Jump to content
GIGN Forum

Vo Ble


Dr. Pain
 Share

Recommended Posts

juus visi esat idioti. mani ir uuberPRO kompis... Tjip binaarais kods ir forshi, un 3-niek kods arii ir forshi, bet zinaatnieki ir izkalkuleejushi (neatceros zviedru vai kaadi), ka visideviigaakais ir 2,7kaukas kods. Apmeeram... Es jau neatceros. Katraa zinjaa maneejais izmanto taadu. Kursh tagad kauko spees izskaidrot.

p.s. Respect tiem paaris logjiskajiem izskaidrojumiem (nu par pentagonu utt.)

Link to comment
Share on other sites

nu paga paga... te jau jaasaak jums beerni skaidrot kaa kompis vispaar straadaa. tas ir taa:

iekshaa procesoraa seezh njigers. betnu taads ljoti gudrs nigers, kuram vergturi maacija daudz reekjinaat. nu taa. un tad kad peerk kompi, tad skatas, cik daudz tas njigers var domaat sekundee. no taa arii tad atkariiga procesora (taas kastes, kuraa seezh nigers) cena. nu pamataa vienu taadu njigeru var dabuut no 50-500 ls. taalaak - ekraanaa seezh veel 2 njigeri, kuri nodarbojas ar ziimeeshanu ljoti labi un aatri. kaapeec 2 juus prasiisiet? nu kaa - piemeeram, mees kustinam peli. bultinja kustaas, viens njigers ziimee, kaa kustaas, otrs dzeesh nevajadziigo nost. cietnis sabvukaart ir njigers ar ljoti labu atminju. tie arii atskjiras peec cenas, bet vienu taadu njigeru parasti var dabuut zem 100 ls. taa luuk.

aa un te runa panesaas par ramu. kas ir rams? ramaa seezh iekshaa dzheks kukluksklana maskaa ar paatagu un per neegjerus, lai straadaa aatraak. ja nopeerk veel klaat ramu vai upgreido videokarti (kas straadaa peec taa pasha principa), tad vai nu tiem baltajiem iedod labaakas paatagas vai ko taadu.

a kas attiecas tieshi uz winampu - nu man liekas, ka tur tas procesora kastes nigers tipa izdomaa kas taa ir par dziesmu tad, kad tu liec iekshaa kompii (pilnu nosaukumu), tad pabljauj tam cietnja nigerim, lai tas atceraas un tad kad tu gribi sakaartot visu peec alfabeeta, tad shie tur savaa starpaa izrunaa visu un viss gatavs. njigeri ir apbriinojami uznjeemiigi, ja ir laba motivaacija baltaas maskaas.

Link to comment
Share on other sites

EDD, gribēju uzzināt, kāpēc dažreiz uzkaras kompis un vai pie tā ir vainojamie tie paši nigeri? Varbūt nigeriem dažreiz vajag paņemt pīppauzi un tad viņi speciāli pārtrauc darbu? Cik saprotu, jo lielāka cena, jo nigeri ilgāk var rauties bez pārtraukuma smile.gif

Link to comment
Share on other sites

EDD, ta iisti nepiekriitu Tavai teorijai, jo kaa gan nigeri speetu aatri domaat (procesoraa) , un tik daudz atcereeties (cietnii) ?

Iespeejams tas bija kaadreiz, kad visi ar briinumpilnaam aciim skatiijas uz datoru, jo nekas taads agraak nebij redzeets, tad tur vareeja buut tie nigeri, jo vinji domaa taadaa aatrumaa, un atceras tik daudz, cik kaadreiz datoriem bija cietnja ietilpiiba. Un arii nigeri, kas nodarbojas ar ziimeeshanu... vinji tak tik grafitti maak ziimeet, un ja vinji tur iekshaa ziimeetu, tad nekas nebuutu saprotams (vari iedomaaties, kaads izksatiitos peles kursors grafitti stilaa)

Kaa jau mineeju, uzskatu, ka tagad datoriem ir AI, kas ir leetaaaks un labaaks par nigerpuikaam, bet gan jau, ka kaads nigers veel aizkjeeries ir, jo vinji droshi vien greizh flopus, cd-rom, un spiidinaa to sarkano lampinju ik pa laikam, un iisteniibaa tie ventilatori neko nepaliidz, jo tur atrodas nigeri, kas puush gaisu. Un, lai mums buutu gruutaak redzet, ka vinji tur ir, tiek griezts tas propellers. Taapeec gaisa dzese ir tik slikta, jo nigeriem patiik slinkot.

Jaa, kaa jau Jurko teica, sho visu vajag kaartiigi izpeetiit, taa teikt, jaasaliek galvas kopaa.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...