reakcija. (Laikam man k-kas ar datoru nau kartiba, jo otram nickam (bijushajam) ari sutiju pm neatnaca) :S Esmu 20 Ls aizutijis Kasparam. 10 ls briivpraatigi un 10 ls lai nonem csdm ban #gign. =] Ceru uz sapratni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 (Laikam man k-kas ar datoru nau kartiba, jo otram nickam (bijushajam) ari sutiju pm neatnaca) :S Esmu 20 Ls aizutijis Kasparam. 10 ls briivpraatigi un 10 ls lai nonem csdm ban #gign. =] Ceru uz sapratni. neuztraucies, tā kā wormam ir problēmas ar veselību, tad viņš te ienāk retāk,bet pacieties, viss būs ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 tieši otrādi, viņš ienāk biežāk. es nekādus pm no tevis neesmu saņēmis. vēljomazāk attiecībā uz reģistrāciju. Aizsūti wormam ziņu ar norādītu ip un bana iemeslu un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Aizsūtīju 50ls...Tnx samuray par atgādinājumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 15ls no manis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 20ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
wHiiiP Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Vēlak janopēr būs un arī janoziedo Link to comment Share on other sites More sharing options...
harison555 Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 ES AR TA VARU ZIEDOJIET MAN MANS KONTS 145654164643!! vienigais ko varu jums ziedotaji dot bus respekt!! ar to vien pietiek@!! lohi ti kas ziedo gign.lv!! bet pats ar esmu noziedojis 5 ls a man parto uzliek ban)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Un pareizi arī dara! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now