spyseed Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Tātad pēc sludinājuma ievietošanas saņēmu dīvainu e-pastu,bet prikola pēc atbildēju! Šādu es saņēmu! Hello do you still have these item for sale? get back to me with the present condition and the total price to United Sate to my E-mail ([email protected])thanks i wait to read from you soon about that... Regard Mrs Lucy Atbildēju Total price for the item and shipping is 1000GBP. cheers Un brīnumainā kārtā saņēmu atbildi! Thanks for the mail...Alright get back to me with your paypal or your full bank bank details for the immediate payment to be made as soon as possible thanks i wait to read from you soon about that thanks Greetings Mrs Lucy Es tikai tagat nesaprotu,moš iedot paypalu,varbūt ka pārskaita ar,bet hz.Uzhackos manu paypal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 nu iedod uz kontu ar feik datiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyseed Posted April 25, 2010 Author Report Share Posted April 25, 2010 A ja es iedodu savu paypal viņam,ko var izdarīt ar kontu zinot tikai e-pasta adresi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 NEKO! ... protams izņemot spama sūtīšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 principā kaut kā jau var ielīst iekšā, bet nu es domāju, ka šis varētu būt izņēmums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 (edited) Tagad katrs, kas k-ko tirgo, taisīs topiku, ka ir saņēmis kārtējo spamu? Edited April 25, 2010 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyseed Posted April 25, 2010 Author Report Share Posted April 25, 2010 Tu esi īpašs Gribēju dzirdēt citu domas,varbūt kādam ir izdevies šādi tikt pie naudas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Bet karte ta paļubomu jāpievieno (laikam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Nu jā, laikam gan Tad izvēle ir tavās rokās krč Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Gribēju dzirdēt citu domas,varbūt kādam ir izdevies šādi tikt pie naudas! Tu tiešām ceri tādā veidā tik pie naudas ? un pats sevi neuzskati par īpašu ? šajā forumā ir vismaz 3 jau šādi topiki mēneša laikā un pilns internets ir ar šādiem raktiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyseed Posted April 25, 2010 Author Report Share Posted April 25, 2010 Aizsūtīju viņam invoice uz paypal,redzēsim kas būs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 nekas, tas ir vecs razvods. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyseed Posted April 26, 2010 Author Report Share Posted April 26, 2010 Tad ja tas ir razvods,tajā ir iesaistīti veči no paypal. Šo tikko saņēmu!Ko nu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Šo tikko saņēmu!Ko nu! Tu esi vienkārši apbrīnojama smadzene. Labprāt pabrīdinātu tavus vecākus, lai viņi tev liedz pieeju visiem elektroniskajiem darījumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 (edited) Šo tikko saņēmu!Ko nu! Ha ha, pacēli garīgo. :D Veiksmi. Btw, Ja drīkst zināt, ko tu pārdevi? Edited April 26, 2010 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 un es esmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 pag tu dabuji naudu? es kautko nesapratu.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Mrs. Lucy Sanjohn aizsūtīja spyseedam naudu ar nosacījumu, ka atnāks pieprasītā prece. Par cik spyseed's nezina vispār par kādu preci iet runa, tad arī naudu viņam neredzēt! + gludeklim par darījumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
GMXX Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 (edited) vaig prasit lai suta ka GIFT , tad pohuj naudu dabusi , vinu pasutisi BTW , tu totali paceli gariigo , tagad sezu pie PC un reecu ^^ Edited April 27, 2010 by GMXX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Tik pat labi,es vinam varetu piemeram aizsutit kautvai pavisam nevajadzīgu preci,bet naudu esmu saņēmis un izdarīt viņš neko nevar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Da nē, es saku, ka tur vairāk nekādus zamutus nevar izdarīt, vienīgais, ja viņš pateiktu preci, kuru viņš gaida (protams, tev jānopērk, jāaizsūta) un tu būtu uzvārījis naudu par šipingu, tā liekas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 es ieliku sludinājumu zip un man atnāca kautkas līdzīgs, tikai ar citām summām un vieta bija nigērija viss aizgāja tik tālu ka man prasīja pilnus bankas kontaktus or smntg un tad jau sapratu ka viņš var iet elle nezinu no kurienes viņi šitā izrauj, pietam saņēmu pat vairākus līdzīgus meilus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 prasīja pilnus bankas kontaktus a vai tad tas nav normāli? sūtot naudu taču vajag personas kodu, vārdu, uzvārdu utt., ne tā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 nezinu kā ir paypal,bet swed sutot ir jaieraxta konta nr,vards uzvards un laikam personas kods. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyseed Posted April 27, 2010 Author Report Share Posted April 27, 2010 Personas kods nau obligāti,ja uz firmu skaita tad reģitrācijas nr. ir obligāts.Un vispār zip.lv riktīgi iesūkā ja šitā notiek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now