Jump to content
GIGN Forum

..tiesiibas Uz Gign Servera..


n00ke
 Share

Recommended Posts

Labriit / Labdien / Labvakar!

Nu tad taa.. Mans niks ir n00ke un es veeleetos Vote tiesiibas uz GIGN servaka! Neveeleetos neko lielaaku, bet tikai VOte, jo dazhreiz ir taa besiigi kad visi chataa njurkst:"ZB shitaa mape! Bla kursh idijots vispaar taadu uztaisiija! da fak, nav neviens VOTEris kursh vareetu mapi nomainiit" <-- apmeeram taa!

GIGN serverii speleeeju apmeeram no 30 minuuteem liidz 3 H dienaa, kaa maciibaas atljauj..! Mosh varbuut veel kaads ir redzeejis manu filminju, kur visi fragi vaaakti GIGN serverii..

P.S. Cerams vismaz apsveersiet shaadu luugumu.

Link to comment
Share on other sites

nu tikai 8h onlinaa confused.gif un pec pedejo dienu statiem, tev paraadas 21 diena, kas sanak ja tu speletu sevis piemineeto minimalo 30 min diena, tad sanak vismaz 10.5h, nemaz nerunajot, ja 3h dienaa, nav labi melot pieteikumaa...

un tas iemesls, kadelj tev vajag votes ir diezgan pastulbs manuprat, ja tu liktu vote katru reizi, kad kads pidinsh kunkstetu, ka stulba karte, tad tev votes butu jaliek ik pec 3 min!

Link to comment
Share on other sites

mapcikle ir ok, ja neskaita to ka tur ir itālija. Pa dienu tāpat bars spēlē neatkarīgi no kartes, a naktīs jau admini ir. Tā kā tu mums neesi vajadzīgs wink.gif

btw, to filmiņu man liekas es pat noskatījos - pilnīgs lol. Tevi (no tām ko es esmu redzējis) pārsit vienīgi leģendārais teA mūvijs - LABĀKO specefektu mūvijs Latvijā EVER.

Link to comment
Share on other sites

Votemap pilnīgi neatbalstu,spriežu pēc sevis,kā parādās kāda karte ne no lielā 5 vai 6 tā sākas nīdēšana par mapes maiņu uz ko parasti izlec vote uz dd2 vai nuke.Personīgi es vairāk dd2 gandrīz nespēlēju jo man jau ir lidz kaklam tā karte.Pilnīgi piekrītu tam lai grieztos mapcikls pa dienu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...