Koshkers Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Neee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Un es 1 brīdi tieši tev gribēju prasīt, kad gign foruma lielais scenārists uztaisīs atkal kādu foršu topiku (DOOM:SOURCE ( laikam tā bija ) man patika vislabāk), kur būs forša doma iekša! TAPS tev tas izdevās! Kā parasti ! Jā vispār CS nav draudzīgs gejiem. Piekrītu slowam. Jā un būtu forši ja kāds uztaisītu skinus, kur terori būtu lelles un konter terori menti apakšveļā. Būtu labs zviedzamais gabals. Link to comment Share on other sites More sharing options...
O Pulveris Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Visi 4iteri ir geji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Visi 4iteri ir geji! kas tev liek tā domāt ? Tas, ka viņi īstenībā ir mīkssirdīgi un cs'ā visiem kāš ? Un viņi sāk čītot tādēļ, ka grib būt pārāki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Taps tu officiaali suukaa dirsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
O Pulveris Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 kas tev liek tā domāt ? Tas, ka viņi īstenībā ir mīkssirdīgi un cs'ā visiem kāš ? Un viņi sāk čītot tādēļ, ka grib būt pārāki ? NEZINU! Es nemaku argumentet savu viedokli! Man vienkarsi ta liekas! Ir dzirdets ka citerus ta sauka Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 (edited) NEZINU! Es nemaku argumentet savu viedokli! Man vienkarsi ta liekas! Ir dzirdets ka citerus ta sauka Nu vinjus taa sauc , bet vai vinji taadi ir??? Edited October 4, 2005 by Inc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted October 4, 2005 Author Report Share Posted October 4, 2005 Un es 1 brīdi tieši tev gribēju prasīt, kad gign foruma lielais scenārists uztaisīs atkal kādu foršu topiku (DOOM:SOURCE ( laikam tā bija ) man patika vislabāk), kur būs forša doma iekša! TAPS tev tas izdevās! Kā parasti ! Jā vispār CS nav draudzīgs gejiem. Piekrītu slowam. Jā un būtu forši ja kāds uztaisītu skinus, kur terori būtu lelles un konter terori menti apakšveļā. Būtu labs zviedzamais gabals. paldies, kaads veel atceraas doom3:source vai kaa tur un veel jau ibja arii de_gign vai liidziigi psc, laiks gan gaajis uz priekshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 kkaads sviests - ta pa gejiem, ta peekshnji pa cs shaushanas poozaam!! pirmaa gadiijumaa varu pateikt, ka miilu tikai meitenes un otrajaa - cs nespeelejeu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 taps Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLizaRd Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 apakshveljaas ? pakaries.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 (edited) mjā, var redzēt, ka te daudzi ir "jauniņie" un no tapa filozofijas nerubi neko ( a btw, kur nozudis ojaars ? ) pietrūks viņa foršo tekstu Edited October 4, 2005 by meniks Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 eee pareiz!! tas tik bija kadrs ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 ojaars ir tepat, starp mums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 atziistaties, kursh ir ojaars!!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 (edited) gejs, kaa tad savaadaak... [?] Edited October 4, 2005 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 wicked sick! Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 es pats vakar vakaraa reaali noreecos. bet ideja reaala, ne tu esi stulbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Tieshaam neviens nevar lock uztaisiit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Tieshaam neviens nevar lock uztaisiit? ljausim taksh cilveekam runaat par sev tiikamaam/uztraucoshaam teemaam. Ja jau grib samekleet sev tuvas radiibinjas, taksh lai tas priecinjsh vinjam tiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 labaak lai netiek vinjam tas priecinjsh tikt nobeertam ar ''komplimentiem''.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojaars Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Man tomeer ir jaapiekriit tapam: geji cs ir aktuaals jautaajums. Padomaajiet pashi: kur citur labaak pieraadiit savu viiriskiibu nekaa nosaujot paaris citus pidinjus. Otrs: kam veel vairaak vajag pieraadiit savu viiriskiibu nekaa gejiem. Hallo - visi tachu zina, ka automaats (taa pat kaa pistole un jebkura cita shautene) ir falla simbols. Taapat - granaatas ir vaginaalo bumbinju simbols (ja jau par pedinjiem, tad sorrrrriiii, anaaalaaas bumbinjas ). Nu meeginot taa biski iedzilinaaties shajaa probleemaa taalaak vareetu noraadiit: viirishi formas teerpos, mazliet nosviidushi. Tas ir pilniigi gejiski. Ja cs nebuutu geju speele, tad tachu kaads gudrinieks buutu ielicis vismaz vienu kiilnieku - striptiiz dejotaaju. Taa viiru njemshanaas patiesiibaa ir ljoti aizdomiiga. Vareetu arii pieveersties izveeleetajiem nikiem, piemeeram, Taps. pilniigi noteikti ka shis niks ir njemts no LV vaarda tapa, kas noraada uz prieksmeetu, kas aiztaisa caurumus. nu padomaajiet tachu ar galvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojaars Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 es shodien to geju jautaajumu CS apspriedu neatkaarigo ekspertu grupaa un taatad: eksperti izsaka viedokli, ka patiesiibaa mana interpretaacija nikam "taps" ir visai apsaubaama. Man ir jaapiekriit. Vareetu buut ka shis niks ir radies no anglju vaarda "tap" (tas protams ir iespeejams gadiiijumaa, ja shii persona ir nezheeliigi erudiita - es pat teiktu poliglots), kas, savukaart, noziimee "kraans". tas man liek uzdot jautaajumu - vai shis niks patiesiibaa nav dubulta vaardu speele: kraans, kaaa korkis, ar ko var aizbaazt un tas shoreiz nav, kaa saciit jaasaka, rektorisks jautaajums, bet driizaak jautaajums, kuram vajadzeetu atkailinaat patiesiibu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 ņjā, ojaara tekti kā vienmēr ir forši un manām 15-gadīgajām smadzenēm diezgan neizprotami. a moš kāds foršs kekss nevar uztaisīt furšu hostage skinu aka striptīzdejotāju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 meniks: viss ir ļoti skaidri - mums tikai ir jānoskaidro vai taps ir domāts kā tapa - kaut kā aizbāzējs vai arī tam ir dubulta nozīme - gan tapa, gan angļu vārds "tap", kas, protams, nozīmē "loceklis". Cik nu esmu iepazinies ar tapu es tik tiešām nebrīnītos ja viņš būtu bijis tik viltīgs un ar savu niku tik atklāti parādījis savu orientāciju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now