Jump to content
GIGN Forum

Britu Akcents.


entw
 Share

Recommended Posts

Vispārīgi britiem nav akcents. Akcents ir visām pārējām valstīm, un cilvēkiem, kas runā angliski. Tāds britu akcents nepastāv.

+ nekas pretīgs nav britu akcentā, pretīgi ir klausīties latviešus, igauņus, vācus u.t.t., kuri no laukiem ir izlīduši un domā, ka runā perfekti angliski.

Link to comment
Share on other sites

Krievu akcents>visi pārējie akcenti. Man pret britu akcentu nav nekas, bet es nevaru vienkārši ciest to stulbo vārdu bloody, kuru iepin visos teikumos, viņi nemāk pateikt fucking briliant, viņi saka bloody briliant!!! ARGHHH... hate that crap!

Link to comment
Share on other sites

Angļu akcents ir galīgi labs, nu vismaz krutāks par amiishu ir, bet nu neticu, ka to reāli var iemācīties- akcents tomēr ir akcents, un man liekas jāpaiet pāris(un vairāk) gadiem, lai dabūtu ārā latviešu akcentu( greeting to depressed german guy) Bet nu vēl pie filmām varētu pievienot Breavheart( itkā jau skotu akcents, bet tas vēl labāks par britu lad) un Hugh Laurie( Housam) ir kruts angļu akcents, protams neskaitot house, kuraa vinjam ir kruts amerikaanju akcents

Link to comment
Share on other sites

Pat, ja tu iemācītos galvenos pamatprincipus, ja tu tiešām gribi pārliecināt kādu, ka esi brits, tur ir tik daudz vārdu ar specifisku izrunu, ka tu apdirstos, pirms iemācītos. Foršs piemērs - laboratory. Amīši saka LABoratory, briti - labORAtory. Tieši uz tādiem prikoliem arī paši briti uzķer "feikus". Ja negribi nevienu pārliecināt, nafig mācīties. Nesaki, ka gribi priekš sevis, kāds prikols priekš sevis mācīties un neko beigās neiemācīties?

Un nav jau tā, ka visi, kas dzīvo Lielbritānijā runā ar to akcentu.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...