Jump to content
GIGN Forum

Eirovīzija 2010


Muffy
 Share

Recommended Posts

  • Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Katru gadu parādās topiks, kurā censoņi nodirš eirovīziju. Es katru gadu skatos šo milzīgā mēroga pasākumu vairāku iemeslu pēc:

  • Gribētos teikt globāls pasākums, tātad konkursa mērogs ir milzīgs(39 valstis)
  • Tīri tā interesē, ko tad katra valsts atsūtīs(visur jau, vairāk vai mazāk, norisinās vairākas atlases kārtas)
  • Cik būs reāli klausāmas dziesmas?
  • "Mafijas" un balsošana
  • Pats šovs (vadītāji, skatuve, valstu ievadfilmiņas)
Kas notika šogad?

Sen neredzēts, īpaši zems līmenis. Skatījos šo pasākumu naktī, izmantojot lieliskās LTC interaktīvās televīzijas priekšrocības, tas ir iespēju PATĪT UZ PRIEKŠU! :D Tā nu reāli no abiem pusfināliem pilnībā noskatījos labi ja piecas dziesmas. Skaļi medijos aprunātais, un par favorītu uzskatītais Azerbaidžāņu "Drip drop" lika nedaudz vilties. Leišu spīdīgās apakšbikses vispār zem katras kritikas. :) Gruzijas dziesma likās daudz maz ok, laigan beigas es tāpat pārtinu. :) Vienīgā dziesma, kas man patika bija Islandes

, vienkāršs eurodance bīts, tā sauktais eirovīzijas formāts :) Starpcitu Islande ļoti līdzīgu
jau izpildīja 2008. gadā. Rezultāts - Skatītājiem patīk un Islande abus gadus ir finālā, neskatoties uz to kā Islandes vulkāns šogad visus ir piečakarējis. :D

Par balsošanu

Balkānu mafija šogad veiksmīgi darbojas, turpretī Baltijas mafija tika izslēgta pilnībā! :) Protams finālā tika arī Krievija, kura ir pietiekami izsējusi savus lojālos tautiešus daudzās eiropas valsīs, lai finālā tiktu vismaz 8niekā. Krievija varētu atskaņot 3 minūšu 1000 hercu signālu, un jau būtu finālā. :)

Šovs?

Bija ok! Diezgan oriģināla bija šova vadītāju ņemšanās pa grīn rūmu, it īpaši blondais vadītājs ar serbu pediņa gaišo parūku un ietērpšanās leišu spīdīgajās apenēs. Patika arī filmiņas ar valstu kontūrām, faniem un karogiem. Tikai bagātie norvēģi var apbraukāt visas valstis lai to uzfilmētu. :)

Latvijas dziesma? Nu labāk par Busuli jau bija! :D

Link to comment
Share on other sites

naturāli.

ja šādā sūdā piedalītos kaut 200 valstis, es tāpat neskatītos, jo ir skaidri zināms, ka visas dziesmas ir drausmīgi sūdi (nu tas kā kuram patīk), kopš 2002 gada ir bijusi viena "Zdob si zdub" dziesma, kas ir ok, visas pārējās - :vemj:

Link to comment
Share on other sites

The Best manā skatījumā pēdējos ~3 gados.

Cik līdz šim esmu skatījies eirovīziju, tas tika darīts šova, nevis dziesmu dēļ. Tagad, kad šovs palicis paredzams, nesaskatu tam jēgu.

Link to comment
Share on other sites

:D Par ribaku :DD Tas bija vnk lal :)

Viņi bija atlūzuši. Mēs skatījāmies divatā un sūcām ampulas (jo visa nauda tika nodzerta iepriekšējā dienā ar Montu). Jāatzīst, ka Rybakam bija diezgan lipīgs gabals.

Tikko noskatījos pirmo trīs vietu dziesmas. Nu tāds atstojs. Tur gan laikam visas tādas.

Tagad skandinu Sjavas albumu. Vajadzēja viņu uz Eirovīziju sūtīt, tas gan būtu skats :D

Bodrjichkom pacanchiki!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...