Jump to content
GIGN Forum

harison555

Mirstīgais
  • Posts

    259
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by harison555

  1. kr4 es tikai gribu iemacities ka var uztaisit sms shop script?? varbut vari pateikt kur vinu dabut sooo scriptu??
  2. sveiki es gribetu uzinat kur var iemacities scriptot failus HTML --varbut vrat iedot linku uz atrasanasvietu! paldies Jau iepriek6
  3. varbut kads var pateikt script uz ucoz.lv??
  4. tu doma v21patch .. kas ar video kari >??? ko tu bij domajis ka vinam ir tik sudiga ka cs neiet vai! ka?? vinam jau buja ces prms kada gada tagad gribeja paspelet bet neiet!?? :lolza:
  5. tapat neiet!!! :lolza: :lolza: :superlol:
  6. tiko novilku cs bet kad eju ieeks vis paliek melsn un neko nevar izdarit ! skana ir bet bide nau ! tad novilku jaunu bet ar tas pats ko darit???? :superlol:
  7. harison555

    Shop-wos

    ja kadam vaig kvalitativus serverus tad sakiet man jo uz sim lietakm loti dzudz pieprotu! par to ka es taisu serverus es ludzu tikai minimaalu samaksu un ta butu registrejieties seit un vis par to wos -tas ir pilnigs mesls tad drizak iztieku neka kko no turienes velku!
  8. Protams, ka var, bet kāda jēga? Un kā Tu domāji legālo cs?! Stīmu pārdosi vai? nee pats taisit serveru addonus un likt ieksa likt skriptus un kko tadu!! :10cm:
  9. kr4 man ir no wos.lv torents un tas ier iespejams ka no si torenta es iznemu visu ara un uztaisu citu web piem uz php un ielieku visu ieksa lai darbojas vai ne>??? gribu uztaisit legalo cs 1.6 torenu! :thumbsup:
  10. neeee tu kludies !! sis ir ja teu nomains ip tad tavi draugi eijot vecaja ip viniem izmetisies logs ar ar texstu ka ip ir mainita tad vin sapratis ka jaiet ir taija ip!!!!
  11. ES AR TA VARU ZIEDOJIET MAN MANS KONTS 145654164643!! vienigais ko varu jums ziedotaji dot bus respekt!! ar to vien pietiek@!! lohi ti kas ziedo gign.lv!! bet pats ar esmu noziedojis 5 ls a man parto uzliek ban))
  12. nu tai plugin nau nekas jamaina !! es vinu ielieku/ierakstu visu plugins.ini un viSSSS???
  13. paldie tu dievs!! tas ir tiesi tas ko mekleju PALDIES!! varat vert ciet
  14. ka sauc to pluginu piem kad man nomainas ip tas plugins pasaka servera jauno ip??? varat palidzet pasakiet ka vin sauc vai iedodiet linku es nevar atrasT????
  15. visu caur so pildiju!! nu es visu pildiju loti lenam un neko garam nepalaidu!! nu vienigais es domaju vai taja cstrike naukkas jarakst??kada no tiem failiem
  16. karos4 visu izdariju pec pamacibas itka vis ok bet tad pamaniju ka man serveri spele 15 cilveku bet statos vispar neko nerada un amx bans ar nejiet jo esmu jau 3 nobanojis bet neka!! varat palidzet?? reku mana adrese varbut kko vairak sapratisiet no tas kko!! seeeeeeit
  17. ar so var uztaisit web bet ka es varu uztaisit torent traker caur so???????piedodiet par off topik
  18. sori par dubl post!! nu tada saize man ir csdm+war3 bet kkas nau kartiba ar to war3 jo kad ieiju sava serveri man izmet csdm laij izvelos ierocus.tad kad nomirstu es panemu lai nekad vairs man neprasa kad ieroc gribu un tad tikai 3 raunda man prasa kadas magijas es gribu kipa war3 atlauj izveleties3 raunda !! vai var man kads pateikt ka es varu to mainit lai man vis paradas 1 R-auda??????
  19. eu zinkas ir man vis iet ta tava ip nu ipb vis ir kartiba !! man paradiojas tava m-lapa
  20. wis sanaca tagd man liekas ka servers ir vienkarsi zwera!!!
  21. izlasot 6o es iedomajos UZTAISIT TO WAR3+CSDM UN IZSLEKT RESPAWN TAD JAU AR BUS
  22. NU TADS JAUTAJUMS VARAT PATEIKT vai tas iesp ir un ka to var izdarir nu kipa man ir var3 un es gribu uzlikt ta lai man ir tada izvelne ka csdm ierociem!! kad 1reiz panem tad nakama vairs nau janem???paldies jau ieprieks
  23. Ja tu nebutu tads idiots tad ari varetu itka pastities gign.lv un tad tu pamanisi 6eit ir daudz kas tads ko nezini un vari ar atrast sev vajadzigos jautajumus !! lol tu tak esi pilnigs luzers!!!!
×
×
  • Create New...