Jump to content
GIGN Forum

Interesants Raksts


macho
 Share

Recommended Posts

http://www.cracked.com/article_18571_5-rea...e-gamer_p1.html

Grūti nepiekrist šim čalim. Bet no otras puses, es nejūtos kā tie cilvēki, kurus viņš piemin, kas kačā pirātiskās versijas un tad sūdzas, ka spēļu industrija mirst. Es teiksim redzu, ka COD 4 maksā 60 eiro. Es viņu nepirktu un nespēlētu, bet tā kā ir iespēja iečekot pirātisko versiju, es nokačāju un paspēlēju.

Ir bijis viens gadījums mūžā, kur es nopirku piratizētu spēli. Tā bija trackmania, man tā spēlīte tik ļoti patika, ka es nopirku viņu steamā. Principā, ja nebūtu piratizēto versiju iečekojis, nekad mūžā netērētu 20 dolārus par tādu spēli. Tā kā, lai gan tam čalītim ir taisnība, tas tomēr pa lielam vairāk attiecas uz amerikāņiem.

Link to comment
Share on other sites

Vienīgā spēle, ko es esmu nopircis ir CS, jo agrāk viņu spēlēju ļoti bieži (tagad jau pa retam vakaros, kad sanāk laiks), bet, protams, pirms tam man bija non-steamed. Tā kā nevar tev nepiekrist - vispirms izbaudot spēli piratizētu, bet pēc tam nopērkot the REAL one.

Link to comment
Share on other sites

Runājot par to, ka spēles skatoties no sižetiskā viedokļa tiešām ir sūdīgu filmu līmenī. Katra jaunā spēle iznāk un pārsteidz ar gameplay un kaut kādiem jauniem nebijušiem grafiskiem risinājumiem. Spēles kuru izcelsme ir ASV tas ir īpaši izteikts.

Ir dažas spēles kuras varētu saukt par spēlēm kurām ir afigenais story un spēle tiek spēlēta nevis dēļ, tā ka viņai ir smuks grafons un interesants gameplay, bet dēļ tā lai zinātu, kas notiks tālāk. Viena no tādām spēlēm ko es atceros ir Metal Gear Solid un Indigo Prophecy spēlējot šīs spēles es sapratu, ka man patīk spēles ar saistošu story.

Ņemot par piemēru tādu spēli kā Crysis, tur jau nospēlējot 30 min ir skaidrs, ka spēles gailvenais trumpis ir grafika un neierastais gameplay, sižets šajā spēlē atstāts vienā no pēdējiem plāniem.

Runājot par spēļu pirātismu manā gadījumā ir tā, ka es "treknajos gados" varēju mierīgāk atļauties nopirkt kādu spēli par ~50$ un tanī laikā man uz pc stāvēja kādas divas crackotās spēles, taču šobrīd spēļu iegāde man ir pēdējā plānā un es ja tiešām vēlos spēli uzspēlēt single player es lietoju pirātisko versiju. Ja es vēlos spēlēt multiplayer es iegādājos spēli caur steam.

Link to comment
Share on other sites

vienīgās spēles, kuras es esmu pircis ir diablo 2, guild wars prophecy/nightfall, homm 4 un gothic.

cik es zinu, tad otrais bioshock ir paspīdējis ar story. dragon age arī lasīju, ka esot dziļš. domāju, ka ir gabali, uz kuriem tas storytelling sūds neattiecas. turu īkšķus par guild wars 2, kur viņi cenšas iebāzt mmo un rpg atpakaļ mmorpg.

bet par to sīņu atīstības līmeni un uzvedību spēlētājiem viņš gan ir trāpījis desmitniekā.

Edited by kaamis
Link to comment
Share on other sites

nu hvz, es pedejo piratisko speli nokachaju 2-3 gadus atpakal un ari tik aiz gara laika, esmu tomer parak slinks ar tam pachoshanam un izvelos samaksat un ne par ko neuztraukties. Apmeram divu gadu laika esmu nopircis vairak speles kaa reaali es vispar speleju, vairakas pat 1x ieslegtas tikai :D Jaatzist, ka vienigais ko speleju sobrid ir vecais, labais tetris(cs 1.6) un tas ir non steamed(ir ari pirktais), bet problema ir taja, ka man kaitina stimotajam cs fiicha ctrl+tab atveras smirdigas friendu liste, bet nu tupjot kadreiz ari vajag kadreiz atri ie4ekot, kas ir dziivi palikushie.

ta ka varu teikt, ka savu ieguldijumu shai izklaidei esmu veicis.

EDIT : problemu at to fiend listi in game atrisinaju, paldies cash^ :)

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Jopcik, stīmā tak var uzlikt setingos, kuru pogu spiežot atverās stīma konsole, man piemēram ir uzlikts uz Numpada "-" zīmes un it nemaz netraucē + ērti atvērt, kad savajagās :)

Es ar agrāk nepirku, jo kāpēc pirkt, ja var dabūt par velti un neviens par to nesoda. Bet tad man arī apnika kačāt patčus un ieķēru TF2, vēlāk arī cs. Vēl ir ieķerts zombie bowl o rama un mount and blade. Tā kā es neesmu plaša profila spēļu cienītājs, tad es labāk nopērku to retumu ko spēlēju, nekā čakarējos :)

Link to comment
Share on other sites

Here's something I bet you didn't know: Two thirds of online gamers are women, according to one study. If you're thinking that doesn't match your experience at all, it's because they either avoid male-dominated games or they go undercover--70 percent of them intentionally choose male avatars so they don't have to put up with our "TITS OR GTFO" bullshit. That's just sad.
So true :D

http://www.youtube.com/watch?v=ybRB9os_6oE...amp;feature=sub

Link to comment
Share on other sites

jā, mani arī tas ctrl+tab besīja, uzliku ctrl+j un rullēju tālāk laimīgs.

skam, tas nav īsti taisnība, ka 2/3 geimeru ir čiksu, ok, ja tu ņem klāt draugiem.lv fermu un facebooka farmville, tad jā, bet būsim reāli - starcraftu, cs, tf2 un cod 4 spēlē labi ja 1/12 čiksu (no dirsas izvilkta statistika, tāpat kā rakstā minētā).

bet nu no otras puses, tas ka čiksas bieži izvēlas neatklāt savu dzimumu baidoties no tits or gtfo vai cita bulšita, protams, ir tiesa.

Link to comment
Share on other sites

problēma ir tajā, ka stīmā anyway sanāk par dārgu (pie tam mums ir eiro, kamēr amerikāņiem tas pats dolāros), neesmu tik bagāts. 636 pirkt gan ir normāli, tur vismaz cenas krievijas tirgum pielīdzinātas un 1c tad arī caur 636 izplata šeit.

girl gamers? nu pie mums tādu īstu ir tik ļoti maz. kaut kad sen vienā lv cs komandā bija meitene, nu tas ir laikam tuvākais kas ir īsta girl gamer (t.i. spēlē kaut ko un labā līmenī) nevis "hehe es spēlēju sims un bumbiņas". zinu gan laikam vienu amerikānieti, kura labi spēlē LoL. nu tur vēl mmorgp esot populārs sievietēm. bet RTS? oh pleaaase.

un tad vēl esot laikam fraggirls (droši vien kļūdos ar to nosaukumu) - kaut kāds meiteņu klans fpsos, kuru sabīdīja kaut kādi mārketinga speciālisti.

vispār ar meitenēm, kuras it kā geimo ir sarežģīti. aptuveni kā ar meitenēm, kuras sportotu regbijā. it kā jau nav aizliegts, bet tomēr kaut kā ņe po mužski vsjo eto

Link to comment
Share on other sites

Personigi manos uzskatos nevienu speli ipasi nespeleju,tapec ari neperku,bet kad biju saslimis css to momenta nopirku. Nu un tagad vins staav steam akontaa un puust.! :)

Nau garumzimes. ;/

Link to comment
Share on other sites

un tad vēl esot laikam fraggirls (droši vien kļūdos ar to nosaukumu)

FragDolls ir pareizi. :)

ununun.

Steamā cenas, ja neskatās uz Eiro sūdu, ir tādas kādām tām ir jābūt, nekas nav par dārgu. Sūdīgi mums, ka dzīvojam tādā bedrē kā Latvija.

Raksts pats par sevi ir debīls.

Mani nerausta, ka ir kādi pāris simti tūkstoši cilvēku, kas maksā kaudzīti naudas, lai varētu spēlēt kopā ar sievietēm. Es to nedaru, kāpēc man būtu jājūtas slikti par to?

17-year-old douches? Un viņa arguments ir pāris spēles, kurās var redzēt TITTTTIIEESS?

Šitie no konteksta izvilktie atsevišķie piemēri daudz ko pierāda.

B līmeņa storijs? gtfo.

top 4 spēles no 2009. gada - Uncharted 2: Among Thieves, Assassin's Creed 2, Batman: Arkham Asylum, Dragon Age: Origins.

2010. gada pirmā pusgada gaidītākās spēles - God of War 3, Mass Effect 2, Red Dead Redemption, Alan Wake, Bioshock 2.

Katrai no spēlēm ir dziļš un interesants storijs. Spēlē un izbaudi storiju cik uziet.

Protams, ka Xbox Live top spēles būs MP spēles, BĻEĢ NAHUJ TĀDS PĀRSTEIGUMS SHERLOCK. Kuras lielākoties parasti ir balstītas uz citiem featuriem, ne storyline. Es nestrīdēšos, ka Gears of War ir sviests. Un nemēģināšu strīdēties par to, ka GTA4 zemteksts nebija nekāds revenge. Un neteikšu, ka Halo kā spēle man nepatīk, bet stāsts, kas tiek stāstīts jau caur gandrīz padsmit spēlēm ir interesants. Būs pārāk gari un man slinkums. Un ja godīgi, tad kādu vispār rausta, ko kāds internetā pasaka? Katram viņš pats šķiet visgudrākais, par šo forumu vispār nerunājot.

Link to comment
Share on other sites

pd3 var atkodeet un nerredzu tam problemas... lidz shim 1nu CD tikai esmu pircis un tas ir bijis 2005 Football profesional, kas nekaa tad iegadajos savu pirmo PC un arii speliiti lidzi pirku :) UN ja kas mans PC joprojam rullzzz un arii to speliiti kad nets zuuud uzzipaaju :) CS labprat iegadatos stīmā,bet nez kaut kā nesanāk!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...