ForesT Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 (edited) Sveicinati.. Nu laikam jau pameginashu arii savu veiksmi uz acc.. Tatad Mani sauc Aivis, esmu 20 gadus vecss, paslaik macos Rigas tehniskajaa koledzaa 4 kursaa,nu jau palikushi 2 meneshi lidz skolas pabeigshanai Sourci saku speleet nevisai sen, ieprieks maucu veco labo 1.6!! Nu jau sourcee arii esmu dabujis diezgan normalu skillu,neteiksim ka esmu baigais pro,bet spelet maku! Tadnu kapec es velos acc, serveri parasti uzturos no ritiem, kad arii ir vismazak adminu un visvairak 4iteru, labs piemers butu shodiena kad serverii mauc cetri 4iteri ar speed, tad nu parastajam speletajam galigi nav ko tur darit. Pec savam domam 4iterus atpazistu diezgan labi, arii reporteju tos forumaa.. Nu veletos es itkaa ban tiesibas, lai pirmkart uzturetu serveri kartiba no 4iteru uzbrukumiem slap/slay , lai speletaji pilditu misiju un nekempotu kadaa sturii ar c4! Varetu arii kick, ja nu atrodas ipashi apdavinati cilveki kas nespej sapratigi sarunaties, vai arii ir ilgstoshi afk.. Nu tas nu samera butu viss ko es par sevi varu pastastit. Nezinu vai kads admins tieshi mani rekomendetu, bet vismaz kadu labu vardu varbut pateiks, jo tagad serverii uzturos loti daudz, turpmakos 4 meneshus varu garanteet ari nekas nemainisies. Nu tad pirmkart paldies ka izlasijat Mani stati http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=...amp;player=5353 AR cienju ForesT Edited May 5, 2010 by ForesT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 (edited) Nu varēji jau rakstīt, ka rekomendēju... stati cienijami un ir sakarīgs - kādu laiku atpakaļ PM arī rakstija ar jautājumu vai atbalstīšu! Domāju, ka būtu lietderīgi! Un skills ar ir cienijams! Edited May 5, 2010 by Spec_Alfa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Šito varētu rekomendēt. Sakarīgs cilvēks, kas domā ar galvu kā arī aktīvi reportē čīterus. (cik nu tie reporti ir bijuši). Liels plus pie tā, ka ir on no rīta, tieši tad, kad serverī ir daudz čīteru. Šodien jau to pierādīja, reportējot čīterus kā arī ir redzams, ka no rīta tik tiešām ir daudz čīteru un tieši šis kandidāts būtu viens no tiem, kas no rīta varētu viņus patriekt, protams reportējot to arī var dabūt gatavu, jo tagad jau ir parādījušās daudzas jaunas funkcijas serverī. Nu, ko, lai veicas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Esi ievērojis, ka tu neesi Game Admin ? Izlasi noteikumus, kas te drīkst postot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Vaitad viņam neuzlika acc? Topikā ir teikts, ka ir uzlikts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted May 5, 2010 Author Report Share Posted May 5, 2010 paldies kas atbalsta Nu tas pameginashu arii savu veiksmi uz acc, tas bij domaats ja paveiksies tad varbut dabushu acc saja serverii Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 ja vēl kāds kaut ko prātīgu pateiktu, tad uzlikšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted May 10, 2010 Author Report Share Posted May 10, 2010 Nu kaads veel kko pateiks par mani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShuM Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Cilvēks spēlē ļoti labi, Pāris čīterus ar ir nostučijis man... uzskatu ka acc var dot lai iet un palīdz ieviest kārtību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 spamot pm lai postee pozitivvus tekstus nav labi! jajau visi tik pozitivi noskanjoti tad lai jau tiek, shaut maceja.. sho to ir pateicis pirms pats esmu piefiksejis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Nez man neko nejēdzīgu vispār nav sūtijis, atšķirībā no daudziem citiem! Tāpēc ar atbalstu viņu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted May 10, 2010 Author Report Share Posted May 10, 2010 (edited) jajau visi tik pozitivi noskanjoti tad lai jau tiek, shaut maceja.. sho to ir pateicis pirms pats esmu piefiksejis Nu isteniibaa jau es neko neteicu par pozitivu tekstu, vnk lai izsaki savas domas un viss.. Edited May 12, 2010 by ForesT Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted May 12, 2010 Author Report Share Posted May 12, 2010 (edited) Ko tad ar mani dariis? Apmeram visi aktiivie sources admini ir izteikushies.. Edited May 12, 2010 by ForesT Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 paša galvenā nav, nāksies vien pagaidīt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted May 17, 2010 Author Report Share Posted May 17, 2010 Ka tad bus ar mani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 come on, source ir cik? 4 admini, no kuriem te 3 izteicās. p.s. mums šķiet vajag kaut kādu cilvēciņu, kas piešķir citiem iekš source tiesības. p.p.s. forest, tev nav nika uz kā uzlikt tiesību Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted May 18, 2010 Author Report Share Posted May 18, 2010 ok, sodien registresu niku.. Adminu tiesam ir pamaz sourcee.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 zem source tiesības lai piešķir nak3d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Tiešām šobrīd vel man nava tas fīlings, ka tev vajag tiesības, nekā personīga. Paspēlē vel kādu laiciņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted May 19, 2010 Author Report Share Posted May 19, 2010 nu sudigi ka Tev nav taa fiilinga.. Nu pameginajis vismaz biju, nedabuju, izdzivosu arii bez acc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts