Jump to content
GIGN Forum

Monkey D. Luffy

Mirstīgais
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Monkey D. Luffy

  1. #wL.Media tik daudz spelesi atri apniks tas tf2 un izaugs usas JimBuga visu laku specos sezh... tape tads online time! XD muahahaha!!!!
  2. es ari varu tevi ieteikt! REC! Esmu par tapec ka: JimBugA ir labs atceros vinju gan CS spelejot, gan TF2 biezhi satikams! nekadus sudus netaisa! Un tagad daudz chiteri saka paradities serveri! Domaju ka banot tadu uzreiz nevajag! vispirms MUTE. nu ja nesaprot tad banu! tatad parasi vel: mute gag chat (loti vajadzigas komandas)
  3. Esmu kategoriski PRET!!! Shis ir viens liels berns! Man jau apnika vinjam likt GAG'us! jo pa labam vinsh nesaprot!!!! Un vel vinsh taisas pardot savu steam acount!!! vel bonus ACC! tad tochna kads nopirks!!! Patiesham serveri loti daudz chiteru... bet tas nau iemesls dot katram Kefirchikam tiesibas! Piemeram _mazylis, endreu, TEMACTblu un vel dazhi caur "steam community" pazinjo man ka serveri ir chiters!!!!!! par to vinjiem lils paldies!
  4. no manim ari REC! ar labiem cilvekiem patikami spelet...
  5. esmu tikaj par klases ierobizojumu! par parejo pofiguuu ^MaX^ ieteicis labu variantu!
  6. ouu.. man ari mx518! un viss kartiba! pameigini: bind "MOUSE4" "+duck" bind "MOUSE5" "...u.t.t (setpoint nav ieinstalets)
  7. uups! piedod rusty! vienalga no mana REC tolka nebus! aa! dubultais posts!!!! piedodiet!
  8. hi-hi.. es tadus ka tu (patik pasedet specos ) nafig no servera kikoju! OMFG kas tur liels ja tu iziesi no speles uz pusstundu?! tu pareizi saki, chiteri nak aizvien biezhak! un tu vel prasi sm_mute?! chiterus klusinat!? starp citu apklusinat var ari bez sm_mute! tik tu to izdarisi tikaj prieksh sevim! bet tu tachu gribi lai visiem butu labi! vot! es atbalstu sm_kick ! tolks bus kaut kads!
  9. nu nu nu... par citiem rakstit katrs var!!! bezkaunigam vajag but lai topiku par sevi taisit! zini kas ir viss krutakais!? joona! (~8 stundas)
  10. giip giip uraaaa uraaa worm! uraa visi! galvanais spelet prieka delj! stati fuuu... hi-hi... beidzot mana nooba lieta atrisinata!!! a to 9 dienas nospeletas serveri un tikaj 10 vieta! jau gribeju prasit ka tad tomer spelet TF2! ga ga ga ga... rasty kur tu biji pazudis?! zini koo...?! vecajos statos esmu apdzinis tefi apmeram par 1 millionu (punkti) bet to jau nevares pieradit
  11. REC! muahahahaaha! jo vecmaminja ir patriots tf2.gign.lv! ar Tonju daudz reizes sanaca spelet tuksha serveri... ka sakot, vacam cilvekus serveri! nokavet ir stiligi!
  12. ugu... wormam no manim ari liels paldies par iespeju balsot! tu devi mums mirstigiem iespeju spelet citas kartes ari! gip gip uraaa worm! XD Vecmaminja Tonja- visiem ir atskiriga gaume! vai balso NAHALJAVU! es vispar nevaru ciest 2fort karti... (un ari domaju ka 2fort visiem besi ) bet citi vinju ljoti biezhi izvelas! ctf_well patik! Tauta Agrāk & Tagad: darba delj, tik pa naktiem varu norm paspelet (brivdienas) veselu nedelju nekadigi nesanaca paspelet TF2 (dzivs vel esmu )
  13. a paskatities var taa! start> run> irakstot "dxdiag" paradisies visa infa par tafu DirectX! pasha leja ir ko tef vajag! tur bus tipa: DirectX Version: 9.0c (vel cipari )
  14. vo vo... bez PC-info neviens laga nepalidzes! (nekautreies) man tada pasha problema bija... tagad naf (neatceros ko izdariju) aaa! "steam" majas lapa, ir tada "Support" podzinja! tur savu problemu atrisinaju! aaa vel... nafig novac tos autoexec.cfg un tos kurus tu pats ievietoji... un novac "config.cfg" (pec tam varesi salikt atpakalj) vel... aaa! ieraksti "set launch options" -startwindowed -dxlevel 80 -nosound -low (nemaini neko iksh spele "options") pameigini paspelet... (man viss staf uz maksimalo! laimigssss ! )
  15. nu reee!!! neesmu vienigais fanatiks!!! Marader! ap 8 st. no vietas!
  16. test2 forshi kempo! skaisti! Natijs un Luffy laizh gaisa koncertu!
  17. Par laimi esmu 8,tu Luffy esi tikai 9 tad tef jadot pilno packetu ar ACC! (tipa nolaidishos pa vietu zemak pazaudeshu tiesibas! ) ar to es gribeju teikt ka stati neko nedod... sakara ar tiesibam! piemeram: es videji speleju TF2, nelabak par DAN'u , bet speleju daudz, un speleju prieka pec... un visa mana spele tas ir 33% -lagi 33% -haljava(kritiskie) -33% -protu spelet 1% -bail no rusty un es dabuju acc ne delj ranka!
  18. 18 vieta! admin tiesibas dod tikaj 1-9 vietas ieguvejiem!!!
  19. doma laba! bet tos punktus saisinat nevar neka?! noteikumus vai info nevisiem patik lasit!
  20. Liels paldies! (patikami... kad labi izturas pret tevi, uztver nopietni, uzticas! patikami kad tu ari vari kko darit lietas laba, but lietdarigs... ) paldies gign, paldies worm
  21. oooo... ludzu tiesibas pieskirt man Jo ar tiem bug'eriem sanaca biezhi spelet, paris reizes sastepos ar SPEED, slikti vardi redzami gan starp museiem gan starp viesiem un man besis nak ka nevaru neko izdarit, un dusmas kad no ta visa cilveki iet prom no servera! vajadzigas: gag -apklusinat cilvekus ar vajiem nerviem kick -palidzet iziet no speciem... (daudzi sezh specos par ilgu... aiznjem slotu) ban -chiteriem, bug'eriem! ja nav gruti: votemap -pa naktiem apnik vienu mapi spelet! apsolos vest sevi kartigi!
  22. hi-hi... Mans ir populars! Patiesham atkariba liela... apstaties spelet gruti... 7h?! pat nepamaniju! un 500 punkti, tape ka negaju no servera ara! bet goda vards man bija ari partraukumi... WC, apest kko... un ari man bija visa briva diena, patereju vinju uz TF2 ! tagad gan uz darbu!
  23. Monkey D. Luffy

    Miilji

    ej kakat! manejais labs! un vispar... vai tad es prasiju par pasnavibu?! noupppp! tu slikts! jo palidzet nemaki!
  24. Ceru kad sapratīsi !! Kad esmu spēlē , kad sapulcējās vairāki cilvēki kad tur šaudās raķetes u.t.t es nevaru normāli paspēlēt man sākās nereālākie LAGI !! Tad ko tad manvar ieteikt P.S. Videokarti nevērtējiet mtiktiko nopirku jaunu P.S.S Man ir Widescreen 1400X900 ooo man tada pasha problema! viss uz minimalo vai uz maksimalo nelidz! bez izmainjam! kad servers ir pilns loti gruti spelet, vac nost ka botu, a ja uzkrej uz 3-m vai vairak enemi... tad 100% man kaput! bet pa naktiem ir viss norm! varbut tomer problemka Interneta?! parslogojas?! man ir RadioLink- tadssss nestabils suds, uz kuru ietekme pat temperaturas mainja atmasfera par 1 gradu! un vel Video Kartinja ATI Radeon HD2600XT- laba kvalitate, bet maximum fps 36,7... a tas ir loti loti slikti... pamaniju tikaj pec menesha no iegades laika! kauns izmest...
  25. Monkey D. Luffy

    Miilji

    aaa... majas... beidzot! 1) vai tas naf bistami?! ou man jaiet! vakara vel bus jautajumi! patiesham stulbi! hi-hi!!! bet no citas puses... domaju diezgan daudz grib sadot pa muti vai kaut vai aprunaties ar adminu par nepareizo ricibu! domaju ka ne visi raksta sudzibu, vai sudziba neko nedod! piemeram es emn... labprat aprunatos ar KlimpuTV bet taaaa mes labi online draugi! fuh... tik daudz jautajumu man! 2) a man ari drikst iet uz jusu pasakumiem?! 3) a tadi LOLi ka es ir daudz... kas iet pirmreiz satikties! kas ne parak aktivs foruma, un neviens vinju nezin! no kurienes izliena?! 4) a samuray tochna shauj nost merkatjus?! un shauj vinsh vinmer starp acim lai kazhokadu nesabojatu?! ta ir? patiesham?! kruta!!!
×
×
  • Create New...