Pensionars Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 (edited) Sen jau atrodos cashos.com lapā, nekādu naudu neesmu ieguldījis un arī netaisos. Jau kādu laiku ar diezgan leilu aizrautību vēroju un pētu lapas īpašnieka krāpnieciskās darbības. Bet bet mani skumdina tas, ka reāli tur apkrāpj cilvēkus, veido konkursus kuros pedējās stundās pirms aizslēgšanas pēkšņi primās 3 vietas ieņem apšaubāma izskata profili, kas nesen reģistrējušies. + Ja konkursa piedalas 1 vai neviens cilveks konkurs tiek pagarinats itka tehnisku iemeslu del, jo nevarot tikt pie datora lai noslegu konkursu (Sviests). Ir arī aizdomas ka nodokļi netiek maksāti. Tad man ir jautājums, kur un kādā iestādē vērsties ar lūgumu pārbaudīt šo lapu, vai tur netiek veiktas prettiesiskas darbības? Edited March 31, 2010 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 (edited) ekonomikas policija Btw, vaitad tas nav kautkāds PPC projekts, kādi tur konkursi, kāda naudas ieguldīšana? Edited March 31, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 (edited) Ekonomikas policija, VID, PTAC edit: PTAC- tikai ar kāda "apkrāptā" iesniegumu, kā arī vnk bezmaksas konsultācija- ko un kā tagad darīt. VID- ja ir aizdomas par nodokļu nemaksāšanu. Ekonomikas policija- ja ir aizdomas par noziedzīgu darbību. Taču pirmie divi varianti ir iedarbīgāki. Edited March 31, 2010 by bReeTz Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 It kā, viens zināms čalis to visu bīda, reģistrēts VID uzņēmums. Pat Lietuvā un Igaunijā vēl atvērti tādi saiti. Tur jau no tā wormy, bijušā īpašnieka pārpirka tas - Roberts Burvis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted March 31, 2010 Author Report Share Posted March 31, 2010 Pat Lietuvā un Igaunijā vēl atvērti tādi saiti. Tur jau no tā wormy, bijušā īpašnieka pārpirka tas - Roberts Burvis.. Viņam ir vēl vairākas tāda tipa saites, un domāju ka tur viņš to pašu arī dara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 LOL? ROBERTS BURVIS? eeeem, lol, LOL, bļe nebiju domājis, ka dzirdēšu šo vārdu vēl kādreiz, tas čalis toč ir krāpnieks. vari kko vairāk par viņu pastāstīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Iepriekšējais līdzīpašnieks bija klasesbiedrs, un tad nekas tāds nebija. Tagad ar to Burvi nezinu kā ir viņam vēl ir latbux vai kas tur. aizsūti attiecīgajām instancēm e-pastu ( esmu tā darījis ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyg Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Tagad ar to Burvi nezinu kā ir viņam vēl ir latbux vai kas tur. aizsūti attiecīgajām instancēm e-pastu ( esmu tā darījis ) Dažubrīdi šīs instances ir pārāk bezspēcīgas vai arī neieinteresētas kaut ko darīt (neko neiegūst), realitāte - diemžēl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nillys Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 (edited) Arī esmu saitā. wormy/kemito/nice1 laikos tur viss bija kārtībā. Nezinu, es viņos nepiedalos (konkursos), jo nav līdzekļu, bet citādi mani nekas netraucē. Edited April 1, 2010 by nillys Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB. Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Taaa ir nevis krapnieciba , bet gan stulbenju kolekcionesana ar iespejam nopelnit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 eeeem, lol, LOL, bļe nebiju domājis, ka dzirdēšu šo vārdu vēl kādreiz, tas čalis toč ir krāpnieks. vari kko vairāk par viņu pastāstīt? Eh, nu piķis viņam ir. 91 vai 90 gads viņš bija neatceros. CIk agrāk ar viņu runāju, it kā, viņiem tur jurists arī bija nolīgts, kas tur visu legāli nokārto.. Zināms čalis bija.. Manā rajonā dzīvo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dubroo. Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Ekonomikas policija, VID, PTAC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Orģināli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB. Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Zvani Horacijam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nillys Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Idiots jūties, ja pats nēesi saitā, ko tu vispār diskusijā piedalies, tu nevienu noderīgu vārdu neesi pateicis, droši vien spamo lohs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts