Bijach Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 teh phail Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 man draugs nesauksi kaads-speelee par naudu un tici man vinjam naudas ir daudz ...vairaak nekaa es fiziski straadaaju NOsauc kaut vienu kas LV ar cs pelnitu naudu? :D Ir fail jo bija hernja ar laikiem un datumiem, ja tie butu noteikti sakarigi un pasa sakuma, tad viss butu ok! Es par sevi enrunaju un atvainojos, jo netisam viena pasakuma sacakareju kompi un vnk nevaru paspelet tagad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuzzy- Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Manuprāt cilvēki nesavācās lielākoties tāpēc, ka pirmās grupas spēles notika pēc nedēļas, bet otrās grupas spēlēt tikai pēc divām. Domājot reāli, reti kurš cilvēks iekārto savu laiku 2 vai 3 nedēļas uz priekšu. Domāju, ka šāda bulšita nebūtu, ja abu grupu spēles notiktu tajā pašā nedēļā, kad ir beigusies reģistrēšanās vai ir izlozētas komandas. Protams, tas ir arī atkarīgs no pašiem cilvēkiem, vai viņi pilda/nepilda savus solījumus vai pienākumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzii Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 kad tad fināls būs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 (edited) Tas jau arо nebыs godоgi, pagaiрajв reizз(оstajв) reize kad bija jвnotiek, tad arо nebija cilvзku, esmu vainоgs? Tad lai tiek finвlв tie, kas ieradвs pirmaja reizз nevis tie, kas ieradвs otrajв reizз. Tas nav reali. bпв vispвr nav normвli taisоt darbadienвs, vislabвkais ir svзtdienas, citas dienas normвli sыkв. btw; nвkammreiz organizз kвds normвls cilvзks, nevis hiveminds, bпв bыtu normвls organizвtors bыtu cita lieta, zbu. Edited April 8, 2010 by pleasure Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Bļed jums tikai dotas 2 iespējas kuras neizmantojāt tapēc nafig ņurdēt. Tie kas bija tie, lai tiek tālāk, a tie kas visam uzmet bobi neierodas un sola yoo 100% būšu tie, lai vispār iet projām. Tie kuri pateica, ka nebūs - malači. A tie čaļi kuri solijās būt nebija ne pirmajā reize, ne arī otrajā. Es piemēram ierados uz abām spēlēm un tas bija fails, bet trešo reizi es točna savu laiku netērēšu šitādam sūdam. pleasure, Kāpēc tikai tie kas bija pirmajā reizē? Salasīt 10 cilvēkus kas pa abām reizēm bija tā butu godīgāk. Un tad nākamnedēļ maucam finālā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Nu to es saku, pirma reize apsoliju ka bushu 100 % un arī biju otrajā neko neapsoliju, jo neesmu vainigs, ka atcēla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 kādā sakarā tu vispār piedalies? jūs sekojat līdzi, ar jums čīteris kapā turnīra lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 es nepiedalos, vienkārši tā rakstu. ķip, es ierodos pirmaja, bet otraja netieku un mani neņem finālā. ķip no kāda cita, ai nu, idioti neiebrabuks. un kas tev dirsu plēš, splēleju vai nē, čitotu mani diskvalificētu i vsjo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 (edited) Tev dirsu plēš, kas notiek ar csdm turnīru, kurā tu nepiedalies un neesi tiesīgs piedalīties? Edited April 8, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 ej dirst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiveliins Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 (edited) :D nesaprotu ko chiiteri te vel dara ! kapeec forumaaa vel piedalaas ??? dzeeshant vinju aaraa Edited April 9, 2010 by Aiveliins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiveliins Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 finaalam jaanotiek sveetdien 11.04.1010 21:00 tie kas neierodas pashi vainiigi,speeleesim cik mees esam. un punkts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzii Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 tie kas neierodas pashi vainiigi,speeleesim cik mees esam. un punkts. kur tas viss ir uzrakstīts paskaidrosi man? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiveliins Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 H1vemind-Otras grupas spele notiksies nakam3dien ap plkst. 8 ari , finals gan bus 7diena vakara puse. Taaka kjip Treshdien speele bij,sho sveetdien finaals. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Varētu uzzināt fināla dalībniekus ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzii Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 es vispār nesaprotu , kad būs fināls kur jātiekās u.t.t.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted April 10, 2010 Author Report Share Posted April 10, 2010 Es 4ista nebūšu svētdien, man ir gaļas cepšanas diena pie drauga , un pēc tam es palieku pie viņa ogrē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzii Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Zini ko? EJ TAK TU DIRST gaili, naxuj tu rīkoji turnīru vispār? tikai visu izbojāji.. (jebanutij) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enkehh Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 jāāāāāāāāāāāāāāāā! es biju otrā daļā, pirmo reizi kad bija jābūt ierados, bet to atcēla, tad nu bija škrobe, ka nedabūja ā forši izšauties, bet uz otrās daļas atkārtoto šitu, netiku, jo biju ieplānojis jau pirmo. bet nekas nenotika. es saprotu, ka es finālā tātad spēlēju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Svētdien ta točna nē, labāk tad jau trešdien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enkehh Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 bāc, labāk darba dienā? u think? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Sestdien vai svētdien ? Izlemiet !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enkehh Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 nākošnedēļ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Jā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts