naziic Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Vobšem saņēmu steamā pm no dr.peppera, strauji uzspiedu uz pop-up lodziņa pie pulksteņa - atvērās čata logs un vēstule - Never tell your password to anyone. ceturtdiena, 2010. gada 8. aprīlī 19:36 - ^1Dr. ^7Pep^1per.: STEAM offer!!! http://steamcommunitycom.awardspace.us/ ( noņēmu url linku, lai kāds nejauši nenospiež ) , login and download one free game!!! Hurry up it has a limited time!!! (One HOUR LEFT) Jau grasījos spiest uz linka, kad veselais saprāts un steam dievi mani apturēja. Tātad, uzmanās, uz linka negrasos spiest - nav man patreiz `izmēģinājuma kompis` uz, kura varētu sūdus laist, jā, iespējams prasts spams, bet nu tik un tā, var būt kāds pateiks, kas tur ir, un peppers varēs kaut ko paskaidrot, jo nu to viņš diezvai rakstīja, ja nu, tomēr nekas tas nav, tad dzēšu topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Hehe, same here. Pēc tam čalis uzreiz aizgāja off'ā. Značit no sava konta jau atvadījies EDIT: Ā, jā, ir atpakaļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted April 8, 2010 Author Report Share Posted April 8, 2010 Jā, izgāja off'aā, bet tiko iegāja, atbildēja uz pm, vismaz ar `???` atbildēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 nasing spešal. steampowered web kopija, kur kārtējie mēģina gopīt stīmus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Jā. Thanks god jūs neuzspiedāt. Blag, es nesedeju taja bridi pie pc un darugs kojas uzspieda Kr4, cerams, ka ar steam support dabusu atpakal acc?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Blag, es nesedeju taja bridi pie pc un darugs kojas uzspieda Kr4, cerams, ka ar steam support dabusu atpakal acc?! Ja tu vari pierādīt, ka tas ir tavs steam acc - jā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Blag, esmu pats vinu uztaisijis, pircis tikai no divam kartem visu, cerams ka jaa... Jautajums, vini reali var manu acc sapist? Kadu speli izdzest, parsutit?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Es domāju, ka tu dabūsi brīvi atpakaļ savu steam acc. Tev man leikas diezgan traģiski, jo ja nekļūdos tev bija normāli spēles iepirktas steam akountā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Jā, laikam kādas ~20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Vienīgais, ko viņi var izdarīt, ir dabūt VAC banu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Cik ilgi man jāgaida būs atbilde, tikko aizrastkiju messige, ar visiem datiem visu, ceru, ka līdz 23:00 atbildēs :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 cik labi būt man. es kā jau visus man adresētos tekstus vienkārši ignorēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Es gaidīju ~ 3 dienas. Sestdienas vakarā aizsūtīju un naktī uz trešdienu dabūju atpakaļ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Kur prāts vispār uz jobaniem linkiem spiest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Trešdien dabuji atpakaļ savu acc? Nekas nebija noticis, nobanots, Asijs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 (edited) Jā. Nu kā, aizgāju gulēt, pamodos, iegāju savā epastā un skatos, ka viņi ir atsūtījuši niku un jauno paroli. Nē, nebija nekāds bans. Edited April 8, 2010 by Asijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 (edited) Tu sūtiji kādu ziņu viņiem? Ar kādiem punktiem? Steam nickname, bankas pēdējos 4 ciparus, epastu bijušo(nu, visus tos prasītos punktus, ja ir nozagts acc), ja?! EDIT : Man reāli neuztrauc tas vai es dabūšu atpakaļ vai nē, jo es zinu ka dabūšu. Bet es uztraucos par to - vai man nebūs VAC ban kaut kur vai nebūs kaut kas sapists ar spēlēm un jāpērk pa jaunu būs Reāli interesē VAC un Modern Warfare 2 spēles, pārējās poh. Edited April 8, 2010 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Es uz to viņu steam help rakstīju: https://support.steampowered.com Uzrakstīju niku, veco paroli, tā kā spēles dabūju giftā, tad iedevu tos gifta linkus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Paldies par informāciju. Un man par laimi nav bijusi tāda adrese atnākusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Dabuju atpakaļ šorīt 2:03 Viss ok, tikkai neviena friend nav un grupas. Uzaiciniet vecie draugi - endijs_dzerkalis Ā, vienīgais, kas tagad man ir, niks DEMOMAN ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 kāds mani var apgaismot kā tieši ar linka starpniecību var nospert kontu? es saprastu, ka ir arī kaut kur jāielogojas ar savu jūzeri un paroli... bet ar linku?? wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Tur jau arī bija jāielogojas. Bļa, nesaprotu tos cilvēkus, kas uz kautko tādu var uzķerties Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 a vot bija tā, tak daudziem tā nospēra prosta uz linka uzspiežot, hvz kā to dabūja gatavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Kri , tev viņi nav jāsaprot , kā saka , idiotu grūti izprast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Nē, nē, tur bija tā, ka piemēram tev kāds čoms caur stīma raksta "o, apskati riktīgi rēcīga bilde *links*", ieejot linkā izmetās download logs, kurā varēja lejupielādēt itkā to bildi, bet bija apslēpts *.exe fails, kuru pēcāk palaižot viņš nosūtīja visus datus par tavu stīmu kādam konkrētam cilvēkam. Vot, tas bija visai elīti izdomāts, šis tāds fufelis, uz galīgiem muļķiem makšķerē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now