kaza4ok Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 XD Arī tikko atgādināji - tika mazliet ieziestas čiksas ar cukurūdeni vienā pasākumā. Nice, try it Ja tās sveces noliek, pieņemsim, tādā pajumtē (lielajā teltī, hz kā pateikt), kur ir viss galds utml., tad tās tiešām nekāda vaina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 pwnt Pretodu sveces ir baigā huiņa, vienkāršā ugunskurā lielāks spēks. Esmu cienājies ar visādiem pretodu līdzekļiem un vienīgais kaut cik jēdzīgais bija novijas pieminētais Autan. Šogad ir tik daudz odu, jo zivis lielā ledus dēļ nevarēja apēst odu kāpurus or some shit like that. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 dyvīt aizej uz aptieku un nopērc pretodu staffu, balts ar sarkanu korķi(vairāk atgādina šampūna pudeli) maksā ap 4-5ls, palīdz reāli, nopūties, sasmērējies un pāris stundas būs miers Nesaucās viņš "Out" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Ja tās sveces noliek, pieņemsim, tādā pajumtē (lielajā teltī, hz kā pateikt), kur ir viss galds utml., tad tās tiešām nekāda vaina! Ja tā ir daudzmaz slēgta telpa, tad ir ok, bet klajā laukā nav vērts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Gaužām aplama domāšana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Jā. Ja tas ir vienīgais veikals apkārtnē, tad ir pavisam slikti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Kādas atsauksmes par "Off!"? To vienīgo, ko reklamē no šitās nozares. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 (edited) Hz es laikam esmu vienīgais kuram šogad odi nekož, acīmredzot kautkāda imunitāte izveidojusies , citus gadus vienmēr palīdzēja tas Off! vai arī tas sūds baltā šampūna pudelē ar sarkanu korķi. Edited May 24, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 24, 2010 Author Report Share Posted May 24, 2010 ok , pačekošu to brīnumu, cerams ka palīdzēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 kkur biju uzgājis rakstu par latvijā izgatavotu pretodu līdzekli turpat arī bija pamācība kā viņu pašam mājās pagatavot bet jebogu gribas pašam vēlreiz atrast šo rakstu ... kā arī ļoti labprāt noskaidrotu kādu pretodu līdzekli izmantoju pagājušajā nedēļā bet tas laikam jau uz mani attiecas ... oranžs pūšams flakons (viss ko atminos) ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Vecais krievu odekolons''neļķe''-ļoti labi palīdz-pārbaudīts-tik tas aromāts..... un un un Daži pilieni krustnagliņu eļļas uz karoti parastas eļļas - samaisa un iesmērē ādā vietās, kur gribam, lai neiekož odi. Uz kādu laiku līdz. abus google atradu, bet par to odekolonu, tas strādā 100%, ir pārbaudīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 (edited) moš ar seska mīzelēm sevi apšļaksti? Edited May 25, 2010 by hwan Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 vislabākais veids kā nogalināt daudz odus ir braukt ātri ar mašīnu es parādīšu varbūt vēlāk kāda izskatās mana numura zīme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
khuff Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Varētu norm uzpelnīties,ja būtu kaut kāds super duper līdzeklis pret odiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 , citus gadus vienmēr palīdzēja tas Off! vai arī tas sūds baltā šampūna pudelē ar sarkanu korķi. Hvz, varbūt vienkārši aplam daudz pīpē, labākais "imunitātes" līdzeklis Bet ja nopietni man tie monstri patīk, saņemiet sevi rokās un dauziet viņus nost. Vismaz kaut kāda aktivitāte, šos līdzekļus izmanto tikai mīkstie, es labāk noasiņoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Ideāli! Uzmini, ko dara ar to, kurš pirmais aiziet gulēt? Viņš strādā kā decoy`s odiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 atradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 ja runa iet par episkiem līdzekļiem, tad cukur ūdens. ja runa iet par normālu pretlīdzekli, tad precīzu firmu nepateikšu, bet pašam pagājušajā 5dienā noderēja viens pūšamais sūds, nopūtos ar to sūdu no kājām līdz galvai un bija labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Piedzeries lidz 2.5 promilem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 ja runa iet par normālu pretlīdzekli, tad precīzu firmu nepateikšu, bet pašam pagājušajā 5dienā noderēja viens pūšamais sūds, nopūtos ar to sūdu no kājām līdz galvai un bija labi. cik es atceros, runa neiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 tas dabiskais sūds nav šis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 jap šo pašu biju domājis ... varbūt kāds ir izmēģinājies ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now